Evropský parlament – Informační kancelář v ČR Natalie Šťastná

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
MLÁDEŽ V AKCI Cíle programu  Podpora aktivního občanství mladých lidí  Rozvoj solidarity a tolerance mezi mladými lidmi  Posílení vzájemného.
Advertisements

Informace pro studenty vyjíždějící s programem LLP- ERASMUS v ak. roce 2012/2013 Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o. LLP - ERASMUS.
Přijímací řízení v roce uchazeč může pro 1
Uplatnění absolventů škol na pracovním trhu Jan Koucký Výsledky projektu Kvalita II Seminář projektu Kvalita II MŠMT, Praha 26. září 2008.
POJIŠTĚNÍ ODPOVĚDNOSTI ZA ŠKODU
ERASMUS+ (2014 – 2020) Petra Riou ZO DIFA JAMU
Program Mládež v akci. Program MLÁDEŽ V AKCI  Největší grantový program na podporu volnočasových aktivit  Podpora a rozvoj neformálního vzdělávání 
Dita Slavíková Národní centrum Europass ČR Europass: Novinky ve struktuře dokumentů.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ ve šk. roce 2012/2013. Pardubický kraj Povinné přijímací zkoušky pro maturitní obory SCIO testy 9. tř. – ČJ, M, OSP 5. tř. – OSP Podrobnosti.
Europas JUDr. Milan Tomeš AKTIVITA JE SPOLUFINANCOVÁNA EU JAKO PROJEKT č. COMM/PRG/008-1 V RÁMCI „AKCE NA PODPORU INFORMOVANOSTI A DISKUSE OEVROPSKÉM ROKU.
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Studium v zahraničí Ing. Hana Rendlová Mgr. Helena Bicanová
ERASMUS 2012/2013 mobilita studentů Oddělení mobilitních programů Rektorát VUT v Brně Antonínská 1.
Filozofická fakulta Univerzity Karlovy, FULBRIGHTOVA STIPENDIA.
Jazyková průprava Jazykové kurzy na ČVUT
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí.
2012 / – přijímací zkoušky do oboru vzdělání s talentovou zkouškou – talentová zkouška v konzervatořích – ředitelé.
Program Leonardo da Vinci Projekt IN-CO PLUS Projekt IN-CO GRAD 2007.
UKONČENÍ POVINNÉ ŠKOLNÍ DOCHÁZKY
INFORMAČNÍ SCHŮZKA S RODIČI DĚTÍ PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí Představení projektu.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí Představení projektu.
Přijímací řízení na střední školy školní rok 2014/2015
FM EHP /Norska Fond pro podporu spolupráce škol. Norsko.
Malátova 17, Praha 5 tel.: · Uplatnění absolventů škol na pracovním trhu Jan Koucký Výsledky projektu.
Program AKTION Česká republika - Rakousko spolupráce ve vědě a vzdělávání Fond pro podporu bilaterální spolupráce ve vzdělávání a vědě v terciárním sektoru.
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Veřejné výběrové řízení 16. ročníku sbírkového projektu Pomozte dětem.
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
Systémová podpora profesionálního výkonu sociální práce
Stáže v EP. Druhy stáží Placené stáže Neplacené stáže Stáže s obecným zaměřením Stáže určeny mladým lidem, kteří mají absolvovat stáž v rámci svého vzdělávání.
Přijímací řízení v roce uchazeč může pro 1.kolo přijímacích zkoušek podat 2 přihlášky, počet přihlášek na 1 SŠ není omezen (uchazeč si musí dávat.
Informace o projektech MVČR v oblasti vzdělávání ve veřejné správě 20. června 2011 Odbor řízení lidských zdrojů Oddělení rozvoje a vzdělávání.
k přijímacímu řízení pro školní rok
Eurocentrum - praktické zkušenosti a potenciál spolupráce
Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující evropskou vědecko-výzkumnou kariéru CZ.1.07/2.3.00/ Tato prezentace je spolufinancována.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Odborná praxe 2 2. ročník prezenčního studia 2012/2013.
AKTION Česká republika – Rakousko, spolupráce ve vědě a vzdělávání Helena Hanžlová.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2010 / Důležité termíny 2.1. – přijímací zkoušky do oboru vzdělání s talentovou zkouškou – talentová zkouška.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ ve šk. roce 2014/2015
Projekt Bologna Experts 2009 – 2011 Certifikát ECTS&DS Label Rudolf Šindelář/Praha
Termíny akcí pro rok 2015  Vážení příznivci… Jako každý rok, tak i ten letošní, pro vás připravujeme celou řadu soutěží se zaměřením na hasiče a záchranáře.
Přijímací řízení v roce Kontakty na výchovného poradce tel
MIRKA KRBOVÁ EUROPE DIRECT NOVÝ JIČÍN EVROPSKÁ UNIE.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2009/2010 Krajský úřad Libereckého kraje odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Ing. Eva Kotková & Ing. Věra Exnerová.
PROHLUBOVÁNÍ VZDĚLÁVÁNÍ LÉKAŘŮ IPVZ Praha.
EU - V PRAXI Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
Program Socrates/Erasmus Jana Procáková Petra Veselá Odbor zahraničních vztahů Západočeská univerzita v Plzni.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2012 / Důležité termíny 2.1. – přijímací zkoušky do oboru vzdělání s talentovou zkouškou – talentová zkouška.
Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem
Program mobilit Leonardo da Vinci na ZČU Pavlína Bínová Odbor zahraničních vztahů Západočeská univerzita v Plzni.
Evropská občanská iniciativa
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ KATEDRA FRANCOUZSKÉHO JAZYKA A LITERATURY DNE 15. LEDNA 2011.
Přijímací řízení Gymnázium Český Krumlov Školní rok 2016/2017.
ČESKO-FRANCOUZSKÉ MAGISTERSKÉ STUDIUM VEŘEJNÉ SPRÁVY - MASTER FRANCO-TCHEQUE D’ADMINISTRATION PUBLIQUE.
Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010 červen 2010.
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
VOLITELNÉ VYUČOVACÍ PŘEDMĚTY ve 4. ročníku šk. roku 2017/18
Polytechnické vzdělávání se zaměřením na tvorbu ŠAP/PA 22. března 2017
Mobilita studentů mimo program Erasmus+ financovaná z příspěvku MŠMT)
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Mezinárodní mobilita výzkumných pracovníků – MSCA -IF Praha, 25. července 2017.
S heslem roku: Dohnat a předehnat Ameriku
Informační schůzka pro zájemce o doktorské studium
Přijímací řízení
Státní závěrečné zkoušky ak. rok 2018/2019
Školní aktivity v oblasti kariérového poradenství
METODICKÝ A SUPERVIZNÍ SEMINÁŘ K PRAXI IV.
Rozbor vybrané judikatury
Transkript prezentace:

Evropský parlament – Informační kancelář v ČR Natalie Šťastná Stáže v EP Evropský parlament – Informační kancelář v ČR Natalie Šťastná

Druhy stáží Placené stáže Neplacené stáže Stáže s obecným zaměřením Stáže určeny mladým lidem, kteří mají absolvovat stáž v rámci svého vzdělávání Stáže se zaměřením na žurnalistiku Neplacené stáže pro překladatele Stáže pro zdravotně postižené osoby Stáže pro konferenční tlumočníky Stáže pro překladatele Studijní pobyty v EP

Placené stáže stáže Roberta Schumana s obecným zaměřením určené výhradně absolventům univerzit a vysokých škol druhy placených stáží: stáže Roberta Schumana s obecným zaměřením stáže Roberta Schumana se zaměřením na žurnalistiku

Obecné podmínky pro přijetí státní příslušnost členského státu Evropské unie; věk 18 let dosažený nejpozději v den zahájení stáže; výborná znalost jednoho z úředních jazyků Evropské unie a dobrá znalost některého dalšího úředního jazyka EU; uchazeč se doposud neúčastnil žádné placené stáže ani nebyl v placeném pracovním poměru více než 4 po sobě jdoucí týdny v orgánech a institucích Evropské unie nebo u poslance či politické skupiny Evropského parlamentu.

Kroky k přihlášení vyplnění formuláře přihlášky online, dostupná v angličtině, francouzštině a němčině příslušné oddělení přezkoumá, zda přihlášky vyhovují obecným podmínkám pro přijetí v případě nabídky ke stáži musí uchazeči poslat doklady, které jsou uvedeny na webové stránce EP

Zahájení stáží a termíny pro podání přihlášek Zahájení stáže Termín pro podání přihlášky 1. března od 15. srpna do 15 října 24:00 1. října od 15. března do 15. května 24:00 Délka trvání placených stáží je pět měsíců.

Neplacené stáže ukončené středoškolské vzdělání určené zejména mladým lidem, kteří mají absolvovat stáž v rámci svého vzdělávání

Data zahájení stáží a termíny pro obdržení přihlášek u nepovinných stáží Zahájení stáže (nejvýše 4 měsíce) Období pro podání přihlášek 1. ledna od 1. srpna do 1. října 1. května od 1. prosince do 1. února 1. září od 1. dubna do 1. června

Kontakty European Parliament Traineeships Office PRE 03B026 L - 2929 LUXEMBOURG   +352 / 43 00 248 82 http://www.europarl.europa.eu/parliament/public/staticDisplay.do?language=CS&id=147

Stážisté poslanců EP Stážisté musí splňovat tyto podmínky: minimální věk 18 let; během stáže nesmí mít uzavřenou pracovní smlouvu nebo jiný druh pracovního poměru s jiným orgánem Evropské unie; v minulosti nepůsobili jako parlamentní asistenti poslance.

Evropský parlament - Informační kancelář v ČR Jungmannova ul. 24 110 00 Praha 1 - Nové Město Tel.: (+420) 255 708 208 Fax: (+420) 255 708 200 E-mail: eppraha@europarl.europa.eu http://www.evropsky-parlament.cz