Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

I. ročník prodejní přehlídky koní

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "I. ročník prodejní přehlídky koní"— Transkript prezentace:

1 I. ročník prodejní přehlídky koní
Koňský trh I. ročník prodejní přehlídky koní

2 NOVINKA!!! PILOTNÍ PROJEKT PRODEJNÍ VÝSTAVY KONÍ
• Předvedení koně v časovém intervalu 5 minut, možnost pronájmu boxu při vícedenní účasti, po registraci přihlášky zveřejnění nabídky na (během akce v PREMIUM zobrazení) • MOŽNOST PRODEJE A NÁKUPU POUŽITÝCH POTŘEB A ROZLIČNÝCH POMŮCEK PRO JEZDCE A CHOVATELEK KONÍ

3 PŘIJMĚTE I VY NAŠE POZVÁNÍ!
VLASTNÍ PRODEJ KONÍ MOŽNOST PREZENTACE A PŘEDVEDENÍ KLISNY, HŘEBCI, VALAŠI VŠECH PLEMEN I VĚKOVÝCH KATEGORIÍ KRYTÉ PŘEDVADIŠTĚ 15 x 15 m V HALE A1 PŘIJMĚTE I VY NAŠE POZVÁNÍ!

4 PROPAGACE výstavy Denní tisk (Deník, Právo, MF Dnes, Metro, 5+2 dny ...) Odborná periodika (Jezdectví, Koně a Hříbata, Svět koní, Fauna, Chovatel, ...) Internetové portály (Equichannel, iFauna, Turf.sk, Jezdci.cz, EquiTV.cz, Jezdecká inzerce CZ, dostihovysvet.cz, dostihy.fitmin.cz, Toulavá kamera.cz, Kudy z nudy.cz …) Rozhlasové stanice (Černá Hora, Impuls, Country rádio, Rádio City, Blaník, Frekvence 1, ČRo – Radiožurnál, ČRo 2 – Praha, ČRo Region, Regina …) Televizní stanice (Snídaně s Novou, Dobré ráno, Barrandov TV …) Další (2 500 plakátů po celé ČR, billboardy, distribuce Výstavních novin, letáků …)

5 PARTNEŘI VÝSTAVY Odborná garance– Asociace svazů chovatelů koní ČR, Zemské hřebčince ČR Cyril Neumann Portál Jezdecká inzerce CZ

6 O VÝSTAVIŠTI V LYSÉ NAD LABEM
Výstaviště Lysá nad Labem, spol. s r. o., je jediným soukromým subjektem toho druhu v České republice. Postaveno bylo od základů na parcelách v těsné blízkosti vlakového nádraží v Lysé nad Labem, v roce O pět let později došlo k rozšíření krytých výstavních ploch přístavbou dvoupodlažní haly na m2 (včetně klimatizace a vybavení moderními výstavnickými technologiemi). Venkovní dlážděná plocha nabízí m2. V roce 2013 pak byla otevřena moderní hala C s plochou 4000 m2.

7 CENÍK KOŇSKÉHO TRHU PŘIHLÁŠKA A PŘEDVEDENÍ KONĚ (5 minut) : 100 Kč registrační poplatek MOŽNOST ZAPARKOVÁNÍ V AREÁLU: zdarma ZAPŮJČENÍ BOXU: 500,- Kč / den / 1 kůň (včetně sena a podestýlky) POPLATEK ZA STŮL 80x80 cm (prodej použitých potřeb pro jezdce a koně): ,- Kč / den Přihlášky jsou ke stažení na Uvedené ceny jsou včetně DPH.

8 KONTAKT Ladislav Žoha manažer prodejní výstavy Koňský trh
Mob.: web:


Stáhnout ppt "I. ročník prodejní přehlídky koní"

Podobné prezentace


Reklamy Google