Vyhodnocení řešení projektů za rok 2012 Rozvojové projekty

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Činnost AKVŠ v roce 2012 Marta Machytková Bibliotheca academica 2012
Advertisements

Základní škola, Matice školské 3, České Budějovice
Výzkumný záměr Kontrolní den prosinec 2006 Vedoucí řešitel projektu: PhDr. Milada Švecová Projekt č.
Integrovaný systém kvality v dalším profesním vzdělávání KVALITA V DALŠÍM VZDĚLÁVÁNÍ Liberec,
KROK ZA KROKEM K MODERNÍ ŠKOLE Registrační číslo: CZ.1.07/1.2.08/
Oběh dokumentů mezi ústředními orgány státní správy k Ing. Jan Duben Vedoucí projektového týmu březen 2003.
CZ.1.07/2.3.00/ Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující evropskou vědecko-výzkumnou kariéru Operační program: Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Rozvoj výzkumu a vývoje na Ekonomické fakultě JU CZ.1.07/2.3.00/
Nové vzdělávací moduly pro řízení inovací a VaV v průmyslových firmách reg. č. projektu CZ.1.07/3.2.11/ Výstupy projektu Ing. Jaroslav Jasanský.
Evaluace Rámce podpory Společenství Evaluační jednotka strukturálních fondů.
Projekt empirického výzkumu
Výzva č. 31 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.4 Partnerství a sítě Mgr. Martina Jedličková.
Odbor Evropských programů1 Priorita 3 OP RLZ Rozvoj celoživotního učení Opatření 3.2 Podpora terciárního vzdělávání, výzkumu a vývoje PhDr. Kateřina Pösingerová,
Implementace strategie prostřednictvím akčního plánu
Výstupy projektu Ing. Marek Vochozka, MBA, Ph.D.
3. Životní cyklus a procesy projektu
Řízení a kontrola hospodaření v ekonomických agendách
Nové moduly pro řízení inovací reg. č.: CZ.1.07/3.2.02/ října 2014, Plzeň Představení projektu Mgr. Karel Psohlavec.
Outsourcing jako strategický nástroj řízení nejen v komerční sféře
Projekt podpory technického vzdělávání B. Wojnar.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Oprogram Vkonkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Inovace výuky veterinárních studijních programů v oblasti bezpečnosti.
Seminář pro příjemce Ing. Jana Šůchová NVF. Phare 2003 RLZ Zprávy projektu: -Měsíční přehledy aktivit -Čtvrtletní technická zpráva -Čtvrtletní finanční.
Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková, MŠMT Pardubice, 2.dubna 2004 Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková,
TUL H32 Představení projektu OPVK: „Inovace mezioborového studijního programu Ekonomika a Management se zaměřením na znalostní ekonomiku”
Poznatky a zkušenosti z projektu CZ / /0058 „Prohloubení manažerských dovedností řídicích pracovníků malých a středních podniků“ Jiří Vaněk.
Realizační tým ICZ duben 2005
Závěrečná monitorovací zpráva a její zpracování v Benefitu.
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
Plánovací proces a druhy plánování
Regionální inovační struktura Karlovarského kraje Brno URBIS 2010.
© Ing. V. Šebek, CSc. Řízení projektů a podnikových procesů 1/9 9. Tvorba modelů v procesně řízeném podniku  Způsoby modelování  Základní postupy a role.
Proces řízení kvality projektu Jaromír Štůsek
Zvýšení vědeckovýzkumného potenciálu pracovníků a studentů technických vysokých škol v oblasti dopravy a nových dopravních technologií Registrační číslo:
CZ / /0020 Podpora týmu NET Genium při rozvoji progresivních informačních technologií Žadatel: NetGenium s.r.o. Partner: ČVUT Kontaktní osoba:
Výzva č. 42 OP LZZ – Projekt Moravskoslezského kraje Rozvoj kompetencí strategického, procesního a projektového řízení a kvality Výzva č. 42 OP LZZ Zpracoval:
ESTUP – Elektronické studentské práce na VŠE, Jan Mach Říjen 2006, Olomouc Celostátní porada vysokoškolských knihoven eSTUP elektronické studentské práce.
2. Životní cyklus a procesy projektu
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
Hodnocení výsledků ukončených programů VaVaI Ing. Blanka Černá, CSc., Národní agentura pro zemědělský výzkum Ing. Jan Budský Oddělení výzkumu Odbor výzkumu,
1 Centralizovaný rozvojový program 2017 a Institucionální program Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 529/5, Praha.
PODPORA SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ V RÁMCI OPZ – VÝZVA Č. 03_15_015 Veronika Pokorná, MPSV Praha,
Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti a rodiny Klíčové aktivity realizované v Pardubickém kraji Pardubice, dne
Nová závěrečná zkouška 2 Individuální projekt národní.
Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Kateřina Čočková, regionální projektová manažerka.
Sekce fondů Evropské unie (Sekce 8) Hlavní náplň Zajištění činností Řídicího orgánu operačních programů spolufinancovaných z ESF (OP LZZ a OPZ), Zprostředkujících.
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Martina Vojtěchová
Projekt ESF Vlastním hodnocením ke zvyšování kvality Jihlava, Michal Uhlař 1Vlastním hodnocením ke zvyšování kvality.
Výroční zprávy Rady vlády pro udržitelný rozvoj 7. zasedání Pracovní skupiny pro udržitelný rozvoj regionů, obcí a území RVUR 31. březen 2010.
NZZ – Nová závěrečná zkouška IPN Dana Kočková, NÚOV MŠMT,
PLÁN REALIZACE STRATEGICKÉHO ZÁMĚRU
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Místní akční plán vzdělávání MAP rozvoje vzdělávání na území Prahy 8
NPU I - Průběžné hodnocení 2017:
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Fond rozvoje sdružení CESNET
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
Pilot ZUŠ „Podpora činnosti základního uměleckého školství
Projekt „CzechELib" – informace od realizátora IPs
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Institucionální rozvojový plán TUL 2017
Datová opora pro nastavení cyklu kvality
Institucionální plán Vysoké školy technické a ekonomické v Českých Budějovicích pro roky 2016 – 2018 Centralizované rozvojové projekty řešené v roce.
Nové přístupy k využití ict ve výuce přírodovědných předmětů na základních, středních školách CZ.1.07/1.1.07/ CZ.1.07/1.1.07/
Institucionální program
Datum konání: 5. února 2018 Místo konání: Velké Meziříčí, JUPITER club
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Aktuality k územním studiím krajiny z hlediska IROP
PROCES INVESTIC NĚKTERÉ ASPEKTY U VEŘEJNÉ SPRÁVY.
Transkript prezentace:

Vyhodnocení řešení projektů za rok 2012 Rozvojové projekty Bc. Michal Žemlička Mgr. Zdeněk Brdek, Ph.D. 1 1

Projekty řešené v roce 2012. Dosažené výstupy Obsah Projekty řešené v roce 2012. Dosažené výstupy Schválené projekty na rok 2013

Institucionální rozvojový plán 1. Řešené projekty v roce 2012 Institucionální rozvojový plán Institucionální rozvojový plán Vysoké školy technické a ekonomické v Českých Budějovicích na rok 2012 Centralizovaný rozvojový projekt Internetové ediční centrum (IEC) – vytvoření prostoru pro sdílení kapacit při tvorbě a distribuci učebních a odborných textů (realizováno ve spolupráci s VŠPJ)

2. Dosažené výstupy Institucionální rozvojový plán Vysoké školy technické a ekonomické v Českých Budějovicích na rok 2012 Hlavní řešitel: Bc. Vojtěch Stehel Rozpočet projektu: 3 147 000 Kč Investiční prostředky: 300 000 Kč Neinvestiční prostředky: 2 847 000 Kč

2. Dosažené výstupy Dílčí IRP 2012 VŠTE Ukazatel Měřitelný ukazatel Počet jednotek výkonu Komentář I Projekce a postupná implementace komplexního řídícího manažerského systému školy a) Přípravné práce Specifikace strategických cílů VŠTE 10 Inovace strategických cílů v souladu s ADZ 2012 pro základní činnosti Specifikace taktických cílů 15 Návrh taktických cílů pro rok 2012 dle jednotlivých útvarů katedry a odborné pracoviště Rozpis operativních úkolů 105 Deskripce strategických a taktických cílů do úkolů operativních na jednotlivé pracovníky dle jednotlivých kateder a útvarů školy Indikátory 146 Zpracování souboru indikátorů pro jednotlivé základní oblasti manažerského systému pro výkonnostní a kvalitativní hodnocení pracovníků SW 1 Zpracování SW pro pilotní ověření modulu „SOVA“ Sestavy Návrh souboru výstupních sestav z modulu „SOVA“ pro vyhodnocení pilotního ověření b) Pilotní provoz Počet pilotě ověřovaných oblastí manažerského systému („SOVA“) 4 Závěrečné zprávy reporty po ukončení o výsledcích jednotlivých kateder Procento zapojených osob na katedrách 75 Reporty zapojených pracovníků včetně odevzdaných výsledků v daném období c) Vyhodnocení poloprovozu Závěrečná zpráva 2 Výkazy o plnění strategických, taktických a operativních cílů (pololetní a roční) Reporty jednotlivých kateder o splněných úkolech a jejich konfrontace se stanoveným plánem

2. Dosažené výstupy Dílčí IRP 2012 Ukazatel Měřitelný ukazatel Počet jenotek Komentář II Ustavení a personální zabezpečení projektového a inovčního centra včetně dílčích kontaktních transferových míst a) Ustavení PIC Ideový záměr projektu 1 Zpracování ideového záměru pro ustavení a provoz PIC včetně kontaktních míst Pracovník Řídící pracovník (manažer) PIC a kontaktních míst 5 Počet zástupců VŠTE v ČB zapojených do PIC (specialisté) Soubor vnitřních norem Vnitřní normy zabezpečující ustavení, provoz, činnost a hodnocení PIC a kontaktních míst PIC Ustavení a zahájení činnosti Kontaktní místo 3 5 (nová hodnota) Založení kontaktních míst ve vybraných podnicích v souladu s uzavřenou partnerskou smlouvou o spolupráci b) Pilotní provoz PIC Smlouva 3 Uzavřené smlouvy o vytvoření kontaktních míst s vybranými podnikatelskými subjekty zakotvené funkčních procesů PIC jako podklad pro pilotní ověření funkce PIC 5 8 (nová hodnota) Vytvoření souboru modelových podniků z oblasti ekonomiky a řízení Vytvoření souboru modelových podniků z oblasti stavebnictví Vytvoření souboru modelových podniků z oblasti strojírenství Počet zástupců uživatelské sféry zapojených do PIC Publikační a tvůrčí aktivity Podané články s IF Publikované recenzní články souvisejících s činnosti PIC Duševní vlastnictví a licenční řízení Podané vynálezy 4 Podané patenty Podané užitné vzory

2. Dosažené výstupy Integrace datových zdrojů VŠTE pro zkvalitnění podpory výuky a studijního zázemí Hlavní řešitel: prof. Ing. Jan Váchal, CSc. Rozpočet projektu: 3 703 000 Kč Investiční prostředky: 300 000 Kč Neinvestiční prostředky: 2 847 000 Kč

2. Dosažené výstupy DPP, DPČ a pracovní smlouvy týmů IEC Datová a procesní specifikace IEC Vytvořený modul Redakčního systému IEC integrovaný do ETMS Vytvořený modul Publikační portál systému IEC 8× vydaná elektronické publikace typu opora 2× vydaná elektronické publikace typu skripta Soubor metodických pokynů a návodů pro uživatele všech relevantních modulů Vytvořený e-shop (systém prodeje) s publikacemi vydanými v rámci projektu ke koupi Spuštění systému prodeje vydaných publikací Vyhodnocení dotazníkového šetření mezi pilotními uživateli IEC Vyhodnocení projektu

Uveřejnění závěrečných zpráv 1x pare ZZ zasláno na MŠMT ČR Přílohy zpráv: Elektronická verze ZZ Prohlášení o provedení následné kontroly dle zákona o finanční kontrole (min 30% celkové fin. částky) 1x pare ZZ archivováno na Oddělení projektových prací ZZ dostupné na webu školy v IS pod OPP

Institucionální Centralizovaný Projektové a inovační centrum Oblasti řešení: Rozšíření komplexního manažerského systému o modul personálního plánování. Vytvoření zázemí pro transfer aplikovaného výzkumu a inovativní podnikatelské záměry. Schválený rozpočet: 3 684 tis. Kč Centralizovaný SIT-F Koordinovaný rozvoj IS sítě škol (hlavní řešitel ČVUT) Schválený rozpočet: 15 000 tis. Kč (podíl VŠTE v jednání - původně 2 631 tis.)

Děkuji Vám za pozornost!