Vzdělání: Univerzita Karlova v Praze - filozofická fakulta – pedagogika a psychologie – učitelství pro školy II. cyklu – rok zakončení 1981 Univerzita.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Registrační číslo projektu: CZ / Tematický celek: Vlastivěda
Advertisements

Základní škola a mateřská škola Bečov nad Teplou
Informatika na naší škole
NIPOS TANEČNÍ A POHYBOVÁ VÝCHOVA z pohledu Národního informačního a poradenského střediska pro kulturu 1) výzkum 2) vzdělávání 3) příklady.
Cílené rozvíjení čtenářské gramotnosti ve výuce na 2. stupni ZŠ
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ • 2 přihlášky • termín odevzdání přihlášek: do • termín přijímacích zkoušek: 22. a 23. dubna.
KROK ZA KROKEM K MODERNÍ ŠKOLE Registrační číslo: CZ.1.07/1.2.08/
Renata Schejbalová Konference AŘG , Přerov.
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA SOCIÁLNÍ U MATKY BOŽÍ JIHLAVA
na EDUCE – Střední odborné škole, s.r.o.
Psychologie pro manažery Projekt ESF v Opatření 3.3 Rozvoj celoživotního učení Registrační číslo projektu: CZ / /0018.
Didaktika tělesné výchovy Pedagogická fakulta JU v ČB KTVS
Základní škola, Brno, Štolcova 16
Monitor Projekt Gymnázia Nymburk podpořený z prostředků ESF.
RVP a jejich transformace do školních vzdělávacích programů
Model školní budovy SPŠS Tábor v měřítku 1:100 Závěrečná ročníková práce autoři: Karel Kolář, Josef Andrýs.
AUTOEVALUACE neboli VLASTNÍ HODNOCENÍ MŠ Martina Kupcová.
Cesta ke kvalitě AUTOEVALUACE - Vytváření systému a podpora škol v oblasti vlastního hodnocení aneb Cesta ke kvalitě PhDr. Ivana Shánilová, manažerka aktivity.
 ZŠ Záhuní je pokračováním bývalé ZŠ v Horní ulici, známé také pod pojmem,, chlapecká škola,,, která se nacházela v budově dnešního městského.
Jak změnit obecní knihovnu v informační centrum obce Metodický návod výstup z projektu Knihovna – informační centrum obce.
Reagují fakulty připravující učitele na vznik RVP? Jana Coufalová.
SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ DO 20 S PŘECHODEM DESÍTKY
Informační schůzka ŠANCE – před - po 1. výzvě.
RNDr. Eva Zelendová PaedDr. Karel Tomek VÚP Praha září 2008
Zavedení systému opatření na podporu slučitelnosti rodiny a zaměstnání na Magistrátu města Brna 9. Národní konference kvality ve veřejné správě
ZŠ Dambořice příspěvková organizace
Předškolní péče na Islandu Jónína Konradsdottir, ředitelka MŠ.
Projekt „Věda do škol“ Pedagogická fakulta Univerzity Karlovy v Praze.
Nabídka základním školám MSK v roce 2006 Krajské zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků a informační centrum, Nový Jičín, příspěvková organizace.
Aktuální problémy v přípravě učitelů (Komise pro přípravu učitelů Rady VŠ) Materiál pro 17. zasedání předsednictva Rady VŠ dne
Rada VŠ - Komise pro přípravu učitelů řešení problematiky strukturovaného studia učitelství - šetření na vysokých školách.
Vlastní hodnocení školy a školní vzdělávací program
Základní škola a Mateřská škola Stařeč, okres Třebíč
Masarykovo Gymnázium Vsetín
E-learning na Gymnáziu Cheb
Univerzita Karlova v Praze Pedagogická fakulta Ústav profesionálního rozvoje pracovníků ve školství (od října 2001) ředitelka: PhDr. Jana Kohnová Ústav.
Narozen: ve Dvoře Králové Trvalé bydliště: Trutnov Předměty: Zeměpis, Matematika.
AUTOEVALUACE ZŠ Olomouc, Mozartova 48
dotazníkové šetření na vysokých školách
Projekt SROP 3.3 – „Posílení kapacity místních a regionálních orgánů při plánování a realizaci programů v Karlovarském kraji“ Pedagogické a vzdělávací.
web: tel.: ředitelka školy: Mgr. Milada Němcová KONTAKT:
VLASTNÍ HODNOCENÍ ŠKOLY Zdeněk Hrkal Karlovy Vary, 12. listopadu 2009 Po každé dobré činnosti je radost z práce odměnou dvojnásobnou. (Euripides)
Ředitel školy: PaedDr. Ivan Pospíchal
Technická univerzita v Liberci LIBEREC I Studentská 2 Inovace vzdělávání v oboru čeština jako druhý jazyk (CZ.1.07/2.2.00/ ) podpořeného z.
Byly jsme jako škola zařazeni do IPRM Děčína. V rámci projektu Modernizace sportovišť ZŠ Kamenická, ZŠ Vrchlického a ZŠ Komenského náměstí, Modernizace.
Kariérní systém učitelů PhDr. Jitka Miklová, MŠMT
KURIKULUM S Podpora plošného zavádění školních vzdělávacích programů v odborném vzdělávání.
Název kapitoly Název podkapitoly Text Rozvoj klíčových kompetencí v rámci oborových didaktik, průřezových témata mezipředmětových vztahů Praha, 1. února.
Národní institut pro další vzdělávání Příspěvková organizace přímo řízená MŠMT Působnost v celé České republice Státní garance DVPP.
PRAKTICKÁ PODPORA ENVIRONMENTÁLNÍ VÝCHOVY S VYUŽITÍM AUDIOVIZUÁLNÍCH PROSTŘEDKŮ reg.číslo:CZ.1.07/1.1.00/ Člověk v tísni o.p.s. vzdělávací program.
1 Novela zákona o pedagogických pracovnících. 2 Hlavní cíle změn Zvýšit prostupnost kvalifikací pro jednotlivé druhy a stupně škol Zrušení některých zbytečných.
Alfa Human Service Alfa Human Service, I INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Přátelská školka CZ.1.07/1.2.00/ Výměna.
Název příspěvku: K pedagogické přípravě učitelů SOŠ z pohledu edukátora Karel OURODA, Ph.D., Mgr. et Mgr. novinář a odborný pedagog Workshop partnerství.
Tisková konference zahájení školního roku 2008/2009 MŠMT
9. Tvorba individuálního plánu
škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem
Aktuální informace o stavu
PEDAGOGIČTÍ PRACOVNÍCI
Vzdělávací oblast: Člověk a společnost
KURIKULUM S Podpora plošného zavádění školních vzdělávacích programů v odborném vzdělávání.
9. Tvorba individuálního plánu
Projekt „Věda do škol“ Pedagogická fakulta Univerzity Karlovy v Praze.
IMPLEMENTACE KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNU
Vytvořil: Ondřej Koubek a David Hraba
Bc. Petra Karbanová Krajská metodička projektu APIV B
Setkání s řediteli zapojených škol KIPR
Šablony I a jejich realizace Hradec Králové/Pardubice/Liberec
Vzorový projekt pro ZŠ.
Systém podpory profesního rozvoje učitelů a ředitelů (SYPO)
Vzorový projekt pro ZŠ.
Transkript prezentace:

Vzdělání: Univerzita Karlova v Praze - filozofická fakulta – pedagogika a psychologie – učitelství pro školy II. cyklu – rok zakončení 1981 Univerzita Karlova v Praze - filozofická fakulta – historie – učitelství pro školy II. Cyklu – rok zakončení 1994 Masarykova univerzita v Brně -filozofická fakulta – specializační studium školního managementu – rok zakončení 2001 Průběžné další školení: v posledním roce „Realizace práv dítěte v multikulturní společnosti“ v rozsahu 100 hodin „Autoevakuace škol“ – Průběh praxe: – – vychovatelka, učitelka DVÚ Horní Maršov – – ZŠ Dolní Olešnice – 1. stupeň – – ZŠ Hostinné – 2. stupeň – – zástupkyně ředitele Gymnázia a SOŠ Hostinné – dosud – ředitelka Gymnázia a SOŠ Hostinné Současné aktivity: Vedení projektu „Jak žili naši předkové“ (20. stol.). Metodické práce ve spolupráci s VÚP Praha v rámci pilotáže RVPG. Členka zastupitelstva města Hostinné.Záliby: Fotografování, chalupaření, historická literatura, práce s dětmi, dva knírači.

Co mi způsobilo radost jako ředitelce školy: že od podzimu 1999 je škola konečně vytápěna centrálním plynovým topením že se vydařila rekonstrukce historické budovy školy že se ve škole začalo prodávat občerstvení pro žáky že byla opravena a nalakována okna že se podařilo zrekonstruovat terasu nad školní jídelnou a odstranit tak dlouhodobý problém se zatýkáním do školní jídelny že mám dobrý pracovní kolektiv ve školní jídelně a to se odráží v kvalitě jídla že jsme se stali jednou ze šestnácti pilotních škol pro přípravu rámcově vzdělávacích programů gymnázií že jsme v rámci pilotáže připravili nový vzdělávací program pro gymnázium, který v současnosti ověřujeme že mám dobrý pedagogický sbor, o který se můžu opřít že se podařilo vytvořit nové počítačové pracoviště nepřetržitě přístupné žákům a že se využívá že se ve škole podařilo nainstalovat interaktivní tabuli, která se využívá že má škola nové www stránky, na nichž se právě nacházíte 

Z čeho mám radost jako učitelka: z toho, že se ke mně hlásí bývalí žáci z vítězství své žákyně v krajském kole SOČ v oboru historie a z jejího devátého místa v kole celostátním ze zařazení projektu „Jak žili naši předkové“ do příkladů dobré praxe vybraných VÚP v Praze z obrovského technického pokroku, který mi usnadňuje práci z velkého množství literatury, která v oboru historie vychází z poznávání všeho, co bylo… z realizace projektu „Jak žili naši předkové“

Co bych chtěla pro budoucnost: dokončit realizaci půdní vestavby v historické budově udržet střední školu v Hostinném ve stávajícím rozsahu udržet kolektiv pracovníků (pedagogických i nepedagogických) tak, aby byl v rámci možností spokojený a plně fungující držet krok s technickým vývojem mít velký počet žáků 