Po spuštění programu se Vám objeví následující okno Dbejte, aby bylo zaškrtnuté pouze okénko Student. Nevyplňujte uživatelské jméno ani heslo.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prezentační manažer Kapitola 9.3 (Automatický chod - časování)
Advertisements

 AutorIng. Martin Allmer ŠkolaEuroškola Strakonice Datum6. Června 2013 Ročník3. Tematický okruhPráce s počítačem Číslo VM Anotace Obnovení systému Windows.
Rezervační systém AK Kladno
Práce s okny.
Návod ke správě týmu pro novou verzi webu
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Co je to uživatelské menu? Ve WinBase si můžeme ke každé aplikaci vytvořit vlastní menu, které po otevření nahradí standardní menu WinBase. Toto uživatelské.
Operační systém MS Windows xp
Vizuální Systém Fotbal
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
1. krok Vyplňte přihlašovací údaje. Formulář vyplňujte nejlépe v prohlížeci Google Chrom.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ ve šk. roce 2012/2013. Pardubický kraj Povinné přijímací zkoušky pro maturitní obory SCIO testy 9. tř. – ČJ, M, OSP 5. tř. – OSP Podrobnosti.
Jazyková průprava Jazykové kurzy na ČVUT
Registrace v LMS MOODLE Mgr. Milan Šimek
LMS Unifor Live! Inovace kombinovaného studia. Teoretická část (45 minut) Definice pojmů Přihlášení do LMS Unifor Live! Program.
Tutoriál EBSCO Discovery Service ~ Jednoduché vyhledávání
Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky, Vaše příležitost pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Za prvé musíte mít připojení k internetu Za druhé zajděte za panem učitelem Hůlkou a poproste ho aby vám umožnil přístup do vašeho domovského adresáře.
Podmínky pro získání zápočtu Podmínky pro získání zkoušky.
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Evaluace výuky ZS (2013/2014) PhDr. Martin Dolejš, Ph.D.
Instruktážní prezentace Přenosný EKG přístroj READMYHEART
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ ve šk. roce 2014/2015
Školení IS Rozpisy studentů, závěrečné práce. Rozpisy Studium → Přehled balíků s tématy/variantami Balíky : byly vytvořeny - s názvem katedry, zvlášť.
„Stroop-Simonov“ test Prostorová varianta. Dobrý den, následující elektronický test obsahuje 8 částí. Nejdřív, prosím, uveďte KÓD, který jste obdržel/a.
1. Je potřeba nastavit bootování primárně z vaší DVD mechaniky, jinak by se vám nespustil instalační průvodce z DVD. Jakmile proběhne bootování, stiskněte.
Církevní dějiny starověku a středověku
Popis a ovládání Plocha I
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Vítejte při prezentaci některých zajímavých vlastností slovníků Lingea Lexicon. Mezi stránkami můžete přecházet pomocí kláves, myší nebo počkat na automatické.
Metody geoinženýrství Ing. Miloš Cibulka, Ph.D. Brno, 2015 Cvičení č. 3 Vytvořeno s podporou projektu Průřezová inovace studijních programů Lesnické a.
Maturity – jaro 2014.
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? o dvakrát za rok o nejen počítání o soutěž družstev  spolupráce, komunikace, týmová hra Třinácté MaSo,
Provedení autorizované Ověření provedení autorizovanékonverze Úvodní kurz k problematice datových schránek eGON centrum HOLEŠOV provedení autorizované.
1 Počáteční tutoriál 2. semestru Setkání s proděkanem pro pedagogiku a informatizaci.
Použití dotazu jako zdroj dat pro pohled Vypracovala: Procházková Petra.
1 Změny studijního a zkušebního řádu. 2 Kde najdu SZŘ dokumentový server IS MU
Spustit Konec Sára Výšková 7.A. Stisknutím kláves Ctrl + Alt + Delete se vám objeví ikona. Menu.
Vnitřní lékařství - blok 4 Pokyny k elektronickému testu.
Koordinátoři Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity.
Základy použití počítačů II Autor a hlavní přednášející předmětu: Doc. Ing. Mgr. Petr Klán, CSc. ( ) Kromě.
Registrace uživatele na pro užívání webhostingu.
© 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Přidání kontaktu Seznam kontaktů vám zjednodušuje komunikaci a umožňuje zjistit stav a kontaktní.
Stručný přehled videa Zahájení videohovoru V seznamu kontaktů přejděte na fotku kontaktu a klikněte na ikonu kamery. Na obrazovce kontaktu vyskočí zpráva.
ZÁPIS STUDENTŮ VŠTE ČERVENEC 2015 TÁBOR.
© Aastra Integrovaný DHCP server. © Aastra DHCP server DHCP server je určen pro distribuci IP adres a konfiguračních parametrů pro telefony.
Aplikace Přijímačky školní rok 2014/2015
Maturity – jaro Předměty Povinně: Český jazyk a literatura Na výběr jeden z předmětů: - Cizí jazyk -Matematika Jediná úroveň Další (profilové) zkoušky.
Anotace Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru M/01 PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu Informační a komunikační technologie, inovuje.
Název projektu: Učíme obrazem Šablona: III/2
Přijímací řízení na SŠ ve školním roce 2016/2017
Přijímací řízení ve školním roce 2016/2017
Přejmenování, mazání, kopírovaní, přesun, vysypání koše
Dotační program Podpora včelařství 2016 Krok za krokem
Přijímací řízení ve školním roce 2016/2017
Pokyny ke zkoušce z biologie 2008/2009
Instalace klienta Instalace klienta se provádí, pokud zakoupíte licenci na program klient (za každý další nainstalovaný program se platí) či pokud změníte.
Maturity – jaro 2017.
Doc. Ing. Petr Suchánek, Ph.D.
Animace v aplikaci PowerPoint 2007
Dvourozměrné geometrické útvary
Datové referáty Apstr4.
Jak vytvořit výstupní bezpečnostní předpis k řízení rizik
Jak definovat novou organizaci, se kterou budete pracovat
všechny animace a obrázky - archiv autora
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
Třída 4.A Písemná práce 1.
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Základní informace - Ovládání systému
Transkript prezentace:

Po spuštění programu se Vám objeví následující okno Dbejte, aby bylo zaškrtnuté pouze okénko Student. Nevyplňujte uživatelské jméno ani heslo.

Nevyplňujte uživatelské jméno. Vyplňte pouze heslo, které Vám bude těsně před zkouškou předáno. Na každé připojení (zkušební termín) dostanete pouze jedno unikátní heslo, které po přihlášení expiruje a nelze opět použít. Po vyplnění hesla (Uživatelské jméno zůstává prázdné) stiskněte tlačítko „Přihlásit“.

Po připojení do Vašeho testu uvidíte zde zobrazené okno. Dokud neťuknete na některou z otázek neběží Vám čas. Zkontrolujte si své jméno, název testu, dobu trvání testu. Dále uvidíte zobrazen maximální možný počet bodů, které můžete dosáhnout a počet otázek v testu. Po ťuknutí na jakoukoliv otázku a jejím zobrazení je test zahájen a rozběhne se měřený čas. Od té doby musíte sledovat čas běžící na spodní liště a samostatně odeslat test nejpozději cca 3 min před uběhnutím měřené doby. otázky čas zatím neběží

otázky popis testu

otázky neťukli jste na otázky, čas stále neběží

otázky čas již je odpočítáván směrem k nule

otázky odpovědi odpovědi můžete vyplňovat v různém pořadí, můžete se vracet k otázkám, měnit odpovědi kdykoliv v průběhu testu atd. stiskem tlačítka „Obrázek na celou obrazovku“ dosáhnete odstranění rušivého okolí a můžete se soustředit; téhož dosáhnete ťuknutím levým tlačítkem myši kamkoliv na obrázek; opětným ťuknutím levým tlačítkem myši na obrázek dostanete původní zobrazení test se odesílá stisknutím tlačítka „Odeslat výsledky“ stisknutí tlačítka „Zavřít“ ukončí test bez odeslání výsledků na server a znamená výsledné hodnocení „nevyhověl“ sledujte čas a odešlete výsledky nejpozději tři minuty před ukončením testu; neodeslané testy znamenají hodnocení „nevyhověl“

ťuknutím levým tlačítkem myši na obrázek se vrátíte zpět do normálního zobrazení testu

po prvním zaškrtnutí některé z odpovědí se u otázky objeví místo otazníku znak „použito“; nic to neznamená a je to pouze pro Vaši lepší orientaci v testu, abyste věděli, kde již jste s otázkou pracovali; od této chvíle již po celou dobu testu zůstane otázka označena znakem „použito“, i kdybyste nakonec odpověděli, že žádná odpověď není správná (nic není zaškrtnuto) správné odpovědi zaškrtávejte levým tlačítkem myši; kdykoliv můžete odpověď měnit; nezaškrtnutá otázka znamená „ne“, „neplatí“ atd. sledujte čas!!

Stále sledujte čas !!! Své výsledky odešlete nejpozději 3 min před koncem Výsledky musíte odeslat sami - po vypršení časového limitu již to nebude možné

V průběhu času se můžete kdykoliv vrátit ke kterékoliv otázce a pozměnit ji kolikrát chcete.

stiskli jste cca 3 minuty před koncem „Odeslat výsledky“ - čas však stále běží; svoji volbu musíte ještě potvrdit (tlačítko „Ano“) pro definitivní odeslání výsledků; stisknete-li „Storno“, vrátíte se normálně k práci v testu

Nemačkejte OK!! V případě, že jste zkoušku udělali, vyplňte v indexu do letního semestru u předmětu Zákl. mol. biol. do zápočtů: započteno zvedněte ruku a tiše počkejte na zkoušejícího, bude Vám zapsána známka. Pokud jste zkoušku neudělali, tiše se zvedněte, odejděte a přijďte na další termín. 1. a 2. termín je písemný na počítači. 3. termín je ústní před komisí. Reklamace a konzultace probíhají po skončení zkušebního dne. čas odeslání testu dosažený výsledek

Nejlepší strategií jak uspět je zatrhávat pouze to, co vím. V testu je větší množství otázek, kde je více odpovědí správných nebo třeba žádná. Otázky a příslušné odpovědi mají různé bodové ohodnocení. Za špatné odpovědi se strhávají body. Teoreticky lze tak dosáhnout „záporného počtu bodů“. V tomto příkladu byly všechny správné odpovědi „b“. Uvedení jedné odpovědi „c“ vedlo k odečtení jednoho bodu - výsledkem je 67 % dosažených bodů (hodnocení „dobře“)

Pokud se Vám objevila při odeslání výsledků tato zpráva, nepanikařte, nemačkejte OK ani nic dalšího na myši či klávesnici, tiše seďte a zvedněte ruku, zkoušející k Vám přijde a problém odstraní. Pokud budete dodržovat tyto pokyny, Vaše výsledky nebudou ztraceny. Reklamace na případnou ztrátu testu vzniklou nedodržením pokynů nebudou akceptovány, termín bude započítán - „nevyhověl“.