Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vysoká škola chemicko- technologická v Praze. Bakalářské studium Magisterské studium Doktorské studium Celoživotní vzdělávání Studium v zahraničí.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vysoká škola chemicko- technologická v Praze. Bakalářské studium Magisterské studium Doktorské studium Celoživotní vzdělávání Studium v zahraničí."— Transkript prezentace:

1 Vysoká škola chemicko- technologická v Praze

2 Bakalářské studium Magisterské studium Doktorské studium Celoživotní vzdělávání Studium v zahraničí

3 Fakultu chemické technologie (FCHT) Fakultu technologie ochrany prostředí (FTOP) Fakultu potravinářské a biochemické technologie (FPBT) Fakultu chemicko-inženýrskou (FCHI)

4 Vysoká škola chemicko-technologická v Praze je největší vzdělávací institucí svého druhu ve střední Evropě. Její téměř 200 letá tradice v kombinaci s progresivními studijními obory a mezinárodním renomé otevírá každému studentovi přístup ke špičkovým technologiím, možnostem zahraničních stáží a je následně vstupenkou k prestižnímu, dobře ohodnocenému uplatnění doma i v zahraničí.

5 Adresa: Vysoká škola chemicko-technologická Technická 5 166 28 Praha 6 - Dejvice Škola se nachází severozápadním směrem od stanice metra Dejvická, u Vítězného náměstí v Praze 6.


Stáhnout ppt "Vysoká škola chemicko- technologická v Praze. Bakalářské studium Magisterské studium Doktorské studium Celoživotní vzdělávání Studium v zahraničí."

Podobné prezentace


Reklamy Google