Vojtěch Šolta student septimy

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Londýn.
Advertisements

účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Čeští studenti v městě Hermeskeil Úterý – neděle
Výlet do Anglie 14. až 19. března 2010.
JÁ A MOJE ŽENA.
Londýn Lukáš Povišer (student tercie). Všechno je tam velice drahé. Skoro všechny městské autobusy jsou dvoupatrové a červené.
Svatba.
Karlova Studánka – 1.7. Sbíráme se, snad někam pojedeme.
Ve středu jsem se svými spolužáky a s učiteli vyrazil na přátelskou návštěvu do Polska. Cesta trvala asi 4 hodiny a vedla do.
Rumunsko Termín: Účastníci: Petr Chlad Marek Spilko
Londýn 2008 Zájezd Adély Koubové. Začátkem roku 2008 jsem se svojí rodinou navštívila již podruhé krásné město Londýn. Tento výlet byl opět o návštěvě.
Nizozemí Účastníci: Barbora Jurčíková, Jindřiška Štrymplová,
Cesta do EP - Štrasburk. Dorazili jsme před Evropský parlament ve Štrasburku.
Většinu cesty jsme jeli vlakem Vypadal asi takhle:
Pohádka o vodníčkovi Vodníčkova rodina
Adaptační kurz
Mýma o č ima PAVEL DVOŘÁK student tercie Anglie 2006 / zájezd.
Výlet do Anglie Josef Chrpa 2007 – Student Septimy.
Bára Kahánková Nikol Košíková Natálie Nytrová
Anglie / školní zájezd JANA CHOCHOLOVÁ  (budoucí studentka prvního ročníku)
ŠKOLNÍ VÝLET C1.A.
MÝMA OČIMA TEREZA NEDVĚDOVÁ studentka primy Anglie / výlet
GÁBINA UHLÍŘOVÁ studentka septimy Skotsko / prázdniny.
JAKUB ŠVEC STUDENT SEXTY
Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
MALTA Rozhodl jsem se pro začátek Maltu, kde jsem strávil skoro měsíc, stručně popsat, protože předpokládám, že tato velmoc, kvůli svým drobným rozměrům,
LYŽÁK A + KVI. Jak to začalo... -Náš lyžařský výcvik byl zahájen Všichni jsme se usadili do autobusu a vyrazili směr Benecko. -Po příjezdu.
Masarykovo gymnázium Barbora Ondruchová.
Cesta vlakem Brzy ráno jsme se vydali vlakem směr Praha. Žáci se rozdělili do skupin a nastoupili do kupé. V Praze jsme vystoupili a na ubytování jsme.
Mýma očima Roman Lavička student kvarty školní studentský pobyt Anglie 2005.
 Studenty ze Sulzbachu-Rosenbergu jsme v sobotu přivítali na našem gymnáziu  Poté jsme si je odvezli do svých rodin.
Anglie / Školní studijní  V druhém dubnovém týdnu se někteří studenti primy, sekundy a kvarty zúčastnili studijního pobytu v jihoanglickém.
Doprovod: Mgr. Dvořáčková, Mgr. Dolíhalová –
Prezentace určená k propagaci MGV
Turecko Muratli-Tekirdag. Účastníci Aneta Preisslerová Filip Vítek Filip Chmelík Petr Kristen Mgr.Zuzana Jedličková Mgr.Jana Volejníková.
Letní dovolená Zpracovaly: Sabina Plevová, Barbora Dvořáková.
Odborná praxe Anglie Portsmouth 2015
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Birmingham Anna Kolářová
ZAHRANIČNÍ PRAXE 2015 ERASMUS+. VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ RÁMEC ŠKOLY (ŠKOLA SI UDĚLALA SAMA SVOJE VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ) VYPLNĚNÍ PŘIHLÁŠEK – DOSTUPNÁ NA WEBU (KAŽDÝ.
– * V sobotu jsme vyjeli v 18:00 z Břežan * směr Londýn * Jeli jsme asi 18 hodin. * Seznámili jsme se i z druhou školou.
 Jedeme pohodlným autobusem Student Agency- 850 korun zpáteční  Nepliget – autobusové nádraží – konečně jsme tu !
Erasmus Kielce, Polsko Letní semestr 2011/2012 Svatava Klubusová Marie Pluháčková.
 Liber měsíčně nájem včetně všech energií a likvidace komunálního odpadu  Pozor ve smlouvě ne všude je zahrnuta energie  Liber měsíčně.
MÝMA OČIMA ADÉLA ŠÍPKOVÁ STUDENTKA PRVNÍHO ROČNÍKU ANGLIE- 2002/ ŠKOLNÍ ZÁJEZD.
Zájezd do Vídně Zájezd komentují Barbora Štychová a Lenka Škáchová Ve dnech 18. – absolvovaly 8. a 9. třídy zájezd do Vídně.
Velká Británie Tereza Pavličková. Warwick castle  Hrad Warwick je památkově chráněný středověký hrad ve Warwicku  Hrad byl velmi krásný ale krajina.
VII.A Exkurze Anglie ZŠ HORNÍ POLICE. Rozpis ceny – 6260 Kč Doprava Praha – Londýn a zpět Doprava po Anglii Ubytování Vstupy STUDENT AGENCY 1690 Kč Florenc.
CESTA KOLEM SVĚTA ANDREA MARŠALÍKOVÁ, 1.B. LONDÝN LONDÝN JE HLAVNÍM MĚSTEM VELKÉ BRITÁNIE NAJDEME ZDE NAPŘ. ZNÁMÉ LONDÝNSKÉ KOLO, TOWER BRIDGE, BUCKINGHAMSKÝ.
Výběrové řízení Motivační dopisy, cover letter, průměry známek K výběrovému řízení cca 60 studentů ze 130 přihlášených studentů Vybráno 21 studentů.
Zahraniční praxe 2015 Birmingham Kateřina Pášová.
Erasmus+ Praxe v EU Anglie – Birmingham Tereza Černá 2015.
Má vysněná škola. Kdy by měla škola začínat ? A kdy končit ? ● Začínat by měla v 10:00 ● Končit by měla ve 12:00 ●
Anglie ZŠ Bor, ZŠ Nebušice Vytvořila: Veronika Třísková.
Anglie Natálie Kováčiková Anna Valíčková. Proč jsme vůbec jeli do Anglie? Do Anglie jsme cestovali díky projektu Čtení a cizí jazyky zajímavě Potkali.
Pracovní stáž v Londýně
Mýma očima PETR SCHWARZ student sekundy ANGLIČTINA V TURECKU 2016
Odborná praxe Portsmouth
Praxe - Anglie 2015 Veronika Bartáková.
Německo 2016 Nürtingen.
Statistika „Jak by měl vypadat tvůj ideální den?“
PřIjímací řízení na GJŠ
Anastasiya Onchulenko
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková organizace
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okr
Den Země 3.A – 25. dubna.
NAŠE PRÁZDNINY V LLORET DE MAR
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
ANGLIE Aneta Babáková, 4.A.
Transkript prezentace:

Vojtěch Šolta student septimy Londýn 2007 - Výlet Vojtěch Šolta student septimy

Chtěl jsem v Anglii navštívit svoji přítelkyni Báru Chtěl jsem v Anglii navštívit svoji přítelkyni Báru. Hledal jsem proto kamarády, kteří by chtěli jet se mnou a týden si prohlížet Londýn. Michael, Aneta a Roman mi řekli, že by jeli, ale že se musí zeptat rodičů. Nakonec jediný, kdo se mnou jel, byl můj spolužák Roman.

Přípravy Tak jsme šli do Student Agency koupit lístky na autobus a případně i ubytování. Ubytování byl největší problém, protože s naší kreditkou nešlo platit po internetu, tak jsme řekli Báře, aby nám ubytování zamluvila v hostelu.

Na cestě Brzy nato jsme odjeli vlakem do Prahy, kde jsme strávili odpoledne, a pak už jsme vyrazili na cestu. Cesta byla v pohodě a trvala asi osmnáct hodin. V Londýně jsme vystoupili na Victoria Station a tam už na nás čekala Bára. Za 22 liber jsme si koupili týdenní jízdenku na metro a Bára nás dovedla do hostelu Belsize v Belzise parku.

Ubytování Byl to dům se třemi poschodími a suterénem Ubytování Byl to dům se třemi poschodími a suterénem. Když jsme se ale zeptali recepční, jestli máme zamluvená místa a jestli nám může dát klíčky od našich pokojů, dozvěděli jsme se, že vůbec nejsme na seznamu. Řekla nám, že má dvě místa volná, ale že je to značně dražší, než jsme předpokládali. Radila nám, že jsme si je měli koupit přes internet, že bychom tak hodně peněz ušetřili. Mám dojem, že zmiňovala asi 40 liber (okolo 1600 Kč). Tak jsme si museli koupit dražší ubytování a měli pak méně peněz na útratu. Já bydlel se třemi lidmi. První byl Lotyš s německým občanstvím, který pracoval v Anglii. Zbytek se stále měnil.

Jídlo Strava byla hrozná Jídlo Strava byla hrozná. K snídani jsme dostávali toast s marmeládou, fazole , občas vajíčko naměkko, čaj a kafe každý den, což se ještě dalo vydržet, ale většina hlavních jídel bylo něco jako játra a brambory. Měli jsme sice na výběr ještě jedno jídlo, ale to bylo často horší. Nedoporučuji jít do restaurace na vodnici, protože je vážně drahá, stála 15 liber, a navíc nebyla dobrá.

Londýn Bára měla výbornou knížku, něco jako "Poznej Londýn na vlastní oči". Za ten týden jsme s ní poznali snad všechna známá místa v Londýně: Big Ben, Chelsea, Greenwich, St. Paul's Cathedral…

Počasí bylo většinou nádherné a chození Londýnem bylo úžasné Počasí bylo většinou nádherné a chození Londýnem bylo úžasné. Anglie je drahá země, ale její památky stojí za to!