Vypracovala Kateřina Krakovková

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přátelé dobrého vína a adrenalinu,
Advertisements

Německo září – 4. října.
Žďár nad Sázavou Město obklopené překrásnými lesy Město obklopené překrásnými lesy Připravil: Martin Šoulák informacezajímavostivýletyubytovánízávěr.
Technika,tak jak ji vidím já…
PRÁZDNINY 2010 A JAK TO ZASE ZAČALO. CO SE VLASTNĚ DĚLO NA KOPRETINĚ ? •B•Bylo potřeba uskutečnit další výměnu elektrického vedení •Š•Štěstí přeje připraveným,
New York City mistrovství světa v tanci TEREZA SEKAVOVÁ studentka primy.
JÁ A MOJE ŽENA.
DĚTSKÝ SVĚT LVÍČEK. KDO JSME Dětský svět Lvíček patří k nejmodernějším zábavným parkům v Evropě na ploše 1250 m2. Můžete u nás prožít nezapomenutelný.
ZÁJMENA Mgr. Michal Oblouk.
Svět techniky a já Lucie Šamárková. Obrázky nejrůznější techniky.
1. Dávno před mým narozením Pán Bůh mě už znal.
Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete.
Předtím než vám ukážu svou prezentaci o životu ve Vesmíru si uvědomte si, že nejsou vědecky potvrzené žádné informace ! ! ! ! !
Definice zapomínání: 1. Zánik vzpomínky. 2. Zánik nežné náklonnosti.
Brazilské Rio de Janeiro je prý nejkrásnějším městem světa
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
Někdy je dobré se zastavit a zamyslet se nad životem Všem mým přátelům.
Moje království. Královská koruna Poloha Mé království se nachází ve Francii v Paříži.
Svět mýma očima Názor – základ osobnosti. Obsah jak stránek, tak hlavy Co se u mě dočtete? Co uvidíte? Na co se připravit? A na co raději zapomenout?
Mýma o č ima PAVEL DVOŘÁK student tercie Anglie 2006 / zájezd.
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
Prezentace třídy Jsme akční, máme rádi vše nové a zajímavé.
SYMFONICKÝ ORCHESTR Každý z nás si pro vás připravil krátké povídání.
V Planetáriu Markéta Hýblová, Michaela Ryšavá, Kateřina Králová 1.A
Řecko Jana Kalusová.
MALTA Rozhodl jsem se pro začátek Maltu, kde jsem strávil skoro měsíc, stručně popsat, protože předpokládám, že tato velmoc, kvůli svým drobným rozměrům,
Botanická zahrada Dalovice Virtuální procházka reálným areálem.
Každý den jsme trochu starší…
VY_32_INOVACE_ 18_ Praha (1) (2) (SADA ČÍSLO 6). INFORMACE PRO UČITELE Jméno autora výukového materiálu: Bc. Milena Švermová Datum (období), ve kterém.
Prezentuje se vám „ Penzion u krbu “ Pana Zdeňka Dvořáka Sokolovská 536, LOKET
ASISTENTI PROJEKTU Práce v EU – proč ne?
ČLOVĚK A JEHO SVĚT VY_32_INOVACE_ 20_Lidé kolem nás
SLOVENSKO Martin Schwarz.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_493_Naše město AUTOR: Mgr. Martina Ringová ROČNÍK, DATUM:
Technologie.
STROMY V SUCHÉM DOLE 2008.
ÚPICE Centrum Jestřebích hor Partnerská města a osobnosti Naše město začalo spolupracovat s městy: Naše město začalo spolupracovat s městy: Piechowice.
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Masarykovo gymnázium, SZŠ a VOŠZ Vsetín
Auta na elektriku  2011.
MÍSTO, KDE ŽIJI - BOBRKY Bobrky jsou část města Vsetína
STŘELNÁ zdroj: strelna.cz zdroj: strelna.cz
Ekokodex.
Dotek – Dům Obnovy Tradic, Ekologie a Kultury. Vítejte v objektu bývalé barokní fary v Horním Maršově, kterou jsme přebudovali v ekologicky šetrný dům.
Vsetín Vsetín je město, ve kterém žiji. Na Vsetínu se mi líbí, že je to malé město a všichni se tu v podstatě skoro známe. Město je obehnané lesy a kopcovitými.
Cesta za dobrodružstvím..
New York New York je nejlidnatější město Spojených států. Socha svobody je americký symbol.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Život na louce – Včely TÝDEN U PŘEDŠKOLÁKŮ
Žáci 3., 4. a 5. ročníku dne 21. května 2015 navštívili recyklační ekologické centrum ve Starém Městě u Uherského Hradiště, které bylo vybudováno v bývalém.
Připravil Michal Kadlec Poloha Informace Zajímavosti Výlety Ubytování Závěr.
Vsetín Město ve kterém žiji
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Kateřina Stehlíková Název materiálu: VY_12_INOVACE_EVH.3.Ste.10_Balet Datum:
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Jiřina Homolová Název DUM: VY_32_Inovace_ Zájmena 4 Název sady: Český jazyk 6. ročník Číslo projektu:
Dnes jsme se vydali do Dolní oblasti Vítkovic, abychom si prohlédli nástavbu vysoké pece č.1.
Moravskoslezský kraj Mgr. Prchalová Zdeňka Pro 7. tř. ZŠS Zeměpisná poloha, povrch, města SŠ, ZŠ a MŠ, Karviná.
ADÉLKA KUTILOVÁ studentka sekundy
Čím chci být, až vyrostu Jonáš Dej.
SLOVENSKO 2016.
ZŠ Ludgeřovice Ema Musálková
Předmět: Občanská výchova Ročník: 6. Tematický okruh: Péče o občana
Autor: Mgr. Anna Dyková Název : VY_12_INOVACE_12_Televize
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Zdeňka Pecková Číslo
ŠERM By:Anna Zemanová.
Soňa Maruničová Říjen ročník
VLASTIVĚDA Místo, kde žijeme Naše obec – Česká Kamenice
V Planetáriu Markéta Hýblová, Michaela Ryšavá, Kateřina Králová 1.A
Jak začínají hádky ? středa, 2. ledna :27
Každý den jsme trochu starší…
Nina Geisselreiterová 4.A
Transkript prezentace:

Vypracovala Kateřina Krakovková Moje království Vypracovala Kateřina Krakovková

Takhle vypadá KORUNA MÉHO KRÁLOVSTVÍ. Milujeme barvy ♥  Poznámka : Jednám pouze z vlastní fantazie, většina informací bude fiktivních či vymyšlených. Tvořím prezentaci tak, abych vyjádřila, jak bych chtěla, aby mé království vypadalo, netvořím v realitě.  Takhle vypadá KORUNA MÉHO KRÁLOVSTVÍ. Milujeme barvy ♥ 

Seznamte se s mým královstvím… Poloha Restaurace Lego city zahrada Starbucks caffee Příroda Aqua park Obyvatelé Zábavní park Vzdělání Cinestar Shopping center Konec prezentace Celebrity Stravování

Poloha Ačkoli mám velice ráda město New York nebo Prahu, mým nejoblíbenějším místem a zároveň vhodným prostorem pro MÉ KRÁLOVSTVÍ zvolím krásnou vesničku jménem LUDGEŘOVICE, kde sama bydlím.  Zpět do menu

Aby návštěvníci nemuseli cestovat za světoznámými památkami a zajímavostmi po celém světě, máme zde zmapován skoro celý svět v menším provedení a v podobě Lego kostiček. Inspiraci vzali naši dvorní zahradníci z LEGOLANDU V NĚMECKU. Zpět do menu

Mou nejmilejší řekou je OSTRAVICE, protože protéká jak , kouřem a smogem znetvořenou, Ostravou…tak i krásnými a voňavými horami jménem Beskydy. Proto jsem ji zakomponovala i do prostředí mého království.

Obyvatelé…

Vzdělání… Protože i naše republika chce, abychom byli vzdělaní, tak i naše království umožňuje všem občanům studovat jakékoliv zajímavé obory. U nás se nachází například: - Divadelní fakulta akademickým umění – DAMU - Hudební konzervatoř - Umělecké vysoké školy - Vysoká škola Báňská technická A tak dále… Zpět do menu

Shopping center…♥ Lidé v mém království i já osobně milujeme nakupování. Ceny jsou u nás o mnoho levnější , než všude jinde.  Zpět do menu

Celebrity ZAUČUJÍ … Na pozvání k nám jezdí každý měsíc, když se poštěstí tak co 14 dní, celebrity z celého světa. Každá celebrita nám vždy předvede něco z Oboru, ve kterém vyniká. AŤ už je to tanec, zpěv,,herectví atd. Zpět do menu Toto je Channing Tatum. Živí se jako herec, ale je to také skvělý tanečník. Můžete si ho pamatovat např. z filmu Lets dance, kde hrál hlavní roli.

V létě k nám letí obzvláště celebrity, které se zaměřují na nějakou pohybovou aktivitu. Loni jsme se mohli pochlubit návštěvou Shakiry, která nám připravila něco z jejího umění břišních tanců a na závěr nám i zazpívala.  Zpět do menu

Musíme se zavděčit i dnešní mládeži, tak do našeho království pravidelně zavítá pan Rytmus neboli Patrik Vrbovský. ♥ Známý slovenský raper, pocházející z Košic. Zpět do menu

Stravování… V našem království jsme všichni gurmáni a dokážeme ocenit kvalitní jídlo a pití, proto tady máme hned několik úžasných restaurací a kaváren. Zpět do menu Restaurace Zdeňka POhlreicha

Restaurace Zdeňka Pohlreicha… Zdeněk Pohlreich, známý český šéfkuchař, také vystupoval v televizním pořadu : ,,Ano, šéfe!“ a vlastní restauraci Café Imperiál, ve kterém jsem já sama byla a byl to neskutečný gastronomický zážitek . I u nás v království samozřejmě vaří v kuchyni on.

Starbucks coffee… Kavárna s nejúžasnější kávou na světě. U nás v republice jsou tyto kavárničky pouze v Praze, proto jsme si jednu postavili i u nás v království, aby měli lidé přístup k tomuto zázraku i tady. ♥

Aqua park… Hlavní věc, kterou nikdy nešetříme, je zábava. AŤ už pro děti, dospělé. Nikdy se v našem království nenudíte.

Zábavní park… Zpět do menu

Cinestar… V našem multikině se nachází celkem 10 sálů a vždy máte z čeho vybírat. Hrajeme i starší filmy, stačí si jen vybrat.

Dodatek: Všechny obrázky jsou použity ze zdroje google.  Konec prezentace  Doufám, že se Vám líbilo zpracování mých myšlenek na téma: ,,Moje království“ Dodatek: Všechny obrázky jsou použity ze zdroje google.