Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Příkaz k úhradě "Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jitka Vaňková, Základní škola Kolín III., Masarykova 412 Dostupné.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Příkaz k úhradě "Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jitka Vaňková, Základní škola Kolín III., Masarykova 412 Dostupné."— Transkript prezentace:

1 Příkaz k úhradě "Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jitka Vaňková, Základní škola Kolín III., Masarykova 412 Dostupné na Spolufinancované z ESF, akce EU peníze školám 1.4 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost"

2 Příkaz k úhradě - vzor

3 Hromadný příkaz k úhradě - vzor

4 Jak na to ? 1. Na dokladu označte datum splatnosti příkazu
2. Uveďte předčíslí /pokud je uvedeno/,číslo účtu plátce a kód banky KDO Čísla se vyplňují odzadu, nuly se nemusí dopředu dopisovat KÓD BANKY : každá banka má přidělený číselný kód Komerční banka Česká spořitelna Raiffeisen BANK

5 3. Vyplňte číslo účtu příjemce a kód banky
KOMU 4. Pokud platíte v korunách, vyplňte měnu CZK 5. Napište částku /od deset. čárky/ KOLIK 6. Variabilní symbol je uvedeno na faktuře /většinou je to ČÍSLO FAKTURY NEBO RODNÉ ČÍSLO 7. Specifický a konstantní symbol není povinný údaj 8. Datum vystavení a podpis podle podpisového vzoru

6 Shrnutí : : 1. KDY 2. KDO 3. KOMU 4. CZK , KOLIK
5. ČÍSLO FAKTURY NEBO RODNÉ ČÍSLO 6. DATUM A PODPIS

7 PŘÍKLAD

8


Stáhnout ppt "Příkaz k úhradě "Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jitka Vaňková, Základní škola Kolín III., Masarykova 412 Dostupné."

Podobné prezentace


Reklamy Google