Škola v přírodě Horní Lipová 20. - 24. 4. 2009.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
No......tak to teda byla noc !!!. Moji kamarádi i já jsme se výborně bavili….
Advertisements

Číselné soustavy Pro člověka je přirozené počítat do deseti, protože má deset prstů. Matematici s oblibou říkají, že počítáme v desítkové soustavě. To.
Německo září – 4. října.
„Jak ovlivňuje můj život současná technika“.
Copak nám nadělil rok 2008 V tomto roce jsme zažili mnoho nečekaných změn. Dokonce takových změn, že je nám mnozí můžou závidět, ale určitě se nechceme.
Jan Vokál Michal Štrympl Fyzikální seminář Všichni známe Chucka Norrise (přesto zkoušeli jste se někdy zamyslet nad věcmi, které o něm slýcháte?)
Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.
K V I L D A 2008 Automatický přechod snímkůHudební doprovod :Michal Tučný.
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
Karlova Studánka – 1.7. Sbíráme se, snad někam pojedeme.
v 1. ročníku Praktické školy jednoleté
V neděli odpoledne jsme šli na Kalvárii. Když jsme vycházeli kopec, viděli jsme kapličky, ve kterých byly sochy atd.. Kalvárie je významné poutní.
20tého října roku 2012 bylo k večeru krásné počasí, nedalo mi to a musel jsem jít na procházku k našemu rybníčku.
č t v r t e k, hřiště ZŠ Novosedlice.
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
Seminární práce Ekologie Blesky
Adaptační kurz
Poprvé spolu Poprvé, když jsem uviděla Chary. Tak se mě pomalu zastavil dech. Zamilovala jsem se do ní na první pohled. Naše první seznámení v Benátkách.
Naše milovaná Jollynečko Byla jsi pro nás láska na první pohled, zamilovali jsme se do Tebe jakmile jsme viděli fotku z 1. dne Tvého života. 8 týdnů čekání.
PRAHA Praha 2006  Taková malá fotečka z Václaváku.  Nejsme na ní sice všichni, je tam jen pár lidiček který seděli pod sochou Sv.Václava.
Byla to zábava. Při čekání na vlak jsme přemýšleli, jaké to tam bude.Všichni jsme byli natěšení.
Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová
J AK JSME PEKLY PÁNY Z KYNUTÉHO TĚSTA.. N EDÁVNO NÁM TETA USPOŘÁDALA AKCI, NA KTEROU JSME SE DLOUHO TĚŠILY A PŘIPRAVOVALY. J ELIKOŽ SE BLÍŽIL M IKULÁŠ.
Výlet do Brna 6.třída Zveme vás na super výlet do Brna, pojedeme vlakem cesta bude trvat 1:20 h. Půjdeme se podívat na Špilberk do věznic, pak na.
Geologická exkurze ve Vysokých Tatrách. Čtvrtek Večer jsme odjížděli z Blanska vlakem do Brna a z Brna rychlíkem do Ostravy. Zde následovalo jedno-hodinové.
SSSR a studená válka Stalinův diktát Roztržka mezi SSSR a Jugoslávií
Příroda a já Otázky.
DEN PLNÝ DOBRODRUŽSTVÍ – Babylon Liberec.
Den 1. Náš dobrodružný výlet jsme započali 8.září odjezdem od našeho gymnázia, kde na nás čekaly první potíže, a to sklerotičtí spolužáci, kteří zapomněli.
Lyže, slunce, pohodička Rudné koncem února 2011  Letos nám s akcí na lyžích viry a diplomky pořádně zavířili. První termín musel být úplně zrušený a druhého.
20tého října roku 2012 bylo k večeru krásné počasí, nedalo mi to a musel jsem jít na procházku k našemu rybníčku.
ANOTACE Šablona: ICT Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Český jazyk a literatura Tematický okruh:  Jazyková výchova.
22. základní škola Na Dlouhých 49 Plzeň
Klíčová aktivita: 03 Člověk a příroda 3. Přírodovědný pobyt Pec pod Sněžkou - penzion Zákoutí 2. skupina.
Ohlédnutí za třetí třídou. Kdopak to ťuká na dveře? No jo, měsíc září je tady. Máme novou třídu, v prvním patře. Tady půjde učení samo.
Základní škola a mateřská škola Třebíč, Na Kopcích 342.
Klíčová aktivita: 03 Člověk a příroda 3. Přírodovědný pobyt Pec pod Sněžkou - penzion Zákoutí 3. skupina.
Projektový den- kompozer. Úvod Na úvod jsme se všichni odebrali do počítačové učebny, kde jsme se rozdělili do dvojic. Pan učitel nás seznámil s dnešním.
Štěňátko puntík, co mělo puntík Autor:Katka Lacinová.
Vyhledete Pu a určete jejich druhy:  Velmi se mi u vás líbilo.  Dveře byly zavřeny na klíč.  Šli jsme hledat lepší místo.  Slabostí se mu podlamovaly.
Vítám Vás na soukromé televizní stanici,která právě začíná.
Partnerství škol Bremen El Médano Šumperk jsme v Šumperku uvítali naše přátele z Brém a El Médana. Po dojemném shledání jsme se vydali na.
„Minipodniky“ ZŠ a MŠ Bělá pod Pradědem. Na na naší škole pracují tři minipodniky:  Reklama a marketing  Ekologie  Školní časopis.
Vietnam v roce Největší světový objev jeskyně ! Vietnam v roce Největší světový objev jeskyně ! Podívejte se v r do největší jeskyně.
Přechod snímků automaticky Zapni zvuk hudba Billyho Vaughna Wonderland by night vytvořeno v PowerPoint 2007.
Turnaj ve futsalu 21. – 22. července.  Klub F.C. Santus Dobruška pořádá futsalový turnaj již od roku Tehdy se turnaje zúčastnilo 24 mužstev. Od.
Zase jsme si hráli……... VVP Libavá Zase jsme si hráli na vojáčky Počasí se vydařilo A zase jsme se bavili jako malý kluci.
9 let na základní škole:.
Rešovské vodopády účastníků, 22 km.
Vysílací věž se začala stavět počátkem r. 1955, dokončena za necelý rok s nainstalovanou provizorní anténou pro vysílání na prvním televizním kanále.
MOJE VYSNĚNÁ ŠKOLA.
Trocha nostalgie pro ženy a snad i pro muže - pamatujete si to ještě ? Já docela jo věcí, které byly dříve lepší.
ŠKOLNÍ OLYMPIÁDA Základní škola Pardubičky
Lucinka a Martínek Upozorňujeme, že následující záběry jsou dojemné. (dojemnější dnes už bude jenom diskotéka s hity Michala Davida) (a pak až dojde jídlo)
Má vysněná škola. Kdy by měla škola začínat ? A kdy končit ? ● Začínat by měla v 10:00 ● Končit by měla ve 12:00 ●
VY_32_INOVACE_286_Rozhledny Jesenicka Šablona Identifikátor školy: Jméno autora: Ivana Kašpárková Datum vytvoření: Vzdělávací obor,
Národní park Berchtesgaden
Trocha nostalgie pro ženy a snad i pro muže - pamatujete si to ještě ?
PřIjímací řízení na GJŠ
Výlet- tam a zase zpátky
Podzimní soutěž.
Tak jsem se zase vydal po dlouhé době k našemu rybníčku, Chtěl jsem vidět, jak tam začíná podzim. Tak se také podívejte.
Moje prázdniny Markéta Školová.
autorská čertovská pohádka
…..NA „TREKOVÝ OKRUH“ PO SLOVENSKÝCH HORÁCH……
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
No tak to teda byla noc !!!.
T-report Vyšetření genetického materiálu pacientů s vrozenými změnami chromosomů Anna Vichrová v Brně 2018.
PŘÍSUDEK (Př) Základní větný člen Co dělá podmět? slovesný
Šípková Růženka Trochu jinak.
Transkript prezentace:

Škola v přírodě Horní Lipová 20. - 24. 4. 2009

Osobnosti Vůdčími osobnostmi školy v přírodě byli muži ryzích charakterů a nadobvyklé dávky inteligence. Stejně krásní jako stateční… Pája Kotoulíček Vráclav Pytelbach Zbiněk Broskiňka Hladimír Kovový

Fungování Celá akce byla pečlivě rozplánována minutu po minutě a všechny vysílací týmy, které chtěly uzmout kousek drahocenného vysílacího času musely šlapat jako nádražní hodiny. Veškeré dění ovlivňovala svými dlouhými prsty mocná „Rada pro Jesenické a televizní vysílání“.

Kde to bylo Vše se odehrálo v útulném penzionu mezi záhyby jesenického masivu a Rychlebských hor. Kolem (doslova) jezdil vláček. Výhledy byly úchvatné, počasí přálo…

Náplň Vše jsme důrazně zacílili k mediální výchově, děti připravovaly reklamy, odhalovaly taje mediálních sdělení, divoce a dle tržních mechanismů obchodovaly s potřebami televizních studií atp. Jo a na každém pokoji byla – představte si – telka.

A ještě náplň Rozhodně jsme však jen neseděli na ubikaci, ale kromě zmíněné mediální výchovy jsme to stočili tak trochu enviro. Na náročných túrách se děti krom převýšení potýkaly i s Kotoulíčkovými nelehkými pracovními listy. Nicméně scenérie stály za to.

Náplň zas a zas Naše vysílací rada byla náročná. Nechtěla zdaleka jen vysíláníschopné týmy, ale všichni uchazeči o vysílací čas museli prokázat i značnou dávku vytrvalosti a obratnosti

Copak ta náplň byla nekonečná? Ještě jsme se hlavně rozcvičovali (vedeni z balkónu). Blbnuli Odpočívali Byli v jeskyni – nemáme fotky, chtěli tam za focení penízky!!! A vůbec jsme byli pořád v jednom kole. A taky jsme se učili.

A šťastný konec … značí šťastné tváře Ne všechny, samozřejmě, to by byl kýč.

Sumář Všechno klapalo až neobvykle dobře Zaměstnanci penzionu byli velmi vstřícní Sumář Děti se nadýchaly trochy normálního vzduchu a nezlobily … a hlavně byly spokojené a pohromadě