Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika"— Transkript prezentace:

1 Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika 26.9.2016

2 Vyplnit a odevzdat „Individuální studijní plán“ Směrnice č.8/2014 (práce na katedře) a stipendia směrnice č.3/2016 Povinnosti doktoranda

3 E-Mailová komunikace Emailová komunikace prostřednictvím interní sítě Liane (používat školní email s doménou TUL)

4 Podpora talentovaných studentů na TUL - Soutěž SVOČ (ekonomická sekce) Cílem je prostřednictvím soutěže studentských odborných prací nalézt a podpořit tvůrčí typy studentů, zejména v bakalářských a navazujících magisterských studijních programech, kteří mají předpoklady pro výzkumnou činnost a mohou se v budoucnosti zapojit do doktorského studia. Dalším záměrem je prohloubení provázanosti tvůrčí a vzdělávací činnosti na univerzitě (květen 2017).

5 Studentská grantová soutěž (SGS) Podpora vědeckovýzkumné činnosti studentů za účelem zvýšení kvality vědecké práce (uzávěrka projektů cca leden 2017), podmínky soutěže pro rok 2017 musí být zveřejněny do konce listopadu 2016, v prosinci se uskuteční školení pro přípravu projektů (asi 9.12.2016) Příprava pro další vědecké projekty Grantové a Technologické agentury ČR (pro rok 2018)

6 Povinné předměty ŘEP Zimní semestr Ekonomie III (prof. Ing. Jiří Kraft, CSC., 1-2 semestr) Statistika a analýza dat (prof. RNDr. Jan Picek, Ph.D., 1-2 semestr) Ekonomika a řízení organizací - součást státní doktorské zkoušky (2. a 3. semestr) (prof. Ing. Ivan Jáč, CSc., doc. Ing. Petra Rydvalová,Ph.D., doc. Ing. Miroslav Žižka, Ph.D.) Letní semestr Metodologie vědy (doc. Ing. Miroslav Žižka, Ph.D.)

7 Povinné předměty EI Vybrané otázky ekonomické teorie (Hradec Králové) 1. sem. prof. Ing. Jiří Kraft, CSc. prof. Ing. Ladislav Hájek, CSc. Statistické a matematické metody v řízení (prof. RNDr. Jan Picek, CSc., společně s ŘEP) Obecná teorie systémů( doc. Ing. Vladimír Bureš, Ph.D.) Letní semestr Metodologie vědy (doc. Ing. Miroslav Žižka, Ph.D.), společně s ŘEP

8 Připravované vědecké aktivity Liberecké ekonomické fórum (září 2017)

9

10 Konference Liberecké Ekonomické Fórum 2017: 11.9.-13.9.2017


Stáhnout ppt "Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika"

Podobné prezentace


Reklamy Google