Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše."— Transkript prezentace:

1 klubový materiál

2 Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše

3

4 Zákazník – nakupuje za plnou cenu

5 Člen klubu – nakupuje s klubovou slevou pro vlastní potřebu

6 Poradce – nakupuje s klubovou slevou, prodává zákazníkům

7 nakupuje s nejvyšší klubovou slevou Vedoucí poradce po splnění povinného nákupu má nárok na výplatu provize ze své sítě

8 Modrý stupeň nakupuje s nejvyšší klubovou slevou po splnění povinného nákupu má nárok na výplatu provize ze své sítě má nárok na bonifikaci při výplatě provize ve výši 10% Zelený stupeň nakupuje s nejvyšší klubovou slevou po splnění povinného nákupu má nárok na výplatu provize ze své sítě má nárok na bonifikaci při výplatě provize ve výši 20% Žlutý stupeň nakupuje s nejvyšší klubovou slevou po splnění povinného nákupu má nárok na výplatu provize ze své sítě má nárok na bonifikaci při výplatě provize ve výši 30% Oranžový stupeň nakupuje s nejvyšší klubovou slevou po splnění povinného nákupu má nárok na výplatu provize ze své sítě má nárok na bonifikaci při výplatě provize ve výši 40% Červený stupeň nakupuje s nejvyšší klubovou slevou po splnění povinného nákupu má nárok na výplatu provize ze své sítě má nárok na bonifikaci při výplatě provize ve výši 50%

9 Nárok na výplatu provize: vzniká při vlastním nákupu v minimální výši 100 bodů v měsíci, ve kterém na provizi vznikl nárok.

10 Výše provize: 1/ provize z vlastních nákupů 1,40 Kč za každý vlastní bod 2/ provize z přímo řízených poradců (Vaší první linie) 1,40 Kč ze součtu bodů všech nákupů v této linii 3/ provize z nepřímo řízených poradců (Vaší druhé linie) 2,30 Kč ze součtu bodů všech nákupů v této linii 4/ provize z ostatních poradců (poradců ve Vaší třetí a dalších liniích) podíl z 3,60 Kč ze součtu bodů všech nákupů v dané linii O provize z třetích a dalších linií se poradci dělí v poměru vlastních bodů, případně vynásobených bonifikací.

11 Celková výše rozdělených provizí: je 47,20% z ceny VP včetně DPH Příklad: z výrobku Central Trio se z částky 645,- Kč (cena VP) rozděluje na provizích 304,50Kč.

12 Vedoucí poradce Pro přiznání této pozice je třeba splnit tzv. kvalifikační nákup. Znamená to: 1/ nakoupit v jednom měsíci zboží v bodové hodnotě 500 bodů nebo 2/ nakoupit ve dvou po sobě bezprostředně následujících měsících zboží v hodnotě 250 bodů v každém z těchto měsíců. 1x 2x

13 Modrý stupeň Na tento stupeň máte nárok, pokud obraty skupiny přímo řízeného poradce jsou ve dvou po sobě následujících měsících vyšší než 700 bodů. Příklad: Na této pozici máte nárok na bonifikaci ve výši 10%. Tato bonifikace se vztahuje na výpočet provize z Vaší třetí a dalších linií.

14 Na tento stupeň máte nárok, pokud máte ve své první linii alespoň jednoho poradce na modrém stupni (nebo na stupni vyšším). Příklad: Na této pozici máte nárok na bonifikaci ve výši 20%. Tato bonifikace se vztahuje na výpočet provize z Vaší třetí a dalších linií. Zelený stupeň

15 Žlutý stupeň Na tento stupeň máte nárok, pokud máte ve své první linii alespoň tři poradce na modrém stupni (nebo na stupni vyšším). Příklad: Na této pozici máte nárok na bonifikaci ve výši 30%. Tato bonifikace se vztahuje na výpočet provize z Vaší třetí a dalších linií.

16 Oranžový stupeň Na tento stupeň máte nárok, pokud máte ve své první linii alespoň šest poradců na modrém stupni (nebo na stupni vyšším). Příklad: Na této pozici máte nárok na bonifikaci ve výši 40%. Tato bonifikace se vztahuje na výpočet provize z Vaší třetí a dalších linií.

17 Červený stupeň Na tento stupeň máte nárok, pokud máte ve své první linii alespoň deset poradců na modrém stupni (nebo na stupni vyšším). Příklad: Na této pozici máte nárok na bonifikaci ve výši 50%. Tato bonifikace se vztahuje na výpočet provize z Vaší třetí a dalších linií.

18 naleznete v aktuálním ceníku SPOLEČNOSTI FF SERVIS spol. s r.o. pro klub LEVEL PŘEHLED CEN VÝROBKŮ


Stáhnout ppt "Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše."

Podobné prezentace


Reklamy Google