Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Trocha nostalgie pro ženy a snad i pro muže - pamatujete si to ještě ? Já docela jo... 15 věcí, které byly dříve lepší.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Trocha nostalgie pro ženy a snad i pro muže - pamatujete si to ještě ? Já docela jo... 15 věcí, které byly dříve lepší."— Transkript prezentace:

1

2 Trocha nostalgie pro ženy a snad i pro muže - pamatujete si to ještě ? Já docela jo... 15 věcí, které byly dříve lepší

3 1. MUŽSKÁ GALANTNOST Pokaždé Vás muž pozdravil a podržel Vám dveře i v případě, že jste nebyly jeho typ. Dnes "velcí firemní manažéři" zásadně nezdraví a do dveří se hrnou jako první.

4 2. NEEXISTOVAL POJEM CELULITÍDA O žádné celulitidě jsme nevěděly, tak jsme byly s našimi stehny i zadečkem a i se sebou samými nadmíru spokojné.

5 3. NEBYL AIDS Anebo i když byl, my jsme o něm nevěděli, a tak byl náš sexuální život míň frustrující, než je v současnosti

6 4. NATÁČELY SE VÝBORNÉ FRANCOUZSKÉ, ITALSKÉ A ANGLICKÉ FILMY A přicházely k nám v rámci Filmového festivalu pracujících. Kina byla na každém kroku, lístek stál osm korun a za jedno odpoledne a večer se daly stihnout i tři filmy.

7 5. MICHAEL JACKSON Byl to ten nejúžasnější černoch v bílých ponožkách. Byl talentovaný, kreativní, milovaly ho milióny lidí. Až do té doby, než se změnil na kreatúru bělocha.

8 6. JABLKA, HRUŠKY, JAHODY A TŘEŠNĚ Neměly tu jednotnou chuť chemické nadvýroby a chutnaly jako jablka, hrušky, jahody a třešně.

9 7. LET LETADLEM Nebyl hororovou scénou, při které Vás oberou i o pilník a manikurové nůžtičky a zaznamenají do databáze podezřelých z mezinárodního terorizmu, ale vzrušujícím dobrodružstvím spojeným s flirtem a dobrou náladou.

10 8. PÁTEK ODPOLEDNE Z práce se chodilo už o třetí odpoledne, takže víkend trval dva a půl dne.

11 9. LÉTO Bylo dlouhé, šťavnaté, sladké a horké. Tak akorát. Ne jako poslední roky, kdy je buď 45 stupňů ve stínu a nebo 3 stupně nad nulou.

12 10. MAMINČINY KOLÁČE A KRUPICOVÁ KAŠE Jedli jsme jich hodně, protože byly výborné, a neměli jsme žádné výčitky svědomí, protože jsme nevěděli, že "in" je suchá rýže a hlávkový salát.

13 11. ROZHLASOVÉ HRY PRO MLÁDEŽ Seděli jsme při nich každé sobotní odpoledne a rozvíjeli svoji představivost.

14 12. STARÉ TRAMVAJE S plošinami a s průvodčími, před kterými jste mohli kdykoliv utéct, protože plošiny neměly dveře a tramvaje jezdily pomalu.

15 13. ESKYMO Milovali ho všichni. Nemělo tyčku, zato mělo křupavý čokoládový obal a skvělou vanilkovou chuť. A stálo 50 halířů. 14. MLÉČNÉ BARY Vonělo tam čerstvé pečivo, loupáky a pravé kakao. Hlavně tam jsme utráceli svoje kapesné.

16 15. ŽENSKÉ TĚLO Ženy měly vlastní vlasy, vlastní tvář, vlastní prsa i vlastní zadek a mužům se to líbilo ! sestavila Janina Svobodová www.jkk.estranky.cz


Stáhnout ppt "Trocha nostalgie pro ženy a snad i pro muže - pamatujete si to ještě ? Já docela jo... 15 věcí, které byly dříve lepší."

Podobné prezentace


Reklamy Google