ageLOC® Galvanic Body Trio

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Abyste si mohli vydělat již za měsíc hodně peněz - musíte tyto informace odeslat dál a naučit je odesílat ještě dál…
Advertisements

Inovace výuky CAD na naší škole
“Joie de Vivre”* JVi 2014 PLÁN NA UVEDENÍ * Získejte chuť do života.
Z malé do Nemalé jak získat investora Ondřej Tomek ex Centrum.cz.
KOMPENZAČNÍ PLÁN PRODEJE PREZENTACE
Prémiová automatická objednávka Instruktáž. CO JE TO ADR? •Prémiová automatická objednávka (ADR) je nejjednodušší způsob, jakým můžete obdržet své oblíbené.
Využití potenciálu mobilního kanálu
Vítáme Vás!! Závěrečná konference projektu OPVK oblast podpory Zvyšování kvality ve vzdělávání Centrum podpory EtV v Olomouckém kraji 5. června.
Odpovězte laskavě na následující otázky. Vaše odpovědi určí výši vašeho platu na příští rok. Další.
Sassí cosmetics ®. Každý začíná v pozici Sassí Beauty Partnerka. Další pozice jsou: 1.Sassí Koordinátorka 2.Sassí Ředitelka Nyní si ukážeme, jak můžete.
Prémiová automatická objednávka
Vnější výživa Můj životní styl !. 1. Najděte si svůj důvod ( baví mě, peníze, kontakty, čas.....) 2. Zadejte si konkrétní cíl (čeho chcete dosáhnout (
Nabídka Nahlédněte do jednotlivých sekcí a objevte, kolik jsme toho pro Vás připravili. … a kolik toho ještě pro Vás připravujeme.
Vize, Strategie, Cíle.
Školení zaměstnanců web + intranet v Praze.
Vítáme Vás na dnešním odpoledním setkání na téma…
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
Důležitá telefonní čísla
Obchodní prezentace systému PRACANT 2008 Věnujte této prezentaci 3 minuty Vašeho času a sami uvidíte, jak je jednoduché pracovat efektivněji.
Párování nabídek a poptávek a spolupráce mezi RK a bankou
SKENEROVÉ BONUSY.
Datový balíček Ufonův internet U:fon přichází s další atraktivní datovou nabídkou. Od budou moci zákazníci, kteří už mají nebo si pořídí Ufonův mobilní.
Úvod do obsahů j pak stisknutím F5 nebo kliknutím na Prezentace > Od začátku spusťte kurz. Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy, Pokud se videa kurzu.
ADR OBJEDNÁVKY A SKENOVÉ KARTY
VYTĚŽTE MAXIMUM ZE SVÉHO SKENEROVÉHO PODNIKÁNÍ
Obchodní činnosti - Kapitola 8 1 VÝZKUM TRHU KAPITOLA 8 Pavlíčková.
Úspěšní zákazníci, kteří se zaregistrovali ve společnosti TianDe od 01. února Podmínky účasti: nakupte každé dva měsíce produkci TianDe v celkové.
Jak vybírat povolání?. Jaká máme povolání?Víte, že…? Povolání nejsou stále stejná, vznikají, zanikají, mění se… Pro drtivou většinu povolání je nutné.
VY_32_INOVACE_EKO_19 PROPAGACE I.
ZÁPIS DO I. TŘÍDY V ZŠ LEŠNÁ PROBĚHL 11. ÚNORA 2015 ZÁPIS DO I. TŘÍDY PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016. ZÚČASTNILO SE JEJ 20 PŘEDŠKOLÁKŮ. VŠICHNI SE SNAŽILI UKÁZAT,
FINANČNÍ OHODNOCENÍ – ZPŮSOB ODMĚŇOVÁNÍ Platné od 1.května 2012.
Práce v obchodním oddělení jako motivace a čest Praha, 21. 5
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
Str. 27.  peněžní částka účtovaná za výrobek nebo službu  vyjadřuje hodnotu výrobku nebo služby  přináší firmě příjmy - jako jediná ze 4P (výrobek,
Úspěšní zákazníci, kteří se zaregistrovali ve společnosti TianDe od 01. února Podmínky účasti: nakupte každé dva měsíce produkci TianDe v celkové.
Internet a jeho využití pro obchod Projekt SZIF. Popis a zaměření semináře Na tomto semináři se seznámíte s problematikou využití internetu a jeho různých.
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
Jídlo z blízka – vzdělávání kuchařů a zemědělců pro vytvoření regionální gastronomie jako součást udržitelného cestovního ruchu Olomouckého kraje.
Elektronická správa dokumentů ve veřejné správě
KOMPENZAČNÍ PLÁN PRODEJE PREZENTACE
Naďa Martincová Úřad práce v Rychnově nad Kněžnou Rychnov nad Kněžnou, Besedy k volbě povolání.
8. Marketing.
Absolventi na trhu práce
HRAJEME SI S ČÍSLY SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ V OBORU DO 20 VY_32_INOVACE_20 Vypracovala: Klumparová Zuzana ZŠ a MŠ OLŠOVEC, přísp. org.
KAŽDÝ Z VÁS SE NARODIL JAKO VÍTĚZ! VZPOMEŇTE SI NA SVÉ SNY, NIC NEBYLO NEMOŽNÉ!
Open Lincense Hlavní nabídky na květen - červen Jakub Kvaček Small Business Marketing, 1. dubna, 2010.
Nu Skin EMEA Majetkový zvyšovatelKompenzačního plánu prodeje.
Praktické zkušenosti z Českého systému kvality služeb Specializované pracoviště ČSKS Výroční konference k 20 letům výročí A.T.I.C. ČR Ostrava, 7. března.
Pouze pro společnost Microsoft a její partnery Použití příručky pro prodej zákazníkům ze sektoru SMB Vedle impozantního uvedení systému Windows 8 společností.
SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív.
Název společnosti Produkty a služby
Základy programu Excel
VSTUP NA TRH SOHO TISKÁREN - 1.segment
Akce a motivace na KVĚTEN 2017.
Klasické fotoalbum.
Soustava dvou lineárních rovnic se dvěma neznámými
Průzkum trhu. Průzkum trhu Předpoklad úspěchu podniku = dobrá znalost trhu Význam Předpoklad úspěchu podniku = dobrá znalost trhu.
KDE JSME „BYLI – JSME – CHCEME BÝT“
Cena pro nového distributora Profit za nového distributora
5 tipů pro zjednodušení práce
Přečtěte si o tom vše Příspěvky Microsoft SharePointu
Prezentace obchodního plánu
Jak definovat novou organizaci, se kterou budete pracovat
MARKETING V NEZISKOVÉM SEKTORU
Název společnosti Obchodní plán.
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
VYTĚŽTE MAXIMUM ZE SVÉHO SKENEROVÉHO PODNIKÁNÍ
Prezentace obchodního plánu
Expertní skupina pro snižování administrativní zátěže podnikatelů
Soustava dvou lineárních rovnic se dvěma neznámými
Transkript prezentace:

ageLOC® Galvanic Body Trio Uvedení na trh 2. května 2012

….získat z uvedení tohoto produktu maximum pro váš obchod? Jste připraveni… ….získat z uvedení tohoto produktu maximum pro váš obchod?

Propagační nástroje k přesvědčení nových zákazníků Nu Skin přichází s návrhem dosáhnout úspěchu za použití výborných nástrojů Školicí materiál, pomocí kterého se dozvíte vše, co potřebujete vědět o produktech Propagační nástroje k přesvědčení nových zákazníků Podpora pro nábor k získání nových Distributorů

Školení Dozvěďte se vše, co potřebujete o produktech vědět

Jste připraveni vydat se na cestu a podělit se o novinky? Nu Skin® Informační stránky o produktech a prezentace o produktech vám pomohou získat pevný základ pro vaše znalosti. Klikněte zde k získání těchto informačních zdrojů.

Nebo se podívejte, jak to dělají profesionálové. Shlédli jste již galvanická demonstrační videa? Od května 2012 objevte naše nové video předvádějící přístroj ageLOC® Galvanic Body Spa. Klikněte zde.

Chcete se dostat ještě hlouběji Chcete se dostat ještě hlouběji? Poté vám bude dělat průvodce Nu Skin® spotřebitelská studie. Již brzy v My Office

Propagace Přesvědčte nové zákazníky

Nebo cítíte, že je přesvědčí spíše reference jejich vrstevníků? Možná plánujete svým zákazníkům ukázat brožuru ageLOC® Body Trio k propagaci tohoto úžasného balíčku… Nebo cítíte, že je přesvědčí spíše reference jejich vrstevníků? Brožura je v prodeji od začátku května 2012. Balení o 10 brožurách o přibližné hodnotě €1.50 bez DPH. Navštivte EMEA youtube stránku kliknutím zde a shlédněte všechna videa. Více videí již v červnu.

Nábor Získejte nové Distributory

Máte již vyhlídnuté nové zákazníky Máte již vyhlídnuté nové zákazníky? Možná vám pomůže nový sponzorovací balíček Tato sada pro rychlý start ageLOC® Body Trio FSP o hodnotě 250 PV obsahuje: 1 ageLOC® Galvanic Body Trio, 1 ageLOC® Dermatic Effects , 1 ageLOC® Body Shaping Gel, 1 NaPCA Moisture Mist, 1 Liquid Body Lufra, a 1 balíček 10 brožur ageLOC® Opportunity. Sada pro rychlý start je v prodeji od 2. května 2012. Tento balíček o hodnotě 250 PSV má přibližnou velkoobchodní hodnotu €312.50 bez DPH a €40 bonus ze sady za rychlý start. Více naleznete zde od 2. května.

Tento nový ADR balíček obsahuje: Nebo jim vysvětlete mnoho výhod našeho nového ADR balíčku ageLOC® Body Spa: Tento nový ADR balíček obsahuje: 2 x ageLOC® Body Shaping Gel, 1 x ageLOC® Dermatic Effects, 1 x Liquid Body Lufra. ADR balíček v prodeji od 2. května 2012. Tento balíček o hodnotě 115 PSV má přibližnou velkoobchodní hodnotu €86,20 bez DPH. Více naleznete zde počínaje květnem.

A pokud to stále nestačí, možná když uvidíte nadšení ostatních, kteří již vlny sjíždějí, umožní vám to představit si, co všechno je možné…   Navštivte EMEA youtube stránku kliknutím zde a shlédněte všechna videa. Více videí již v červnu.

Připravte se… a chytněte příští vlnu

DĚKUJEME