1. konference o bezpečnosti jaderného úložiště. Neovlivní stavba jaderného úložiště prašnost v oblasti? •N•Nijak výrazně. Neočekáváme že to bude problém.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tohoto času v galaxii hodně,hodně blízko… Rohozná Episode I The uran menace Českou republikou zmítají nepokoje. Výstavba jaderného úložiště je za dveřmi.
Advertisements

Tábor na Suchém Dole se koná prvních 14. Dní o letních prázdninách.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor seznamuje žáky s pověstí o vzniku názvu vesnice.
„Jak ovlivňuje můj život současná technika“.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení se žánrem pověsti a jejím rozdělením.
Návštěva areálu Podskalní mlýn ….. Návštěva areálu se uskutečnila Areál se nachází na okraji Brna v pěkné přírodní lokalitě.
OSOBNÍ SEZNAMKA BEATRIS. PROČ OSOBNÍ? Dostane se Vám osobního přístupu Budete komunikovat s živým člověkem (se mnou) ☺ Nebudete vystavovat svůj profil.
Nová slova Chapter 6. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Den Země – svátek planety
Nekupujme si jejich životy! Martin Balvín Matěj Dvořák Pavel Kořínek.
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
Zájezdy cestovní kanceláře BLUDNÝ HOLANĎAN Martina Jasparová, 4. I
IES – jak na to *** Základní ovládání U stránek s nadpisy různé úrovně se automaticky vytváří obsah Toto je klíčové tlačítko. Klepněte a můžete ihned.
Jan Vokál Michal Štrympl Fyzikální seminář Všichni známe Chucka Norrise (přesto zkoušeli jste se někdy zamyslet nad věcmi, které o něm slýcháte?)
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Pro ty co mám ráda Lidé přicházejí do našich životů z nějakého DŮVODU, na určité OBDOBÍ anebo na CELÝ ŽIVOT. Když je budeme umět rozlišovat, tak budeme.
Měj pevný vztah s Bohem  Pokud ho nemáme, vzdalujeme se od Boha a neslyšíme Ho když nás volá zpátky.
Mýma o č ima PAVEL DVOŘÁK student tercie Anglie 2006 / zájezd.
Hoaxy? Neboli jak se budí panika…… Kateřina Procházková.
Životní prostředí klady vs. zápory.
Veřejné koupaliště a místo k odpočinku. SOUČASNÁ SITUACE V SOUČASNOSTI NA ÚZEMÍ LEŽÍ BÝVALÁ ČISTIČKA: NÁDRŽ A PŘILEHLÝ DŮM.ČISTIČKA ZABÍRÁ PŘIBLIŽNĚ.
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
GÁBINA UHLÍŘOVÁ studentka septimy Skotsko / prázdniny.
Jen tak, pro radost, Ti posílám jednu malou vločku
Přejít na stranku google Podíváme se jak vypadá stránka google maps Návod k použití Zajímavosti o stránce google maps.
Život není procházka růžovou zahradou… A jen těžko si ho takový můžeme udělat… Ale proč by taková nemohla být prezentace?
Jakub Stojaník,Matouš Falout,Fabián Strecker
Něco pro nás V tom NEJLEPŠÍM VĚKU Moudrost přichází s věkem Někdy však věk přijde sám 
Vytvoříte si nějakou nádhernou tabulku. (lepší než mojí nebudete mít, tak se nikdy moc nesnažte) Celou si ji označíte... Next A kliknete na obrázek grafu.
Slezské muzeum Alena Křížová. Historie muzea: Roku 1814 bylo založeno Gymnazijní muzeum - první instituce na území ČR. Roku 1882 bylo založeno Uměleckoprůmyslové.
CHKO Český kras.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení s pověstí o vesnici Skalička.
MÍSTO, KDE ŽIJI - BOBRKY Bobrky jsou část města Vsetína
Klubový zpravodaj. Obsah Co se tento měsíc stalo Novinky v klubu Naši členové + body Vaše inzerce Soutěž Poplatky Chat Co nás čeká… Překvapení na závěr.
Dotek – Dům Obnovy Tradic, Ekologie a Kultury. Vítejte v objektu bývalé barokní fary v Horním Maršově, kterou jsme přebudovali v ekologicky šetrný dům.
území oblíbené sportovci a turisty
počítačová BEZPEČNOST
Moje záliby Přemýšlení Kateřina Veverková
Stránky o Austrálii. kontakty Jméno: Veronika Věk: 16 let Zájmy: basket, hudba
Příklady do seminářů Právní vztahy k nemovitostem konaných dne 30/ v době 8.00 – 11.05, uč. č. 214, sem. sk. 2 JUDr. Jana Dudová, Ph.D.
závislost na internetu
Hodnota peněz Kde mohou děti přijít k penězům? - kapesné - odměna od rodičů nebo prarodičů.
Prezentaci vytvořila: Jiřina Hamplová, ředitelka.
Všichni jsme na cestě k výšinám. Ale někdy to nebývá lehké.
Chraňte si svá data. Úvod  Každý si pod názvem chraň si svá data představí něco jiné  V této prezentaci vám ukážu jak předejít zneužití dat a ztrátě.
Jezdecké potřeby Bolero. Historie naší firmy ● Naše firma vznikla v roce Cílem založení této firmy je zpříjemnění životů jak Vašich, tak životů.
 Ekologie je věda zabývající se přírodou  Není to nic nudného  Ekologie je velmi důležitá, protože chrání živočichy a zajímavá místa na Zemi.  Mezi.
Aby nás tělo nebolelo: Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu
Národní týden manželství „Manželství je víc než kus papíru“ únor, 2015.
Svět a lidé kolem nás Eliška Švihlová. LIDÉ s PŘÍRODOU Lidé občas dělají nezdravé věci které jsou nebezpečné jak pro ně tak i pro přírodu jako třeba KOUŘENÍ.
Název společnosti Produkty a služby
Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk
Deficitní poruchy paměti vyvolané věkem!.
3D REKONSTRUKCE ZANIKLÉ KRAJINY: PŘÍKLAD SÍDLA SKOKY
SEMINÁŘ CVIČITELŮ na ČEŘÍNKU říjen 2010.
Schůzka rodičů 2017.
Mgr. Jindřich Láska, s využitím publikace internetových stránek
Autor: Mgr. Anna Dyková Název : VY_12_INOVACE_12_Televize
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Šárka Petříková Číslo
TECHNICKÁ NORMALIZACE názory na technické normy
, Pedagogická fakulta MU
Odvrácená strana Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Něco pro nás V tom NEJLEPŠÍM VĚKU.
SVÉDSKO 1.
METODICKÝ A SUPERVIZNÍ SEMINÁŘ K PRAXI IV.
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
VY_12_INOVACE_Rů_II_15 JIŽNÍ ČECHY Název projektu: OP VK
Julie Kadlecová ZŠ a MŠ Ludgeřovice
Střední Čechy VY_12_INOVACE_Rů_II_11
Transkript prezentace:

1. konference o bezpečnosti jaderného úložiště

Neovlivní stavba jaderného úložiště prašnost v oblasti? •N•Nijak výrazně. Neočekáváme že to bude problém takového rozsahu, aby mělo cenu se jím zabývat.

Neovlivní to zdejší faunu a floru? •B•Budeme dbát na bezpečnostní opatření. Není třeba se tímto problémem zaobírat. Nemůžete věřit všemu co vidíte v televizi.

A co bezpečnost? Neobáváte se teroristických útoků? •P•Proč by měli útočit zrovna v ČR? Po světě je takovýchto míst mnoho. Jestli budete jen uvažovat o tom že pomůžete Amíkům s tím deštníkem...

Nezpůsobí uložení jinou katastrofu? Třeba změnu klimatu? •T•Tato otázka je naprosto bezpředmětná. Tato věc není možná i kdyby jsme uran jen tak hodili na zem.

V lokalitě se nachází přírodní památky. Po vystavění je nebude možno navštěvovat. •T•Ty jsou všude. Najděte mi místo které je na Zemi a nejsou tam památky. Někam se to musí dát a na Mars to nevystřelíme.

A co vesnice v okolí? •V•Vesnice v okolí nebudou nijak ohroženy.

ZDE

ZDE

silnice z Rohozné (vpravo) do Nového Rychnova (vlevo) Bývalá hájovna „Na Kuši“, dnes dětský tábor. Tady někdo to chtějí udělat. Dříve tam byly stříbrné doly, takže je to zde podkopané...

Silnice z Rohozné (vpravo) do Nového Rychnova (vlevo) Tady někdo to chtějí udělat. Dříve tam byly stříbrné doly, takže je to zde podkopané... Bývalá hájovna „Na Kuši“, dnes dětský tábor.

Nenechte zničit Vysočinu!!! •V•V lokalitě se nachází přírodní památky jako Čertův hrádek, Míchova skála, dále jsou zde k vidění skalní misky, o nádherné přírodě ani nemluvě. •N•Nedaleko místa plánovaného na tuto stavbu leží letní tábor Rohozná. ( Stojí za to toto místo zachránit už kvůli těm několika stovkám dětí i dospělých, které se zde přes rok vystřídají.

Jedině spolu můžeme Vysočinu zachránit. •S•Sami nic nezmůžeme. Proto vznikl tento . Nevznikl proto aby obtěžoval, ale aby pomohl. •K•Každý rok v květnu se koná protestní akce „Maraton 2x kolem Čeřínku“. Nemusíte uběhnout maraton, stačí když se zúčastníte. Kdo by měl zájem se zúčastnit, ať napíše na adresu

Petice •K•Kdo by měl zájem pomoct, může podepsat petici na stránce se musí teprve založit.cz •I•I tímhle můžete pomoct. Jeden podpis nic neznamená. Na to aby jsme něco dokázali nás musí být více. Pokuste se tento přeposlat lidem, kterým není lhostejné zdraví naší krajiny.