Příjmový a výdajový doklad

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ODDĚLOVÁNÍ SLOŽEK SMĚSÍ
Advertisements

Z podkladů ČRDM upraveno pro potřeby SH ČMS
HLÁŠENÍ ÚRAZU POSTUP.
PROČ SE MÁME UČIT CHEMII?
Příkaz k úhradě "Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jitka Vaňková, Základní škola Kolín III., Masarykova 412 Dostupné.
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
POJIŠTĚNÍ A POJIŠŤOVNICTVÍ
Hospodaření Pro čekatelský kurz PřeSpaTníK 2007
MONITOROVACÍ ZPRÁVY v OP VK Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje Olomouc, 20. a 21. dubna 2009.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace
Obor: H/01 Kuchař-číšník
Zásady práce v chemické laboratoři
ŽÁDOST O VYDÁNÍ PRŮKAZU STUDENTA SLEZSKÉ UNIVERZITY V OPAVĚ.
Daň z přidané hodnoty a její účtování
VY_32_INOVACE_08_PEK_470_Kou
ÚČETNÍ DOKLADY září 2012 VY_32_INOVACE_UCE_070103
Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školySoukromá.
Základy účetnictví Základy ekonomiky a účetnictví – 9. ročník
 Projekt CZ.1.07/1.1.38/  Inovační technologie v odborných předmětech a odborném výcviku  uměleckých řemesel a oborů gastro  TENTO PROJEKT JE.
VLASTNOSTI LÁTEK Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Renata Jeřábková Základní škola Kolín III., Masarykova 412 Dostupné.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
1 Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektuCZ. 1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_EKO173 Název.
SMĚSI Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Renata Jeřábková Základní škola Kolín III., Masarykova 412 Dostupné na
Účetní doklady Autor: Ing. Martin Svoboda, DiS.
Vyřizování objednávek (objednávkový cyklus, formy objednávek)
Kateřina Fořtová, Jan Ládek, Lenka Hybšová, Klára Stádníková
Struktura obchodní faktury Jiří Jakubík Marta Rubešová Jana Tymkivová Nikol Volfová.
Faktury a jejich zpracování Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Marie.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Účetnictví Ročník: 2.
Pokladní doklady Střední odborná škola Otrokovice
Živnosti Právnické a fyzické osoby Čtyři typy živností
Závěrečná monitorovací zpráva a její zpracování v Benefitu.
Zásoby Účtování o zboží
Zásoby Účtování výrobků
Školení příjemců Phare 2003 RLZ Finanční zprávy Ing. Kateřina Auerveková NVF Praha.
Doklady.
FAKTURA "Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jitka Vaňková, Základní škola Kolín III., Masarykova 412 Dostupné na
HOSPODAŘENÍ pro rádce.
Příležitost pro mladé výzkumníky CZ.1.07/2.3.00/ Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR.
Účtování DPH účet 343.
Struktura obchodní faktury
Základ pro výpočet DPH a výpočet Obecně vymezuje základ DPH § 36 ZDPH, Pro konkrétní specifické situace potom najdeme řešení v § 38 – 41 ZDPH, Opravy základu.
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Adamčíková Zdeňka Název šablonyIII/2.
NÁZEV PROJEKTU: ICT VE VÝUCE OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_UCE_587 R OČNÍK : 1. V ZDĚLÁVACÍ OBOR : L/51 PODNIKÁNÍ T ÉMA : Ú ČETNÍ DOKLADY - NÁLEŽITOSTI.
STRUKTURA OBCHODNÍ FAKTURY Administrativní technika: Martina Kotrčová, Martina Rychlíková, Marie Tošovská VSRR, 1. ročník, 2007/2008.
Zatížení domácností důchodců daní z přidané hodnoty autor práce: (titul) Jméno a Příjmení vedoucí práce: (titul/y) Jméno a Příjmení (titul) (Vzorovou prezentaci.
Základ pro výpočet DPH a výpočet Obecně vymezuje základ pro výpočet DPH § 36 ZDPH, Pro konkrétní specifické situace potom najdeme řešení v § 38 – 41 ZDPH,
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji. DŮLEŽITÉ INFORMACE K EKONOMICKÉ STRÁNCE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Zdena Rojíková Název materiálu: VY_32_INOVACE_9_PISEMNA_A_ELEKTRONICKA_KOMUNIKACE_07.
Přednáška Akce: Přednášející: Jméno a příjmení | pozice/odbornost | Firma | TFM Vyplňte název přednášky Optimalizace provozní.
Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: EU peníze středním školám Gymnázium a Střední odborná škola, Podbořany, příspěvková organizace.
Daňová evidence Pohledávky a závazky. 3. ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název.
Platební styk Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Alena Hůrková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Seminář k vyúčtování dotací poskytnutých v rámci dotačního programu Podpora rozvoje kultury a památkové péče v roce 2014.
Deník příjmů a výdajů. 3. ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: Střední.
POTVRZENKA STVRZENKA, KVITANCE. POTVRZENKA STVRZENKA, KVITANCE.
Monitorovací zprávy projektů realizovaných v OP LZZ z hlediska obsahu Seminář pro příjemce.
Struktura obchodní faktury
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
VKLADOVÉ SLUŽBY BANK II.
KONTO ŽIVELNÝCH POHROM
Autor: Ing. Alice Horáčková
Účtování DPH účet 343.
NÁZEV POSTERU Jméno a příjmení autora včetně titulů
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Zatížení domácností důchodců daní z přidané hodnoty
Transkript prezentace:

Příjmový a výdajový doklad Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jitka Vaňková Základní škola Kolín III., Masarykova 412 Dostupné na www.7zskolin.cz Spolufinancované z ESF, akce EU peníze školám

Příjmový a výdajový doklad - vzor

Záhlaví dokladu 1. Doklad označte jako příjmový nebo výdajový pokladní doklad, podle toho, zda peníze přijímáte nebo vydáváte. 2. Uveďte číslo pokladního dokladu a datum, kdy doklad vystavujete.

Údaje o vystaviteli dokladu 3. Pokud vystavujete pokladní doklad, uveďte o sobě veškeré informace: /může být použito razítko firmy, organizace/ tj. název firmy, sídlo, IČ a DIČ. 4. Uveďte celkovou částku, na kterou doklad vystavujete. V případě potřeby vyplňte částku bez DPH, sazbu DPH a částku celkem, která je vyplacena. 5. Částku rovněž vyplňte slovy - PÍŠEME JEDNOSLOVNĚ !!! (při uvedení částky pouze v číslicích může dojít k jejímu pozdějšímu přepsání).

Údaje o příjemci 6. Uveďte informace o příjemci : tj. název firmy, případně jméno a příjmení, sídlo firmy nebo adresu trvalého bydliště, IČ a DIČ. 7. Vyplňte účel platby, pro který pokladní doklad vystavujete. 8. Na závěr vypište pole: Vydal: Přijal: