Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ŽÁDOST O VYDÁNÍ PRŮKAZU STUDENTA SLEZSKÉ UNIVERZITY V OPAVĚ.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ŽÁDOST O VYDÁNÍ PRŮKAZU STUDENTA SLEZSKÉ UNIVERZITY V OPAVĚ."— Transkript prezentace:

1 ŽÁDOST O VYDÁNÍ PRŮKAZU STUDENTA SLEZSKÉ UNIVERZITY V OPAVĚ

2 Přední strana 1. Čitelně vypište hůlkovým písmem jméno a příjmení a doplňte celé rodné číslo. Dále nalepte fotografii předepsaného formátu a kvality.

3 Přední strana 2. Pokud žádáte, aby studentský průkaz byl i mezinárodní ISIC kartou, zaškrtněte příslušné políčko. ISIC karta vám bude vyrobena pokud uhradíte bezhotovostně částku 120,- Kč dle návodu na druhé straně. Číslo účtu: 17417793/0300 u ČSOB. Variabilní symbol: celé rodné číslo bez lomítka. Specifický symbol: 701 Poplatek uhraďte prosím co nejdříve! Informace o výhodách ISIC karty získáte v přiloženém barevném letáčku.

4 Přední strana 3. Studentský průkaz může být použit i jako platební karta Maestro od Komerční banky. O toto musíte požádat na příslušné pobočce KB (po vydání průkazu studenta). Pokud chcete zasílat informace z KB na váš e-mail, zaškrtněte příslušné políčko. Tím dáváte souhlas s poskytnutím osobních údajů Komerční bance.

5 Přední strana 4. Vyplňte aktuální datum a žádost podepište. Žádosti odevzdávejte pouze řádně vyplněné, opatřené fotografií a podepsané!

6 Zadní strana Návod na vyplnění si prosím řádně přečtěte a postupujte dle pokynů. Případné platby provádějte pouze převodem z účtu. Vyplněnou žádost odevzdejte co nejdříve na uvedené adrese a případnou platbu za ISIC kartu proveďte obratem. Bez těchto náležitostí vám nemůže být karta vyrobena.


Stáhnout ppt "ŽÁDOST O VYDÁNÍ PRŮKAZU STUDENTA SLEZSKÉ UNIVERZITY V OPAVĚ."

Podobné prezentace


Reklamy Google