Je územní složkou Diecézní charity Litoměřice a má samostatnou právní subjektivitu. Jejím posláním je pomoc lidem v nouzi, která vychází z křesťanských.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Dobrovolnické centrum při Diecézní charitě ČB
Advertisements

Dobrovolnické centrum při Farní Charitě Litomyšl
Sociální služby SOZ.
Přinášíme světlo do života potřebným
Dobrovolnictví pro Vysočinu Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci - jak na to?“ podpořeného finančními prostředky z.
Předmět úpravy Podmínky pro poskytování sociálních služeb a příspěvku na péči Podmínky pro vydávání oprávnění k poskytování soc.služeb, pro výkon veřejné.
Dobrovolnictví v Soběslavi Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci - jak na to?“ podpořeného finančními prostředky z.
Poslání Intervenčního centra
Plán rozvoje sociálních služeb Milevsko Ing. Michaela Švehlová Tato akce byla financována Evropskou unií, státním rozpočtem České republiky a Jihočeským.
Finanční možností svépomocných skupin
Pokus Jen tak Městská charita České Budějovice. Mnozí dělají charitu, my jsme CHARITA Nestátní nezisková církevní organizace Součást Charity ČR, mezinárodní.
Klub Pathfinder, oddíl Penguins – prezentace činnosti
Nouzové přežití obyvatelstva a humanitární pomoc
střední odborná škola služeb
CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRUNÉŘOV. Investor: Město Kadaň, Mírové náměstí 1, Kadaň 43201, Ústecký kraj Projektant: Ing. Jiří Kučera, Mírové náměstí 117,
Setkání v rámci projektu Grundtvig, založena v roce 2000, je nestátní neziskovou organizací -patří pod Diecézní charitu Litoměřice, je členem.
Dlouhodobý projekt podpory rodin. Prezentace služby Ambulance Rokycany adresa: Svazu bojovníků za svobodu 68: pondělí: 7:30 – 18:00 úterý:7:30 – 18:00.
Farní charita Prachatice
ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VZDĚLÁVÁNÍ MIMOŘÁDNĚ NADANÝCH DĚTÍ NA 1. STUPNI ZŠ
Sociální služby poskytované ohroženým rodinám (na příkladu Slezské diakonie)
ohroženým domácím násilím
DOBROVOLNICTVÍ „Je jedním z nejkrásnějších zadostiučinění tohoto života, že žádný člověk nemůže upřímně pomoci druhému, aniž by nepomohl i sám sobě.“ Ralph.
Sociální událost Mgr. Terezie Pemová.
ZD - změny, registrace Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Protidluhové poradenství Most, Duchcov CZ.1.04/3.2.01/
Zavádění procesu místní Agendy 21 Strategie, otevřenost, komunikace
2014.
Sociální událost Mgr. Terezie Pemová. Životní situace Přirozené (fyziogenní) Přirozené (fyziogenní) Biologické (narození, dospívání, těhotenství, stáří)
Sociální služby 2. ročník Studijní obor: Sociální činnost
NEVLÁDNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE (NNO)
Projekt: „Podpora a rozvoj služeb v sociálně vyloučených lokalitách MSK “ Moravskoslezský kraj.
1 VI. NO a jejich role ve společnosti Servisní funkce Servisní funkce Kontrolní funkce Kontrolní funkce Výchovná funkce Výchovná funkce Informační funkce.
YMCA Young Men´s Christian Association Křesťanské sdružení mladých mužů.
Centrum sociálních služeb Praha je příspěvkovou organizací Magistrátu hlavního města Prahy.
Ústav pedagogických věd Mostní Zlín Tel: Fax:
Název projektu: INDIVIDUÁLNÍ PROJEKT MĚSTA CHEBU NA ZMĚNU SITUACE SOCIÁLNĚ VYLOUČENÝCH OBYVATEL MĚSTA, ZEJMÉNA OBYVATEL SÍDLIŠTĚ ZLATÝ VRCH Registrační.
Komunitní centrum. KOSTKA Krásná Lípa  obyvatel  nezaměstnanost 15 – 22%  nízká kvalifikace uchazečů  minimální nabídka pracovních míst  3%
Diakonie Církve bratrské PREZENTACE O Diakonii CB » Vznikla v roce 1994 jako nestátní nezisková organizace s celostátní působností. » Zřizuje ji.
Diakonie Církve bratrské KONTAKT: Michaela Veselá Koněvova 151/24, Praha 3 – Žižkov tel.: ,
Koordinační skupina SENIOŘI. Koordinační skupina V současnosti 16 členů Organizace, agentury, které poskytují sociální služby Svazy, aktivity, které vyplňují.
Název školy: Střední škola sociální PERSPEKTIVA a Vyšší odborná škola, s.r.o. Adresa: Mírová 218/6 Dubí III - Pozorka Název projektu KLÍČE K POZNÁVÁNÍ.
Aktivity centra v rámci práce s násilnou osobou Centrum J.J. Pestalozziho, o.p.s. Štěpánkova 108, Chrudim Mgr. Lucia Pechtorová.
Integrace cizinců v Jihomoravském kraji Zasedání Rady pro rozvoj lidských zdrojů 21. září 2010.
Arcidiecézní charita Olomouc (ACHO) započala svou činnost již po roce Ta byla násilně přerušena válkou a poté totalitním komunistickým režimem.
Intervenční centrum pro osoby ohrožené domácím násilím Ostrava © Bílý kruh bezpečí, o. s.
Vyhlašuje veřejnou sbírku na pomoc obětem nepokojů Ukrajině Pomoc Charity bude zaměřena na podporu zdravotnických zařízení a následnou pomoc lidem, kteří.
Nízkoprahová zařízení pro děti a mládež. poskytují ambulantní, popřípadě terénní služby dětem ve věku od 6 do 26 let ohroženým společensky nežádoucími.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
FARNÍ CHARITA LITOMYŠL Sídlo: Bělidla 392, Litomyšl.
Diakonie Církve bratrské celocírkevní sbírka 2016.
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji
ČINNOST PANELU HO ÚSTECKÉHO KRAJE V ROCE 2016
Neziskový sektor. Neziskový sektor Cílem neziskových organizací je uspokojení řady lidských potřeb: Ochrana lidských práv Ochrana přírodního prostředí.
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
ŽOFÍNSKÉ FÓRUM Armáda a bezpečnost, nová role zbrojního průmyslu
Výroční zpráva Občanského sdružení Konipaska za rok 2014
Obsah veřejných rozpočtů III
Průzkum říjen 2016 MMR – odbor regionální politiky, odd. řízení strategie regionálního rozvoje Úřad vlády ČR – Agentura pro sociální začleňování Distribuce:
Rodina, zdraví a prevence
Domov sv. Markéty pro matky s dětmi v tísni Oblastní Charita Brno.
My na zázraky nevěříme, my na ně spoléháme!
OBLASTNÍ CHARITA MOST Sociálně aktivizační služby pro
Panel humanitárních organizací Ústeckého kraje
Terénní péče o seniory s demencí a jejich podpora v domácím prostředí
člen Asociace občanských poraden
3. Krizová pomoc Sociální rehabilitace
V rámci Operačního programu Zaměstnanost
Obsah veřejných rozpočtů III
Poskytování sociálních služeb a ekonomika církevních nestátních neziskových organizací Konference APSS Praha,
Oblastní charita Rumburk
Transkript prezentace:

Je územní složkou Diecézní charity Litoměřice a má samostatnou právní subjektivitu. Jejím posláním je pomoc lidem v nouzi, která vychází z křesťanských zásad bez ohledu na jejich příslušnost k rase, národnosti, náboženství a státní a politické příslušnosti.. V rámci tohoto poslání provozuje rumburská oblastní charita tyto služby :

POSKYTUJE TYTO SOCIÁLNÍ SLUŽBY: „ Žijeme spolu„ - nízkoprahové zařízení pro děti a mládež © „Asistenční služba pro rodiny s dětmi“ © „Občanská poradna Rumburk“ + detašované pracoviště Šluknov DALŠÍ AKTIVITY „Sociální šatník“ © „Pryč se samotou“ © Realizace veřejných sbírek © Pomoc při mimořádných událostech POSKYTUJE TYTO SOCIÁLNÍ SLUŽBY: „ Žijeme spolu„ - nízkoprahové zařízení pro děti a mládež © „Asistenční služba pro rodiny s dětmi“ © „Občanská poradna Rumburk“ + detašované pracoviště Šluknov DALŠÍ AKTIVITY „Sociální šatník“ © „Pryč se samotou“ © Realizace veřejných sbírek © Pomoc při mimořádných událostech

AKCE PRO DĚTI A MLÁDEŽ V NÍZKOPRAHOVÉM KLUBU AKCE PRO RODINY S DĚTMI V ASISTENČNÍ SLUŽBĚ PROSTORY OBČANSKÉ PORADNY RUMBURK A ŠLUKNOVSEMINÁŘE NA TÉMA DOMÁCÍ ROZPOČET, DLUHY TŘÍKRÁLOVÁ SBÍRKA Rumburk, Jiříkov, Filipov, Šluknov, Staré Křečany, POMOC PŘI MIMOŘÁDNÝCH UDÁLOSTECH MIMOŘÁDNÉ UDÁLOSTI – ROZVOZ HUMANITÁRNÍ POMOCI SOCIÁLNÍ ŠATNÍK – MATERIÁLNÍ POMOCAKCE PRO SENIORY

Sídlo: Sukova 1055/24 Rumburk Tel/fax: / URL: Bankovní spojení: ČS a. s. Rumburk /0800 Sídlo: Sukova 1055/24 Rumburk Tel/fax: / URL: Bankovní spojení: ČS a. s. Rumburk /0800