Úspěšné projekty podpořené z OP Rybářství, OSA II.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Advertisements

1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
LEADER V KRÁLOVÉHRADECKÉM KRAJI OKRES RYCHNOV NAD KNĚŽNOU
Úspěšné projekty podpořené Operačním programem Rybářství na podniku Pstruhařství Mlýny Josef Bláhovec EVROPSKÝ RYBÁŘSKÝ FOND INVESTOVÁNÍ DO UDRŽITELNÉHO.
Stavební akce 2013 Města Benešov nad Ploučnicí stav k
Úspěšné projekty podpořené Operačním programem Rybářství ŠTIČÍ LÍHEŇ – ESOX, spol. s r.o.
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Občanské vybavení a služby Program rozvoje venkova ČR OSA III.
Informace o současné podpoře kombinované dopravy v České republice
1 Možnosti financování projektů v oblasti vodohospodářské infrastruktury v ČR A. Programy spolufinancované z EU: 1. Operační program životního prostředí.
BioFish s.r.o. Horní Paseka
Energetický management budov Jiří Karásek Fakulta stavební, ČVUT v Praze K126.
Společný regionální operační program Priorita 1 Regionální podpora podnikání Opatření 1.1 Podpora podnikání ve vybraných regionech Priorita 2 Regionální.
Energetický management budov Jiří Karásek Fakulta stavební, ČVUT v Praze K126.
Rekonstrukce historického areálu FF MU
Operační program Infrastruktura – část životní prostředí Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor životního prostředí.
Operační program Životní prostředí 2007 – 2013 Prioritní osa 6 Michal Slezák Odbor ochrany přírody, odpadů a EV Úsek řízení projektů SFŽP ČR.
Stavební úpravy fary a vytvoření otevřeného depozita starých liturgických předmětů Pavel Lazárek – administrátor farnosti Olešnice na Moravě.
Obnova a revitalizace pražských nádrží. Odbahnění vodního díla Džbán -kompletní odbahnění včetně odvozu (celkem cca m3 bahna) bylo provedeno pouze.
1. Ochrana kulturního dědictví Obnova a rozvoj vesnic Občanské vybavení a služby Investice do lesů 2.
„Přírodní vědy moderně a interaktivně“ „Natural Sciences in Modern and Interactive Way“ Město Orlová.
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
21. dubna 2008 Výbor pro strategii a rozvoj STRATEGICKÝ PLÁN OBCE LIBČANY.
ROK 2012 NASAZENÍ REVÍR Ů MO Č RS JIND Ř ICH Ů V HRADEC Zpráva komise pro kontrolu zarybn ě ní.
Vymezení Fiche Podpora podnikání v oblasti cestovního ruchu.
Jednání RHMP, Evropský sociální fond Evropský fond pro regionální rozvoj Praha a fondy EU Praha a fondy EU 7. výzva OPPK Ing. Milan Richter.
Připravované výzvy Lucie Pudivítrová odbor fondů EU, MŽP.
OP ŽP Anna Limrová Samostatný odbor OP ŽP.
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka Možnosti financování protipovodňových.
STUDIE PROVEDITELNOSTI FARSKÉHO A BORECKÉHO POTOKA MĚSTO PLANÁ NAD LUŽNICÍ strana 1 STUDIE PROVEDITELNOSTI PŘÍRODĚ BLÍZKÝCH PROTIPOVODŇOVÝCH OPATŘENÍ V.
1 OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ pro období MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
Mgr. Alena Lehmannová Nýrsko PROGRAMY PODPORY EKOLOGICKY ŠETRNÝ CESTOVNÍ RUCH, OCHRANA ŽP.
1 1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
SLAVKOV U BRNA. SLAVKOV U BRNA Prosím seznamte se – Slavkov u Brna Počet obyvatel: Rozloha: ha ORP: obcí První.
Operační program RYBÁŘSTVÍ
Podpora vodohospodářské infrastruktury v obcích Zlínského kraje Zlín Lenka Gregorová.
3. VÝZVA MAS LUHAČOVSKÉ ZÁLESÍ. Fiche 2: Rozvoj drobného a malého podnikání Hlavní opatření III.1.2. – Podpora a zakládání podniků a jejich rozvoje Cíl.
I.1.4 Pozemkové úpravy ÚZPI dne 18. října Charakteristika opatření  prostřednictvím tohoto opatření je řešena problematika vlastnických vztahů.
MŽP Likvidace škod po živelních pohromách – podprogram „MŽP Povodně 2013“ Mgr. Sabina Hamanová oddělení ochrany před povodněmi OOV MŽP
5.konference Udržitelnost ve výstavbě Ing. Michal Strnad.
Nevyužitá absorpční kapacita venkovských obcí Analýza venkova: nové otazníky a výzvy 20. října 2011 Arcidiecézní muzeu, Olomouc.
Případová studie – analýza úspěšně realizovaného projektu z OP Zemědělství Bc. Lukáš Tymel Řídící orgán OP Zemědělství a OP Rybářství.
Prioritní projekty Libereckého kraje v oblasti sociální.
Vodní hospodářství (2014–2016) Aleš Kendík náměstek pro řízení sekce vodního hospodářství
Cíl - zajistit dlouhodobou kvalitu života obyvatel města Kladna prostřednictvím příznivého prostředí a dobře fungujících veřejných služeb 3 prioritní.
zelená linka: Zkušenosti SFŽP s posuzováním nákladovosti projektů Operačního programu ŽP.
Nejlepší realizovaná společná zařízení v Karlovarském kraji 1.
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
Pozemkové úpravy nástroj pro obnovu a ochranu krajiny.
Regionální operační program NUTS II Severovýchod Informační seminář pro Seminář Greenway Jizera , Mladá Boleslav.
Rekonstrukce bývalé textilní továrny v Hejnicích Ještědská stavební společnost spol. s r.o.
2. setkání pracovní skupiny „Životní prostředí“. Souhrnná SWOT analýza Silné, slabé stránky Silné stránky B. Slabé stránky B. Zvyšování podílu separovaného.
Seminář pro žadatele Výzva MAS č. 2 PRV
Dotační politika Bělá Ing. Ladislav Bittner. Ing
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Stav odkanalizování v obcích Zlínského kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Ing. Dana Zápecová vedoucí oddělení vodního hospodářství Duben.
Regionální operační program NUTS II Jihozápad
Kompresní stanice Jirkov
Evropský sociální fond
ROZŠÍŘENÍ KAPACITY PENZIONU BEST
AOPK ČR – Regionální pracoviště Správa CHKO Slavkovský les
Zhodnocení období 2005 – 2008 v oblasti školství a sportu
Podnikání na venkově.
„Sportovní areál U Cementárny“ - II. etapa
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
IROP SC VZDĚLÁVÁNÍ Centrum pro regionální rozvoj České republiky
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Transkript prezentace:

Úspěšné projekty podpořené z OP Rybářství, OSA II. Jindřich Groulík 10. 12. 2013

Představení společnosti Vznik společnosti: privatizace březen 1993 Středisko z původního Státního rybářství Litomyšl   Rozloha – výměra: 1100 ha – rybníky z toho 925 ha ve vlastnictví společnosti Produkce: cca 6.000 q 90% kapr obecný 10% ostatní druhy vedlejších ryb Chov pstruha duhového a sivena amerického Reofilní i okrasné druhy ryb

Několik let probíhá speciální projekt Společnost Rybářství Litomyšl s.r.o. Několik let probíhá speciální projekt záchrany raka říčního.

Společnost Rybářství Litomyšl s.r.o. V posledních letech se společnost výrazně podílí na revitalizaci krajiny a ochraně životního prostředí. Zhodnotila ekologicky více jak 100 ha pozemků obnovou rybníků, vodních toků, litorárních a mokřárních pásem.

Projekty podpořené z OP Rybářství Prioritní osa 2 opatření 2.1., záměr c) LÍHEŇ VRAČOVICE   Modernizace sádek Holotina a jejich rozšíření výstavbou čtyř malých sádek  

LÍHEŇ VRAČOVICE REALIZACE: 2011 – 2012 VÝDAJE PROJEKTU:   REALIZACE: 2011 – 2012 VÝDAJE PROJEKTU: Celkové způsobilé výdaje: 6.802.000,- Kč Výdaje spolufinancované: 4.081.200,- Kč z EU 3.060.900,- Kč Národní zdroje 1.020.300,- Kč  Soukromé výdaje: 2.720.800,- Kč

LÍHEŇ VRAČOVICE Místo realizace: Pozemky (stavební a pozemkové parcely) RYBÁŘSTVÍ LITOMYŠL s.r.o. – Vračovice, k.ú. Vračovice   556 01 Vračovice - Orlov okres Ústí nad Orlicí kraj Pardubický Objekt líhně Dvoupodlažní objekt o půdorysu 8,8 x 14,55 m, nepodsklepený s pultovým přístřeškem. Zastavěná plocha objektu včetně přístřešku činí 216,44 m2. V 1. NP je umístěna líheň ryb a sklad. V 2.NP je místnost technologie, kotelna, sprcha, šatna a denní místnost, kancelář a kuchyňka. Vytápění objektu je řešeno plynovou kotelnou na propan (zásobník umístěný na pozemku). V kotelně jsou umístěny dva kotle o jednotlivém výkonu 50 kW.

Předmětem projektu bylo: LÍHEŇ VRAČOVICE Předmětem projektu bylo: výstavba objektu rybí líhně včetně kanceláře a zázemí pro zaměstnance, jímky kalové a odpadní a vybudování zpevněných ploch výstavba vodovodní přípojky výhradně pro potřeby líhně vybavení líhně technologií a potřebným zařízením Zdůvodnění žádosti projektu: Předmětem projektu byla výstavba rybí líhně včetně plynových a elektrorozvodů, vodovodní přípojky, ústředního vytápění, tlakového vzduchu, vybavení potřebnou technologií a zařízením. Stávající budova líhně již nevyhovovala požadavkům na líhnutí ryb.

LÍHEŇ VRAČOVICE Cíl projektu: modernizace vybavení doplnění vybavení úspory nákladů úspory nákladů na opravu a údržbu zlepšení welfare ryb   Komponenty technologie líhně Monitorovací systém pro sledování kvality vody – technologie úpravy vody pro použití v líhni včetně řízení desinfekce UV zářením, měřících míst a elektronického vyhodnocování. Filtrační zařízení - mikrosítový bubnový filtr – určen k odfiltrování nečistot v rybniční vodě. Filtr je umístěn v ocelové vaně nad zemí. Výkon do 16l/s. Speciální odchovný systém - soubor zařízení a nádrží pro zabezpečení odchovu. Zařízení: Líhňařské aparáty včetně stojanů - stojany s inkubačními aparáty a sběrné žlaby – stojany jsou oboustranné vždy s 5 Zugskými lahvemi na jedné straně. Stojany jsou řazeny po čtyřech okolo sběrného žlabu. V líhni jsou umístěny 3 tyto sestavy na celkem - 50 Zugských lahví ve 12 stojanech + 3 sběrné nádoby.

Modernizace sádek Holotina Modernizace sádek Holotina a jejich rozšíření výstavbou čtyř malých sádek. REALIZACE: 2011 – 2012 VÝDAJE PROJEKTU: Celkové způsobilé výdaje: 7.563.562,- Kč Výdaje spolufinancované: 4.536.859,- Kč z EU 3.402.644,- Kč Národní zdroje 1.134.215,- Kč  Soukromé výdaje: 3.026.703,- Kč

Modernizace sádek Holotina Místo realizace: Rybářství Litomyšl s.r.o., Sokolovská ulice, sádky HOLOTINA, Litomyšl  

Modernizace sádek Holotina Předmětem projektu bylo: 13 stavebních objektů Výstavba 4 malých sádek Oprava všech stávajících sádek Sanace sádek betonových zdí Oprava elektrického osvětlení Oprava asfaltových povrchů v areálu Zdůvodnění žádosti projektu : Původní sádky sloužili 45 let. Došlo k narušení stabilizace betonových i žulových zdí. Dalším důvodem bylo rozšíření kapacity uskladnění ryb, která již byla nedostačující. Projektem došlo také k řešení nevyhovujících a poruchových elektroinstalací na sádkách. Dále se zajistila oprava poškozeného přítokového náhonu sanací betonových zdí.

Modernizace sádek Holotina Projekt řešil: výstavbu čtyř malých sádek tenkovrstvé vysprávky haltýřů a sádek sanaci povrchu betonových zdí výstavbu předělovací zdi sádek opravu obvodových žulových zdí opravu a sanaci šachet sanaci zdí náhonu obnovu povrchů sádek opravy zpevněných ploch nabetonování říms  

Modernizace sádek Holotina Cíl projektu: oprava všech stávajících sádek rozšíření sádkovací kapacity výstavbou 4 malých sádek opravy příjezdových cest oprava elektroinstalace, bezpečnější zajištění přívodu vody nové rozvody vody prodloužení životnosti bezpečnost práce zaměstnanců kvalita uskladnění ryb   Zařízení: nové osvětlení sádek zřízení nového vzduchování sádek

Rybářství Litomyšl s.r.o. Vám děkuje za pozornost a přeje Vám i všem Vašim blízkým krásné Vánoce a mnoho úspěchů v roce 2014.