Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

“Joie de Vivre”* JVi 2014 PLÁN NA UVEDENÍ * Získejte chuť do života.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "“Joie de Vivre”* JVi 2014 PLÁN NA UVEDENÍ * Získejte chuť do života."— Transkript prezentace:

1 “Joie de Vivre”* JVi 2014 PLÁN NA UVEDENÍ * Získejte chuť do života

2 JVi OFICIÁLNÍ PLNÉ UVEDENÍ
1. března 2014

3 Představení nového produktu JVi
Okořeňte “radostí ze života” také vlastní bytí prostřednictvím JVi: Unikátní evropské složení 9 běžných evropských druhů ovoce a zeleniny a 3 ´vznešené´ druhy ovoce Bohatý na vitamín C a měď – zdroj biotinu – a rovněž obsahující karotenoidy, přirozeně se vyskytující v těchto druzích ovoce a zeleniny. Vitamín C a měď přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem a normální funkci imunitního systému. Vitamín C, měď a biotin vzájemně podporují normální tvorbu kolagenu, normální pigmentaci kůže a udržení normální pokožky.

4 Uvedení JVi Oficiální a plné uvedení 1. března 2014 Dostupný na všech našich evropských trzích (s výjimkou Turecka) Je certifikován pro skener / hodnotu karotenoidů v kůži A my jsme si jím natolik jisti, že Vám nabízíme Garanci vrácení peněz (MBG)

5 Vytěžte z naší zaváděcí slevy!
Běžná velkoobchodní cena JVi bude stanovena na CZK 1586 (bez DPH) nebo 73,60 PSV* Avšak speciálně pro uvedení Vám nabízíme 5% zaváděcí slevu* na všechny JVi objednávky zadané a zaplacené v období měsíce března, dubna a května 2014. * Kompletní přehled cen naleznete na posledním snímku. Tato 5% zaváděcí sleva platí také pro JVi ADR objednávky, ne však pro balíčky nebo sady, které JVi obsahují.

6 UKONČENÍ PRODEJE G3 A automatický převod g3 ADR na JVi ADR

7 Prodej g3 bude ukončen k 28. únoru roku 2014
Co dělat s g3 ADR objednávkami? JVi není náhradou za g3, sám o sobě byl vyvinut proto, aby lépe uspokojoval specifické potřeby evropských trhů. Ale i přesto si uvědomujeme, že jeho obsah nutričních hodnot odpovídá obsahu g3, a z toho důvodu … … jednoduše automaticky zaměníme všechny g3 ADR za JVi-ADR!* * 1. března 2014 převede Nu Skin automaticky veškeré Vaše g3 ADR objednávky, které budou 28. října 2014 stále platné, na JVi ADR objednávky.

8 Automatické převedení g3 ADR na JVi ADR
Co pro to musíte udělat? Naprosto nic*! Toto automatické převedení ADR objednávek proběhne plně v kompetenci Nu Skin 1. března 2014*. Takže to pro Vás bude zcela bezstarostné. Extra bonus: Když se Vaše g3 ADR objednávka převede na JVi, automaticky budete těžit z naší JVi zaváděcí nabídky, stejně tak jako z 5% zaváděcí slevy! *POZNÁMKA: JVi přichází na trh za nižší cenu a také PSV bude nižší než je PSV pro g3, takže celková hodnota ADR PSV by mohla spadnout pod 100 PSV. Je-li to možné, Distributoři by měli učinit odpovídající kroky k zabránění možného dopadu na jejich provize a splnění měsíčních požadavků. Lidé, kteří si nepřejí automatické převedení na JVi, si budou muset změnit nastavení své ADR. Změny v ADR objednávkách musí být provedeny minimálně 5 pracovních dní před další plánovanou dodávkou.

9 Jvi ZAVÁDĚCÍ NABÍDKA Pro všechny březnové a dubnové JVi ADR objednávky

10 Ocenění Vašeho závazku
Cítíme, že lidé, kteří prokázali naší společnosti a produktům takovou důvěru tím, že jsou připraveni začít rozběhnout ADR objednávky JVi hned po jeho uvedení, by měli být oceněni…

11 Značková sklenička pro ADR objednávky zdarma!
Proto během prvních 2 měsíců po uvedení JVi … Nu Skin rozdává zdarma ZNAČKOVÉ SKLENIČKY JVi každému, kdo si objedná JVi prostřednictvím ADR* *Sklenice o obsahu 60 ml. Pouze pro ADR objednávky zadané a zaplacené během měsíce března nebo dubna 2014; nebo do vyprodání zásob. Nevztahuje se na objednávky JVi, které jsou součástí nějaké sady. Omezeno na sklenici (1) sklenici pro objednávku.

12 NOVÝ ADR BALÍČEK JVi - LifePak+ - Marine Omega

13 Všechny Vaše klíčové výživové doplňky v 1 ADR balíčku
Nově v našem internetovém obchodě od 1. března 2014: JVi, LifePak+ a Marine Omega* spojují své síly: Objevte nový Essential Nutritionals ADR balíček Užijte si vzájemně se doplňující přínosy JVi, LifePak+ a Marine Omega*. Solidní výživový základ pro Vaši zdravou stravu a životní styl, a navíc za velmi zvýhodněnou cenu balíčku. * Marine Omega bude nahrazeno produktem Optimum Omega ve Švýcarsku a Finsku.

14 Zdvojnásobte své výhody!
Navíc ke všemu dobrému, co tyto produkty s sebou přináší, si pamatujete, že rovněž získáte následující ADR výhody: Velmi zvýhodněnou cenu balíčku A všechny běžné výhody plynoucí z programu ADR EXTRA TIP: Objednejte si balíček Essential Nutritionals během března nebo dubna 2014 a vytěžte ze Zaváděcí nabídky.

15 Dopřejte si “Joie de Vivre”!
Dostupný v našem internetovém obchodě od března 2014 Na všech evropských trzích s výjimkou Turecka.

16 1 balení obsahující 2x 750 ml láhev Velkoobchodní cena (bez DPH)
Ceny JVi All prices shown are in EUR and without VAT 1 balení obsahující 2x 750 ml láhev Velkoobchodní cena (bez DPH) Velkoobchodní PSV Cena pro ADR (bez DPH) ADR PSV Zaváděcí cena s 5% slevou Od 1. března do 31. května 2014 CZK 1507 70 PSV CZK 1432 66,50 PSV Běžná cena Následně od 1. června 2014 CZK 1586 73,60 PSV

17


Stáhnout ppt "“Joie de Vivre”* JVi 2014 PLÁN NA UVEDENÍ * Získejte chuť do života."

Podobné prezentace


Reklamy Google