Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Konference Transformace a deinstitucionalizace sociálních služeb a Hradec Králové Národní centrum podpory transformace sociálních služeb.
Advertisements

Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi D.R.A.K., o.s.
2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ projekt spolufinancovaný z programového období Integrovaný operační program (IOP)
Strategické řízení školy s využitím sebehodnocení školy dle modelu CAF RNDr. Hana Žufanová.
Založení firmy postup. Postup založení firmy 1) Výběr oboru podnikání a vymezení předmětu živnosti 2) Volba právní formy podnikání 3) Určení názvu a umístění.
Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/ Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/
Střednědobé plány krajů, sítě sociálních služeb a přechod financování sociálních služeb na kraje Konference Financování sociálních služeb pro města a obce.
Spisová služba ICZ Lite, verze (eGON) Spisová služba pro obce a zřizované organizace města Milevska Marek HRADIL, město Milevsko CZ.1.04/4.1.00/
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
PREZENTUJÍCÍ Proces poskytnutí dotace z Fondu Vysočiny Eva Navrátilová Krajský úřad Kraje Vysočina Odbor životního prostředí a zemědělství.
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
Biometrické snímací zařízení k VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu 2009 Fond pro vnější hranice (FVH)
Seminář pro žadatele o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor regionálního rozvoje.
Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S2_07.
Regionální politika EU v období Mgr. Oldřich Hájek.
Implementace Fondu mikroprojektů v období Ostrava,
Krizové štáby. Zákon č. 240/2000 Sb., § 14 (1) Hejtman zajišťuje připravenost kraje na řešení krizových situací; ostatní orgány kraje se na této připravenosti.
Registrační číslo: CZ.1.07/2.4.00/ O PROJEKTU Cílem projektu E-SYNERGIE je vytvořit funkční vědeckovýzkumnou, aplikační, komunikační a vzdělávací.
Diskové pole pro testy SIS II projekt spolufinancovaný z ročního programu 2011 Fond pro vnější hranice (FVH)
Mobilní kontaktní a koordinační centra.
ÚSPORY MINISTERSTVA VNITRA, POLICIE ČR A HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU ČR V ROCE 2011 Ministr vnitra Radek JOHN.
Příprava Libereckého kraje na období Odbor regionálního rozvoje a evropských projektů KÚ LK
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Národní koordinační mechanismus pátrání po pohřešovaných dětech …..rychlé a úspěšné nalezení pohřešovaných dětí.
Připojení NS-VIS k CS-VIS EU projekt spolufinancovaný z ročního programu 2010 Fond pro vnější hranice (FVH)
Způsoby připojení k internetu
PROJEKT ISTI INFORMAČNÍ SYSTÉM TECHNICKÉ INFRASTRUKTURY VEŘEJNÉ SPRÁVY
Bezpečí – pro někoho pocit, pro nás realita
Seminář Evaluace poskytovatelů „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z.
„Jednotná úroveň informačních systémů operačního řízení a modernizace technologií pro příjem tísňového volání základních složek integrovaného záchranného.
Co je program CEF? Nástroj pro propojení Evropy (Connecting Europe Facility – CEF) je zaměřen na poskytování finanční pomoci Unie na transevropské sítě.
Úřad práce České republiky
„IOP – šance pro váš rozvoj“
SEMINÁŘ AKTIVNĚ S BESIPEM
Analýza kvality života aneb proč, jak a pro koho …
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Inf Počítač a lidé s handicapem
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Integrace VISION a VIS Mail do NS-VIS – VIS Mail fáze II projekt spolufinancovaný z ročního programu Fond pro vnější hranice (FVH)
Hlavní město praha a integrace cizinců
Cíle Pardubického kraje v oblasti cestovního ruchu
eRecept – komunikace se základními registry
Další perspektiva prohloubení česko-polské přeshraniční spolupráce z pohledu regionů Výroční konference v rámci Operačního programu přeshraniční spolupráce.
Vedoucí odboru strategického rozvoje města Vsetín
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
IKI jako prostředek pro komunikaci mezi VS a občany Pavel Parma
2. ČNB a její role v platebním styku.
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
NEJČASTĚJŠÍ NEDOSTATKY V ŽÁDOSTECH O GP
Jak na strategické plánování v MŠ a ZŠ Přehled o dotací
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Legislativní změny na úseku EO, OP, CD (k datu )
Role sociální práce ve vztahu k výkonu veřejného opatrovnictví Hradec Králové Workshop je pořádán v rámci projektu Systémová podpora sociální.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Národní rozvojový program mobility pro všechny (NRPM)
Centralizované rozvojové projekty 2017
Konference ke čtenářské gramotnosti Spolupracující partneři
Projekt „Strategické řízení rozvoje elektronického zdravotnictví v resortu MZ“ a příprava resortních metodik rozvoje elektronického zdravotnictví v oblasti.
Obecné nařízení o ochraně osobních údajů
Předběžné datum nástupu:
Informační systém základních registrů
Integrované operační středisko – „srdce policie“
Martin VLASTNÍK, vedoucí oddělení politiky nerostných surovin
Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje Projekt Interreg V A č Mobilně a efektivně ve společném příhraničí Spolupráce policie.
v kontextu změn a potřeb moderního trhu práce
Bariéry elektronické komunikace občanů s úřady
Transkript prezentace:

Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ. 1. 06/1. 1. 00/17 Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/17.09403 projekt spolufinancovaný z Evropské unie (programové období 2017 – 2013), Evropského fondu pro regionální rozvoj v rámci Integrovaného operačního programu (IOP)

Obsah prezentace Základní informace o projektu Důvody realizace Cíle projektu Klíčové aktivity Kontaktní údaje

Základní informace o projektu Rozpočet projektu: 123 549 860, 32 Kč Dotace z fondů EU IOP (85%) 105 017 381, 27 Kč Spolufinancování projektu (15%) 18 532 479, 05 Kč Realizace do: 30. listopadu 2015 Indikátor výstupu: 1 Území působnosti: celá ČR Identifikační číslo: CZ.1.06/1.1.00/17.09403 Registrační číslo SMVS: 402 824 Projekt je spolufinancovaný z Evropské unie, Evropského fondu pro regionální rozvoj v rámci Integrovaného operačního programu, oblast podpory 1.1 – „Rozvoj informační společnosti ve veřejné správě“. 9.11.2019

Důvody realizace V současné době je patrný trend zvyšujících se požadavků na využívání informačních zdrojů pomocí mobilních zařízení. Stávající resortní komunikační infrastruktura určená pro složky Integrovaného záchranného systému je využívána především pro hlasové služby skupinových komunikací a lokalizaci sil a prostředků. Používaná současná služební mobilní zařízení slouží zejména k zajištění telefonního spojení a v některých případech i pro datové služby v rámci veřejné sítě Internet. Tato zařízení však nejsou zabezpečena a spravována tak, aby splňovala bezpečnostní kritéria pro přístup ke služebním/pracovním datům (informacím) přímo prostřednictvím mobilních zařízení a není tak zajištěn operativní přístup k informacím. 9.11.2019

Cíle projektu Cílem projektu je řešení pro mobilní služby Policie ČR se zabezpečenou komunikací a správou pro multiplatformní využívání stávajících a pořizovaných koncových mobilních zařízení (UDT). Realizací projektu bude zajištěno, že všem mobilním koncovým zařízením bude umožněn přístup do interní sítě Policie ČR. Požadavky na přístup k interním informacím nebudou řešeny prostřednictvím dispečerských pracovišť, které tyto informace zprostředkovávají nyní, a rovněž nebude potřeba přepravy policisty nebo občanského zaměstnance Policie ČR na místo/policejní služebnu, kde má k požadovaným informacím přístup. 9.11.2019

Klíčové aktivity zajištění řídící, kontrolní a administrativní činnosti napříč celým projektem realizace veřejných zakázek, výběr dodavatele a podpis smluv dodání pořízeného vybavení a propagačních předmětů uvedení pořízeného vybavení a moderních technologií do provozu 9.11.2019

Kontaktní údaje plk. Mgr. Pavel Osvald pplk. Ing. Tomáš Hrubý ředitel projektu Policejní prezidium České republiky ředitel pro podporu výkonu služby   tel.: 974 836 601 email: pp.rpvs.sekret@pcr.cz pplk. Ing. Tomáš Hrubý manažer projektu Policejní prezidium České republiky Odbor informatiky a provozu IT   tel.: 974 834 336 email: tomas.hruby@pcr.cz 9.11.2019