Informace o výsledcích 1. výzvy MAS Vizovicka a Slušovicka, o. s.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Integrovaný plán rozvoje města Český Těšín „Revitalizace významně postižené městské části SVIBICE“ DOBRÝ DEN!
Advertisements

1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Název projektu: „Aby byl domov domovem I“ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.3.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Aby byl domov domovem I“ realizovaném.
Sídlo místní akční skupiny: Maleč 48 (okres Havlíčkův Brod)
Postupy ve zpracování žádosti k projektu ČŘB II v roce 2009  presentace projektu pracovníkům MŽP a SFŽP  vyhlášená 9. kontinuální.
Představení Fichí I. Výzvy (2008/VYZ – 1) MAS sv. Jana z Nepomuku Místní akční skupina sv. Jana z Nepomuku.
PF02-14 Podprogram na podporu obnovy venkova pro rok 2014
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Občanské vybavení a služby Program rozvoje venkova ČR OSA III.
1 Možnosti financování projektů v oblasti vodohospodářské infrastruktury v ČR A. Programy spolufinancované z EU: 1. Operační program životního prostředí.
1 Struktura dotačních titulů Středočeského kraje pro rok 2014.
Informace o fungování MAS Vizovicka a Slušovicka
Přehled podpořených projektů října 2009.
Program rozvoje venkova ČR na období Osa 4 Leader Ing. Kateřina Adamcová, oddělení metodiky Osy 4 PRV.
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
1. Ochrana kulturního dědictví Obnova a rozvoj vesnic Občanské vybavení a služby Investice do lesů 2.
Bilance naplňování SPL Opatření IV.1.2. listopad 2013 – červen stručné shrnutí období Lada Nevečeřalová
Dělení se zbytkem 5 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE Program Prosperita
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
Školení MAS Podhůří Železných hor o.p.s. k 2. výzvě v roce 2011 Přednášející: Jiří Zápotočný, ředitel o. p. s. Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova:
Vymezení Fiche Podpora podnikání v oblasti cestovního ruchu.
FICHE Objasnění dokumentu MAS ZNOJEMSKÉ VINAŘSTVÍ, o.s.
Informace o dotačních titulech Olomouckého kraje.
POV Východiska POV 2008 Odstranění překryvů s Programem obnovy venkova ČR, zejména s Osou III zaměřenou na venkovské projekty Zásadní změna podoby.
Dotace obcím v oblasti vodního hospodářství z rozpočtu kraje Vysočina : 1.Fond Vysočiny - grantový program „Čistá voda 2008“ 2.Dotace na drobné vodohospodářské.
POV 2008 Navrhovaná podoba Programu obnovy venkova Olomouckého kraje V roce 2008.
OP Rybářství 2007 – 2013 Novinky v administraci Žádostí o dotaci OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka Oddělení metodiky OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka.
6. Leader EU – průběh realizace projektů Valné shromáždění Chotěvice,
Co nám přinesl LEADER (14) Bilance naplňování SPL Opatření IV.1.2. Lada Nevečeřalová
1 1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Živá náves, nový vzhled a lepší životní podmínky pro všechny – zdravý rozvoj obcí Svazku Dolního Pootaví Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa.
Novinky v Programu rozvoje venkova, OSA LEADER v MAS Sdružení SPLAV, o.s. a MAS Vyhlídka,o.s. od r.2011 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa.
Investiční projekty. Vymezení žadatele-příjemce podpory Podnikatelské subjekty Podnikatelské subjekty  právnické osoby se sídlem nebo působností ve schváleném.
Odbor dopravy a silničního hospodářství Krajského úřadu kraje Vysočina Pro rok 2008 vypsal ODSH dva dotační tituly: Zásady Zastupitelstva kraje Vysočina.
6.Leader EU – průběh realizace projektů Valné shromáždění Chotěvice,
Střednědobé hodnocení realizace SPL opatření IV.I.2
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA (PRV)
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
Program rozvoje venkova aktuální stav implementace
Vodní hospodářství (2014–2016) Aleš Kendík náměstek pro řízení sekce vodního hospodářství
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č Dne od 17:00hod.
Program rozvoje venkova Administrace Žádosti o dotaci 1. kolo příjmu žádostí
Podání žádosti o dotaci
Snídaně starostů , Jedlí
Dotační program vodohospodářské infrastruktury
- ČESKY SEVER Seminář pro žadatele Příjem žádostí v MAS a další administrativní postupy Program rozvoje venkova ČR 2014 – 2020 Výzva č. 1.
Další výzvy ve Specifickém cíli 3.3 IROP Regulační plány
Dotace Olomouckého kraje v roce 2017
PROGRAM OBNOVY VENKOVA KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE 2011 SETKÁNÍ ORP 30. 6
MAS Lípa pro venkov z.s. Monitoring a evaluace
SCLLD MAS HORNÍ POMORAVÍ
Implementace SCLLD FRÝDLANTSKO 2030
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
SCLLD MAS HORNÍ POMORAVÍ
Seminář k výzvě č. 1 MAS Lanškrounsko z PRV 17. 7
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
Stav výzev IROP, OPZ a PRV
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
F4 – Podpora investic na založení nebo rozvoj nezemědělských činností
Podání žádosti o dotaci
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
F5 – Neproduktivní investice v lesích
Seminář pro žadatele 322/06_16_038/CLLD_16_01_120
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 3 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Transkript prezentace:

Informace o výsledcích 1. výzvy MAS Vizovicka a Slušovicka, o. s.

1. Výzva Programový výbor MAS VaS dne schválil vyhlášení 1. výzvy pro rok Zaměření 1. výzvy:  FICHE 1 Udržitelný rozvoj venkova (zaměřit se na drobné akce – opravy vodovodů a kanalizací, bezpečnost chodců na komunikacích, zlepšení vzhledu a kvality péče o veřejná prostranství a zelené plochy v obcích).  Hlavní opatření FICHE 1: III Obnova a rozvoj vesnic.  Vedlejší opatření „1” FICHE 1: I Lesnická infrastruktura.  Vedlejší opatření „2“ FICHE 1: II Neproduktivní investice v lesích Termín příjmu žádostí: od do (do 13:00 hod.).

Seznam přijatých žádostí o dotaci na MAS VaS Dne , v 13:00 hod. byl ukončen příjem žádostí o dotaci v rámci 1. výzvy MAS VaS na Fichi č. 1. K tomuto dni bylo přijato 7 žádostí o dotaci, jejichž celkové výdaje činí ,- Kč a celková požadovaná dotace je ve výši ,- Kč.

Seznam přijatých žádostí o dotaci na MAS VaS Číslo Fiche Datum a čas přijetí Přidělené registrační číslo Název žadateleNázev projektuVýše dotace (v Kč) , 13:30 hod. MASVaS2009/V01/F1/ 01 Obec Všemina Prodloužení vodovodního řadu ve Všemině – část „Za dolní hospodou“ , , 14:00 hod. MASVaS2009/V01/F1/ 02 Obec Trnava Dětské hřiště – park s herními prvky pro děti , , 12:20 hod. MASVaS2009/V01/F1/ 03 Obec Neubuz Bezdrátový rozhlas s napojením na zadávací pracoviště složek IZS , , 12:30 hod. MASVaS2009/V01/F1/ 04 Obec Podkopná Lhota Rekonstrukce centrální části obce Podkopná Lhota - dokončení , , 12:40 hod. MASVaS2009/V01/F1/ 05 Obec Hvozdná Oprava komunikací - Hvozdná , , 12:50 hod. MASVaS2009/V01/F1/ 06 Obec Zádveřice- Raková Zádveřice – oprava místních komunikací , , hod. MASVaS2009/V01/F1/ 07 Obec DešnáRekonstrukce veřejného osvětlení ,-

Výsledky 1. výzvy MAS VaS Po provedení všech kontrol (kontroly úplnosti, kontroly povinných a nepovinných příloh, kontroly přijatelnosti) a hodnocení (bodování) orgány MAS VaS (tj. Programovým výborem, Výběrovou komisí) bylo vybráno k poskytnutí finančních prostředků všech 7 přijatých žádostí o dotaci.

Výsledky 1. výzvy MAS VaS Číslo FicheNázev žadateleNázev projektu Výše dotace (v Kč) AK Kontrola přijatelnosti Počet bodůStatus 1Obec Neubuz Bezdrátový rozhlas s napojením na zadávací pracoviště složek IZS ,-Ano 41Vybraná 1Obec Hvozdná Oprava komunikací - Hvozdná ,-Ano 38Vybraná 1Obec Trnava Dětské hřiště – park s herními prvky pro děti ,-Ano 28Vybraná 1Obec Dešná Rekonstrukce veřejného osvětlení ,-Ano 28Vybraná 1 Obec Zádveřice- Raková Zádveřice – oprava místních komunikací ,-Ano 25Vybraná 1Obec Všemina Prodloužení vodovodního řadu ve Všemině – část „Za dolní hospodou“ ,-Ano 24Vybraná 1Obec Podkopná Lhota Rekonstrukce centrální části obce Podkopná Lhota - dokončení ,-Ano 18Vybraná

Předání vybraných žádostí o dotaci na RO SZIF Olomouc Dne byly veškeré žádosti o dotaci včetně formulářů o provedených kontrolách a hodnocení (bodování) předány pracovnici RO SZIF Olomouc. Nyní probíhá jejich zaregistrování a kontrola.

Děkuji za pozornost