OP Rybářství 2007 – 2013 Plná elektronizace příjmu Žádostí o dotace z OP Rybářství a koncept administrace v novém programovacím období 2014 - 2020 Ing.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Integrovaný plán rozvoje města Český Těšín „Revitalizace významně postižené městské části SVIBICE“ DOBRÝ DEN!
Advertisements

1 1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Nejčastější pochybení při administraci Monitorovacích zpráv se žádostí o platbu, monitorovacích hlášení a monitorovacích zpráv o zajištění udržitelnosti.
Elektronizace agend nejen ve státní správě
Realizace projektů z PRV Zpracovala Jiřina Bischoffiová – MAS Labské skály – Březen 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje.
Oddělení metodiky OP Rybářství (SZIF) ŘO OP Rybářství (MZe)
Systém kontrol realizovaných u příjemců Ing. Lukáš Brabenec 25. září 2013.
Hlášení změn v rámci projektů PRV Eva Šípová, MAS Labské skály – březen 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
Přílohy související s podáním a realizací dotace z PRV Lipová, „Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
Nejčastější pochybení při administraci monitorovacích zpráv se žádostí o platbu, monitorovacích hlášení a monitorovacích zpráv o zajištění udržitelnosti.
Registrace podle EMAS III
Role CRR ČR v rámci administrace Výzvy č. 23
Administrace v novém programovém období 2014 – 2020
 Kontrola přijatelnosti MAS  Administrativní kontrola MAS  Doplňování na MAS  Předání na SZIF  Kontrola přijatelnosti SZIF  Administrativní kontrola.
OP Rybářství 2007 – 2013 Novinky v administraci Žádostí o dotaci OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka Oddělení metodiky OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka.
ELEKTRONICKÉ PŘESTUPKOVÉ ŘÍZENÍ REJSTŘÍK PRESTUPCŮ PRAHA
Téměř sto miliard korun pro konkurenceschopné české podniky Praha Národní dům Na Smíchově 3. října 2006 Nové přístupy implementačních agentur k žadatelům.
OP Rybářství 2007 – 2013 Portál farmáře jako nový nástroj v komunikaci mezi žadateli a SZIF v rámci OP Rybářství. Ing. Antonín Vavrečka Oddělení metodiky.
…pro vodu, vzduch a přírodu OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Nejčastější chyby v žádostech Veronika Maršálková Referent Odboru příjmu žádostí a krajských.
Předkládání žádostí 1 - Elektronicky - Po vyplnění – data odeslat do úložiště dat - Formulář vytisknout, podepsat a s přílohami odeslat poštou nebo podat.
Webová aplikace MS PRAHA.
Webová aplikace IS KP14+ Ing. Bohumila Kubíková
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA ČR Elektronické podání Žádosti o dotaci PRV prostřednictvím Portálu farmáře Opatření IV.2.1 – 22. kolo.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
WEBOVÁ APLIKACE MS2014+ Ing. Josef Šetek Seminář pro SC 3.2 ZVYŠOVÁNÍ EFEKTIVITY A TRANSPARENTNOSTI VEŘEJNÉ SPRÁVY PROSTŘEDNICTVÍM ROZVOJE VYUŽITÍ A KVALITY.
WEBOVÁ APLIKACE MS2014+ Ing. Anna Kreutziger Seminář pro SC 1.3 ZVÝŠENÍ PŘIPRAVENOSTI K ŘEŠENÍ A ŘÍZENÍ RIZIK A KATASTROF Průběžná výzva č. 19 Technika.
Informační schůzka k podávání žádostí o finanční podporu z rozpočtu JMK v souladu s ustanovením § 105 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Program rozvoje venkova ČR na období NEJČASTĚJŠÍ CHYBY ŽADATELŮ O DOTACE 11. října 2016 od 8:00 – 31. října 2016 do 13:00.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+. URL aplikace IS KP pro korektní fungování aplikace je nezbytně nutné dodržovat.
WEBOVÁ APLIKACE MS2014+ Praha Ing. Petr Šústal, MPA.
Webová aplikace IS KP14+ Ing. Jitka Zdvíhalová Seminář pro SC 2.5 Snížení energetické náročnosti v sektoru bydlení 37.Výzva – Energetické úspory v bytových.
Program rozvoje venkova Administrace Žádosti o dotaci 1. kolo příjmu žádostí
Operační program přeshraniční spolupráce Slovenská republika – Česká republika Centrum pro regionální rozvoj Infobod Zlín.
Program rozvoje venkova Postup administrace Žádosti o dotaci 1. kolo příjmu žádostí Ing. Ondřej Vodhánil, Odbor projektových opatření rozvoje.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+. URL aplikace IS KP pro korektní fungování aplikace je nezbytně nutné dodržovat.
Aplikace Monitorovací systém
Podání žádosti o dotaci
Program rozvoje venkova 2014 – 2020 LEADER
V rámci realizace SCLLD Prostějov venkov o.p.s.
ELEKTRONICKÁ KOMUNIKACE
Program rozvoje venkova 2014 – 2020 LEADER
Dotační program Podpora včelařství 2015 Krok za krokem
- ČESKY SEVER Seminář pro žadatele Příjem žádostí v MAS a další administrativní postupy Program rozvoje venkova ČR 2014 – 2020 Výzva č. 1.
Praha, Mgr. Ljubomir Džingozov
Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek
Webová aplikace IS KP14+ Mgr. Nikola Knopová, DiS
Setkání regionálních výrobců
Brno, Ing. Lenka Skopalíková
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Aplikace Monitorovací systém
Aplikace Monitorovací systém
Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek
Praha, Mgr. Martina Brandejsová
SCLLD MAS HORNÍ POMORAVÍ
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
1. Výzva PRV MAS krajina srdce, z.s.
SCLLD MAS HORNÍ POMORAVÍ
Seminář k výzvě č. 1 MAS Lanškrounsko z PRV 17. 7
Elektronická komunikace při zadávání veřejných zakázek Mgr. Jakub Váňa
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
F4 – Podpora investic na založení nebo rozvoj nezemědělských činností
Podání žádosti o dotaci
Operační program Rybářství 2014 – 2020
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 3 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Transkript prezentace:

OP Rybářství 2007 – 2013 Plná elektronizace příjmu Žádostí o dotace z OP Rybářství a koncept administrace v novém programovacím období 2014 - 2020 Ing. Antonín Vavrečka Oddělení metodiky OP Rybářství   Státní zemědělský intervenční fond Ve Smečkách 33 110 00  Praha 1 12.12.2012

OP Rybářství 2007-2013 – plná elektronizace Plná elektronizace příjmu Žádostí o dotace opatření prioritní osy 3 OP Rybářství 14. kolo příjmu – opatření 3.1.a), b), c), 3.4.a) - 2.10. – 15.10. 2012 Jak probíhá: Elektronického podání (zaslání) Žádosti o dotaci přes Portál farmáře. Oskenování všech originálních příloh do formátu *.pdf a jejich přiložení do formuláře Žádosti o dotaci. Žádost o dotaci se opatří elektronickým podpisem a pošle na příslušný RO SZIF.

OP Rybářství 2007-2013 – vkládání příloh Vkládání příloh do formuláře Žádosti o dotaci Žadatel si oskenuje např. účetní doklad, uloží do svého PC a následně v seznamu příloh v Žádosti o dotaci ho vloží do formuláře. Stejným postupem vloží do formuláře i ostatní přílohy. Postup generování Žádosti o dotaci, vkládání oskenovaných příloh, elektronického podepisování je uveden v prezentaci „Manuál k plně elektronickému podání Žádosti o dotaci“ na www.szif.cz.

OP Rybářství 2007-2013 – elektronický podpis Elektronické podepisování Žádosti o dotaci: Osobní kvalifikovaný certifikát. Vždy elektronicky podepisuje žadatel. Žadatel se elektronicky podepisuje na stranu A1, kde jsou uvedeny všechny identifikační údaje o žadateli. Elektronickým podpisem na straně A1 Žádost o dotaci žadatel podepíše celou, včetně čestného prohlášení žadatele. Následuje odeslání Žádosti o dotaci přes PF na příslušný RO SZIF.

OP Rybářství 2007-2013 – plná elektronizace Plná elektronizace příjmu Žádostí o dotace opatření prioritní osy 3 OP Rybářství Výhody: Využívá stávající „zaběhnutý“ elektronický komunikační kanál - Portál farmáře. Jednoduché na obsluhu žadatelem a upload vždy jednoho PDF formuláře (ŽOD). Umožňuje žadateli podat svoji Žádost o dotaci z domova či své pracovní kanceláře. Nemusí vkládat nepřiměřené množství finančních prostředků např. do ověřování listin a dokumentů. Nevýhody: Objem dat (velikost příloh) je limitován. V procesu je o dva kroky pro žadatele navíc. Žadatel si musí zřídit osobní kvalifikovaný certifikát (el. podpis).

OP Rybářství 2007-2013 – novinky na Portálu farmáře Novinka na Portálu farmáře pro žadatele: Zobrazování dokumentů odesílaných ze SZIF na Portálu farmáře Dokumenty jako je Potvrzení o zaregistrování Žádosti o dotaci, Žádost o doplnění neúplné dokumentace, Oznámení o provedené administrativní kontrole jsou zveřejňovány na Portálu farmáře.

OP Rybářství 2007-2013 – elektronický podpis Dokumenty se elektronicky podepisují i ze strany SZIF: Dokumenty jako je Potvrzení o zaregistrování Žádosti o dotaci (dle způsobu příjmu), Žádost o doplnění neúplné dokumentace, Oznámení o provedené administrativní kontrole jsou také elektronicky podepisovány ze strany SZIF a odesílány datovou schránkou (pokud žadatel má datovou schránku zřízenou) nebo přes konverzi dokumentu klasicky poštou.

OP Rybářství 2007-2013 - příjem žádostí v 15. a 16. kole Způsob příjmu žádostí v 15. a 16. kole OP Rybářství: Podání žádostí prostřednictvím Portálu farmáře s nutností osobní registrace na příslušném RO SZIF. Plná elektronizace příjmu Žádostí o dotaci bez osobní účasti na RO SZIF.

Koncept administrace v novém programovacím období 2014 – 2020: Programovací období 2014 - 2020 Koncept administrace v novém programovacím období 2014 – 2020: Plná elektronizace příjmu žádostí včetně elektronických podpisů u všech opatření využití zkušeností z tohoto programovacího období 2007 – 2013. Nadstandardní informace pro žadatele umístěné na Portálu farmáře. Administrace bude co nejvíce automatická. Specifické softwarové kontroly (zabránění chyb). Křížové kontroly projektů. Kontroly na prověřené externí přístupy – kontrola na registry Doplnění (odstranění závad) Žádosti o dotaci případně příloh pře Portál farmáře. Podání Hlášení o změně přes Portál farmáře. Elektronický spis - elektronická složka žadatele

e-mail: Antonin.Vavrecka@szif.cz OP Rybářství 2007-2013 DĚKUJI ZA POZORNOST ! e-mail: Antonin.Vavrecka@szif.cz tel.:  222 871 785