Divize a představují.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Poslechneme píseň: Jediná
Advertisements

Vzdělávací oblast: Český jazyk a literatura
Fotbal. Jmenuji se Petr Šmíd a pocházím z malebné vesnice Klobou č ky, ale te ď pobývám n ě jakou dobu v D ě tském Domove v Uherském Ostrohu. Navšt ě.
Označení hasičů na přilbách
Chceš se taky jednou ú č astnit mnoha republikových závod ů, jezdit na sout ě že do zahrani č í a možná se jednou ú č astnit i Olympiády? K tomu t ě m.
Metrické vlastnosti.  Odchylka dvou r ů znob ěž ných p ř ímek je velikost ka ž dého z ostrých nebo pravých úhl ů, které p ř ímky spolu svírají. • (R.
Les ve škole – škola v lese
Nejvýraznější výsledky kariéry
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: MGR. MONIKA RICHTÁRECHOVÁ Název: VY_INOVACE_221_ORIENTACE_V_ČASE Téma: ROK, ROČNÍ.
 Co d ě láme  Jak jsme pokro č ili  Selek č ní metody  K ř í ž ení  Problémy, na které jsme narazili  O co se pokusíme nyní  Co d ě láme  Jak.
Výuka biologie Tomáš Klinger, Sp, b ř ezen  Co je to biologie?  U č ebny  Profesorky  Po č ty hodin v týdnu  U č ivo.
ALKO JÓGA PRAVIDELNÝM PROCVIČOVÁNÍM DOVEDETE PROVEDENÍ JEDNOTLIVÝCH POZIC K DOKONALOSTI.
N ORMÁLNÍ JE NEKOU Ř IT Ž ALOUDÍKOVÁ, I., H RUBÁ, D. P D F A LF MU BRNO Výchova ke zdravému životnímu stylu a nekuřáctví na I.stupni ZŠ.
Milan Bu ř i č 18.listopadu  Pokud se do po č íta č e dostane škodlivý kód, m ůž e vykonat n ě kterou z t ě chto č inností: Ovládnutí po č íta.
Typografie formální úprava
Konference UNIV 2K 1. a Ing. Petr Richter ředitel školy VOŠ, SPŠ a OA Čáslav Přemysla Otakara II. 938 VOŠ, SPŠ a OA Čáslav.
Krou ž ky školní dru ž iny Výtvarný krou ž ek  Ve výtvarném krou ž ku d ě ti zkoušejí malovat r ů znými technikami  Uplat ň ují výtvarný talent  Pracují.
Pro č práv ě hotelový porcelán?. N ě co málo o G. Benedikt G. Benedikt je č eská porcelánka, kterou vlastní č eský majitel, její historie se za č ala.
ČTVEREC, OBDÉLNÍK A JEJICH OBVOD A OBSAH pro 5. ročník
+ REPORT Z VÝZKUMU A ANALÝZY POT Ř EB LLP-2012-LV-KA4-KA4MP.
ŽIVOT NA VESNICÍCH Projekt Vzdělání pro konkurenceschopnost
 O co se pokoušíme  Stav p ř i minulé minikonferenci  Jak jsme pokro č ili  Po č ítání fitness  Problémy, na které jsme narazili  O co se pokusíme.
TROJNÁSOBNÝ OLYMPIJSKÝ VÍT Ě Z.   Mladá Boleslav, Č eskoslovensko  bývalý č eský atlet – ošt ě pa ř  pova ž ován za nejlepšího ošt ě pa.
Úsm ě v. Úsm ě v nestojí nic a vynáší mnoho…. Obohacuje toho, kdo jej p ř ijímá, aniž by ochuzoval toho, kdo jej daruje.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Vytvo ř il:Filip Berka. AApollo je chrt. RRuský chrt, neboli barzoj pat ř í mezi psy. JJako nejstarší ruské psí plemeno je pova ž ován ve své p.
Zaměření ŽELEZNIČNÍ DOPRAVA (z pohledu studentů)
 Co je strategie? Dlouhodobý plán č inností zam ěř ený na dosa ž ení cíle Z ř eckého „strategos“ – generál - vedení  Rozdíl mezi strategií a taktikou?
Milý č loví č ku…. Ur č it ě se najde n ě kdo, koho máš opravdu rád…
2014 / 2015 Hospodaření Kateřina Hrdličková - Matýsek Fiscus.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy Gymnázium Česká a Olympijských nadějí, České Budějovice, Česká 64 Název materiálu VY_32_INOVACE_FY_2E_PAV_01_Světlo.
ELEKTROTECHNIKA Ing. Pavel Svoboda a Ing. Tomáš Mlčák Ph. D., Katedra elektrotechniky.
Období vzniku: duben _inovace_FG.9.48 Autor : Vladimír TesaříkČlověk a svět práce, finanční gramotnost, nové auto.
Konference 31.června 2012 „Veřejná správa jako významný faktor rozvoje regionu“ pod záštitou Ing. Jakuba Novotného PhD., rektora VŠP Jihlava, RNDr. Miloše.
P ř íprava a pilotá ž vzd ě lávacích program ů (v č etn ě metodik) pro d ě ti a mláde ž zam ěř ených na rozvoj metod vzd ě lávání v oblasti rozvoje klí.
Hody, hody doprovody TRADICE. Ve kterém ročním období jsou Velikonoce. 2 Léto Zima Podzim Jaro.
REGISTRACE:
Hrátky s mapou Autor: Mgr. Ivana Tesařová. AnotaceObsahuje nám ě ty č inností pro práci s mapou, seznámení s m ěř ítkem, výroba vlastních u č ebních pom.
Posvícení je obvykle vnímáno jako vzpomínková slavnost na posv ě cení kostela. Sazená, p ř esto ž e vlastní kostel nemá, má aspo ň své posvícení. Slaví.
Koordina č ní skupina Rodiny, d ě ti a mládež Zámek "Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v D ěč ín ě " CZ.1.04/3.1.03/ “ 3. Komunitní.
Běžecké lyžování. Běh na lyžích je sportovní závodní lyžařská disciplína, ve které je cílem zdolat danou trať na lyžích v co nejkratším čase. První závody.
Dětské dopravní hřiště Hřiště bylo vybudováno Statutárním městem Teplice v roce 2007 Hřiště bylo vybudováno Statutárním městem Teplice v roce 2007 Náklady.
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace Určen pro: 2. ročník oboru strojírenství Vzdělávací.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová Název: VY_62_INOVACE_0801_ŽIVOTNÍ Ú. Téma: Pojem _ŽIVOTNÍ ÚROVEŇ Číslo projektu:
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Katedra podnikové strategie Analýza vnitropodnikového komunikačního systému ve vybraném podniku.
INTERNET. Internet je celosvětový systém navzájem propojených počítačových sítí, ve kterých mezi sebou počítače komunikují pomocí rodiny protokolů TCP/IP.
Interaktivní tabule, USB disky, paměťové karty, záložní zdroj
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Tematický okruh: CHEMIE A SPOLEČNOST Název učiva: „ŽIVOT IGELITKY“
Beach volleyball Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova
pravodaj Z Obce Troubky - Zdislavice Vážení spoluobčané,
Malování - nástroje grafického editoru
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí
Jsem děvče - čím budu? Povolání.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Život v rybníce Jana Kučerová.
Hra na barevná auta IV. Jaroslava Růžičková.
OSOBNÍ AUTOMOBILY OCHRANNÉ PROSTŘEDKY.
Věcné učení Bezpečné chování ve škole, při hrách, výletech, koupání
Jak správně zacházet s knihou
Kozy domácí na školní zahradě
Co si vezmu na….
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
I. ročník prodejní přehlídky koní
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Třída 3.B Laboratorní práce č. 1.
Užití mocnin a odmocnin ve slovních úlohách II.
Software Mgr. Václav Chvál.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Transkript prezentace:

divize a představují

Váš volný čas, sportovní či reprezentativní akci skvěle doplní náš program pro všechny věkové skupiny. Trampolíny Eurotramp – profesionální nářadí používané pro světové poháry a olympijské hry. Nyní máte možnost je osobně vyzkoušet pod odborným dohledem reprezentačního trenéra juniorů a reprezentanta v Akrobatickém lyžování Lukáše Vokatého a jeho týmu. Létat do výšky 9m a bezpečně přistát? S ADBT není problém a to s úsměvem na rtech. Je nemožné v této výšce ovládat tělo ve vícenásobných saltech? Není jednodušší než si to sami vyzkoušet v certifikovaných sedácích Singingrock. Nebo je snad libo skočit 40 salt za minutu? Proč ne … dokažte co vydržíte. Jako jediní v České republice Vám předvedeme show doprovázenou pyro-efekty a navíc Vám umožníme vyzkoušet profesionální sportovní náčiní pod odborným dohledem zkušených instruktorů! Je to stejně jednoduché jako jezdit na kole, chodit do bazénu či běhat do přírody …

Trampolína: Eurotramp profi (3x5x1,1 m) Systém ADBT: Přenosný aluminiový Rozměry konstrukce: Výška: 11 m Šířka: 6 m Délka: 8 m Rozměry pro umístění: Šířka: 10 m Délka: 10 m Nutno umístit v úplné rovině. Celý systém je postaven a připraven k akci do 2 hodin. Vybaveno bungee lany, kladkami, certifikovanými sedáky Singingrock, speciálně vyrobené pro systém ADBT. Systém je kompletně připravený k použití pro tréninkové účely reprezentace České republiky v Akrobatickém lyžování i pro komerční využití veřejností.

Denní kapacita využití ADBT pro firemní akci či veřejnost Optimální využití: 6 osob za hodinu po 10 minutách za hodinu. Při 8 hodinách využití denně – 48 osob. 10 minut je optimální čas pro osoby s minimální zkušeností se systémem ADBT pro získání jistoty a využití a jeho potenciálu. Za tuto dobu pod odborným dohledem trenéra – instruktora je možné zkoušet i dvojnásobná a trojnásobná salta.

Bonus: Trampolína Jumpstar – kruhová trampolína pro začátečníky všech věkových skupin, vybaven ochrannou sítí. Na celodenní akci dovezeme i nafukovací horolezeckou stěnu Vitar, a k tomu sladkosti pro děti a Energity pro dospělé.

Email : l.vokaty@dfinance.cz Mob : +420 608 323 626 D Finance s.r.o. Daniel Konečný Podzámčí 757 +420 608 666 000 761 63 Napajedla www.dfinance.cz