Spustit návod O autorovi. Kde najít powerpoint  Nejdříve ve startu najdeme všechny programy Zde klikněte.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Autor Ing. Martin Allmer Škola Euroškola Strakonice Datum
Advertisements

 AutorIng. Martin Allmer ŠkolaEuroškola Strakonice Datum6. Června 2013 Ročník3. Tematický okruhPráce s počítačem Číslo VM Anotace Obnovení systému Windows.
Návod k použití Je dobré vědět dvě věci... Jen dvě věci! A jdeme na to!...abyste se dozvěděli z dokumentů, které definují základní pojmy, co nejvíc. Dřív.
Co je to uživatelské menu? Ve WinBase si můžeme ke každé aplikaci vytvořit vlastní menu, které po otevření nahradí standardní menu WinBase. Toto uživatelské.
WINDOWS. Po spuštění se objeví pracovní plocha. Pracovní plocha – má barvu, kterou můžeme měnit. Můžeme na ni dát i obrázek.
Hlavní panel spuštěné programy
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Postup pro vkládání obrázků a výplní do pozice. Účelem vkládání Je zpřesnění a zvýraznění prvků a tvarů v nabídce či smlouvěJe zpřesnění a zvýraznění.
Něco se o nich dozvíme  Referát o úhlech.
možnosti: -spustit prezentaci na interaktivní tabuli -na centrálním PC -pracovat ve dvojicích / jeden PC jako náhled a druhý na aktivní činnost/ -jeden.
možnosti: -spustit prezentaci na interaktivní tabuli -na centrálním PC -pracovat ve dvojicích - / jeden PC jako náhled a druhý na aktivní činnost/
Předtím než vám ukážu svou prezentaci o životu ve Vesmíru si uvědomte si, že nejsou vědecky potvrzené žádné informace ! ! ! ! !
Obsah: Vytvoření nového souboru Seznámení se šablonou,výběr prázdného dokumentu Vložení krátkého textu, obrázku Uložení souboru Uzavření souboru Kontrola.
Veronika Lexová. - Obrázek slouží k pestřejšímu vzhledu dokumentu. Dále aby zobrazoval nějaký děj nějaké věci (např: na internetových stránkách fotky.
Power Point– pracujeme se snímky
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.19 Téma: PowerPoint Číslo.
Základní pojmy v informatice –II.
Úvod do obsahů j pak stisknutím F5 nebo kliknutím na Prezentace > Od začátku spusťte kurz. Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy, Pokud se videa kurzu.
Jak vytvořit vlastní prezentaci ?
Zvětšování řádků a Rozšiřování sloupců
Návod na složení jména z písmenkových log
Lupa Tlačítko Lupa umožňuje zvětšit část obrázku. Klepněte na tlačítko Lupa a vyberte úroveň přiblížení pod panelem nástrojů. V obrázku se lze pohybovat.
Microsoft Excel Téma: Vkládání grafů Krok 1 Nejprve otevřete nebo udělejte tabulku, pro kterou budete graf vytvářet.
INFORMATIKA 8 Vytváření zástupců III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Jak vybarvit objekt v MICROSOFT POWERPOINT? 1Autor: Honza Mareš.
Přejít na stranku google Podíváme se jak vypadá stránka google maps Návod k použití Zajímavosti o stránce google maps.
Namalujte si ikonu Pokud se podíváte na pracovní plochu,uvidíte na ní mnoho malých obrázků(říkáme jim ikony), o kterých víme,že zastupují programy.Zkusíme.
Budu vás provázet jak vytvořit zástupce na ploše a ve složce. Doufám že vás tento program bude bavit. NÁVOD.
Tvorba prezentace Rozložení snímků Vkládání obrázků do snímků
Slovník Nevíte jak pracovat se slovníkem na internetu?Nevadí,přečtět e si můj návod: Návod Jméno:Karolína Průšová Datum: Škola:Nám.Bří.Jandusů.
Přepínání klávesnice Umístění jednotlivých znaků se na klávesnici může měnit v závislosti na tom, jakou klávesnici používáme.U nás se samozřejmě nejčastěji.
Anotace Žák se seznámí s aplikací MS Word Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Dokáže spustit aplikaci MS Word Speciální vzdělávací potřeby.
Malování Microsoft Word Tento počítač (Počítač)
Základní pojmy v informatice –II.
Pro vytvoření textového pole je k dispozici speciální nástroj, který najdeme na kartě Vložit - Textové pole. Je to tlačítko Textové pole : když je stiskneme,
Formát buněk. Obsah: Zarovnání Písmo Číslo Test Test (jak jste poslouchali)
1/ Na liště Prezentace Zvolím nastavit prezentaci. 2/ Zvolím Typ prezentace 3/ Napíši, které chci zobrazit snímky 4/ Zvolím předvádění s animací nebo.
Přístup do školní sítě z domu Josef Doležal 7.B
Vkládání klipartů a obrázků do excelu
HROMADNÉ PŘEJMENOVÁNÍ SOUBORŮ POMOCÍ PROGRAMU TOTAL COMMANDER Vytvořil: Petr Šolín.
M ALOVÁNÍ Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/10.
Projekt Růst osobnosti zastřešuje společnost AKV spol. s r. o. IČ Myšlenkové mapy Ukázka z videoškolení.
Výpočty tiskových sestav Průvodce problematikou tiskových sestav.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.04 Téma: PowerPoint Číslo.
HYPERTEXTOVÉ ODKAZY V PowerPointu 2010.
INFORMATIKA 8 WordArt - aplikace III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/7.
Zoner Callisto V této prezentaci najdete různé návody a rady jak pracovat s programem Zoner Calisto.
Úpravy dat v tabulce WinBase Upravování a přidávání dat do tabulky.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_407_Balíček Microsoft Office 2010 – PowerPoint AUTOR: Ivana.
Pexeso Projekt sspš Michal Svoboda.
Tvorba prezentace Vypracovala : Jana Šimková, ZŠ a MŠ Mladoňovice Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
Jak si udělat vlastní spinner do enigma2. Dnes vám ukážu jak si udělat vlastní spinner,tedy logo ukazující se v enigma2 při zaneprázdněnosti systému.
Spuštění programu ve windows
Přejmenování, mazání, kopírovaní, přesun, vysypání koše
WORDPAD Textový dokument.
Jak na aktuality.
GOOGLE A POWER POINT Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Informatika 9. ročník (volitelný předmět)
Poznámka: Pokud chcete mít jistotu, že má vizitkový papír správné umístění pro tisk, zkuste si vizitky nejdřív vytisknout na běžný papír. Možná.
Úvod do algebry (řešení jednoduchých rovnic)
PROGRAM MALOVÁNÍ VY_32_INOVACE_10
Číslo v digitálním archivu školy
Název události Úvodní informace k události Podnadpis události Datum
Návod na tvorbu vzoru 1. Jak si upravit blok..
Jak definovat novou organizaci, se kterou budete pracovat
Prezentace v Power Pointu
Tlačítka pro zavírání a změnu velikosti
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
Práce s powerpoint. Lekce 1 - více výukových souborů najdete zde: emagister.eu
Transkript prezentace:

Spustit návod O autorovi

Kde najít powerpoint  Nejdříve ve startu najdeme všechny programy Zde klikněte

Jak najít powerpoint Zde klikněte pro otevřeni poweroint

Našli jste to Super našli jste power point

Jak psát v powerpointu  Psát v powerpointun je úplně lehké  Klikněte do tohoto okna

Tak a teď už můžete psát

Jak malovat  Nahoře na liště jsou obrázky

Toto co jste se naučili byly základy  1.naučili jste se kde najít powerpoint 1.naučili jste se kde najít powerpoint  2 jak psát v powerpointu 2 jak psát v powerpointu  3jak něco namalovat v powerpointu 3jak něco namalovat v powerpointu  Jestli se chcete k nějakému kroku vratit klikněte na něj

O autorovi  Tento návod vyrobil Kristian.Havlik