Vyrábíme přístroje pro vesmírný výzkum a hledáme nové kolegy!

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přihláška na SŠ, Životopis a průvodní dopis - 9. r.
Advertisements

LAO - průmyslové systémy s.r.o.
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
Zefektivňování, zvyšování výkonnosti a kvality Kaizen.
Tento materiál vznikl jako součást projektu In-TECH 2, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Projekt In-TECH 2 Ivan.
Příležitost pro absolventy perspektiva mezinárodní kariéry studentské stáže studenti v rolích manažerů
Příležitost pro absolventy perspektiva mezinárodní kariéry studentské stáže studenti v rolích manažerů
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Vítáme Vás na dnešním odpoledním setkání na téma…
Studijní obory a jejich uplatnění.
Priorita č. 3 Aktivní zapojení výzkumné a vývojové základny do rozvoje podnikání.
ÚČEL AUTOMATIZACE (c) Tralvex Yeap. All Rights Reserved.
Bakalářský studijní obor Stavba strojů a zařízení Obor je zaměřen zejména na dopravní a manipulační techniku a výrobní stroje. Vysoké učení technické v.
AGROTEC a.s. Brněnská 74, Hustopeče u Brna Mendelova Univerzita Brno
Motivační dopis Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
ŽIVOTOPIS (curriculum vitae)
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
Podnikatelský institut PYRAMIDA s.r.o.
Montérský dorost XI. Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí Vyškov, Gabriela Vostřelová E.ON Česká republika, s.r.o.
Úloha personální práce v podniku Organizování procesu změn ve struktuře a kvalitě lidských zdrojů organizace v souladu s potřebami, které jsou dány požadavky.
KRAJSKÉ SESTKÁNÍ METODIKŮ
Představení klubu manažerů
Magisterský obor Ekonomika a řízení elektrotechniky a energetiky.
Logo společnosti Název společnosti Jméno a příjmení přednášejícího společnosti.
VÍTEJTE na prezentaci AIESEC … o mé činnosti v AIESEC.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
Zajímá Vás Stavitelství?. Vzýváte moderní technologie?
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Dobrý den, dovolte, abych se představil Strukturovaný životopis  1. Osobní informace  2. Historie zaměstnání  3. Dosažená vzdělání  4. Počítačové.
CZ / /0012 Zavedení nových technologií a postupů do praxe Milan Havel ČVUT, SZZPLS Milan Havel, tel
CZ / /0020 Podpora týmu NET Genium při rozvoji progresivních informačních technologií Žadatel: NetGenium s.r.o. Partner: ČVUT Kontaktní osoba:
Microsoft Inovační Centra  Innovation Day, Brno
Bakalářský obor STM-ECTS Manažerská informatika. Vidíte své budoucí uplatnění spíše v managementu a řízení, než v čistě inženýrské/technické pozici? Chcete.
Zkušenosti KOMA-Servis s absolventy pro obor hydrauliky Seminá ř „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAM Ů STROJNÍCH OBOR Ů “ Seminá ř „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAM.
Ondřej NOVODVORSKÝ Ředitel pro malé a střední fimy Microsoft MALÁ MOBILITA: NEVYUŽITÁ PŘÍLEŽITOST I BRZDA RŮSTU MSP V ČR.

INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ JAKO ODEZVA NA KVALITATIVNÍ POŽADAVKY PRŮMYSLU doc. Ing. Josef NOVÁK, CSc. VŠB-TU Ostrava.
Brno 5. a 6. února 2008 Mezinárodní konference Konkurenceschopnost podniků1 JAK MŮŽE EKONOMICKO-SPRÁVNÍ FAKULTA MASARYKOVY UNIVERZITY PŘISPĚT KE ZVÝŠENÍ.
Finanční gramotnost ROZPOČET Pan Kouřil je svobodný, bydlí sám v nájemném bytě a má ze zaměstnání pravidelný měsíční příjem korun. Jednou za tři.
Vytvořil: Miroslav Tobyška. Skříne počítačů Skříně počítačů (case) slouží pro uchycení komponent počítače a dále k ochraně těchto komponent proti vnějším.
HLAVNÍ CÍL PROJEKTU Zlepšit podmínky pro výuku strojírenských oborů.
květen 2016 Jak na odměňování dle výkonu? Pavel Jirůtka
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Strukturovaný životopis Vypracoval: Lukáš Karlík.
 Dvouletý kariérní program  Komplexní příprava na manažerskou pozici - vedoucí obchodního domu / vedoucí úseku v centrálních oblastech  Seznámení s.
OKO pro výzkum nových technologií Pracovní setkání inovačních firem Konsorcium: BIC Brno, spol. s r.o. Grantika CS, a.s. Regionální poradenská agentura,
MOTIVAČNÍ DOPIS. Vážený pane Batrlo, reaguji na Vaši nabídku brigádnické výpomoci na pozici správce sítě zveřejněnou dne na serveru
Strukturální fondy – nové možnosti, nové zkušenosti… Ing. Radim Konečný
Nabíráme nové zaměstnance
Společnost KASI, spol. s r. o
DUÁLNÍ SPOLUPRÁCE SOŠ TŽ - TŽ Třinec Mgr. Aleš Adamus
VAŠÍM ÚKOLEM BUDE: nepřetržitý pracovní režim, 8-hodinová pracovní doba obsluha výrobních linek pomocí manipulační techniky - odebírání hotové výroby z.
Způsoby hledání zaměstnání, úřad práce 1 – Hledání zaměstnání
Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská ČVUT Nabízíme nové studijní zaměření Fyzika a technika termojaderné fúze Nové studijní zaměření, které FJFI ČVUT.
Internet - historie.
Autor bakalářské práce : Karel Ibehej Vedoucí bakalářské práce: Ing
Jak na odměňování dle výkonu?
„Řemesla s techniky začneme od píky“ Veletrh technických povolání
Moderní aplikace v motivaci zaměstnanců
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Přidej se k PENAMu a získej odměnu ,-
Vědeckovýzkumný informační systém
Michaela Niklová Portsmouth
Management. Management Management Způsoby a metody řízení podnikatelských i nepodnikatelských celků tak, aby dosahovaly určených cílů Společenská věda.
NÁKUPČÍ NEVÝROBNÍHO MATERIÁLU
FAKULTA STROJNÍHO INŽENÝRSTVÍ UNIVERZITY JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
Krajský metodický kabinet ELEKTROTECHNIKY
Tento projekt byl podpořen finančními prostředky z EU
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět: Inovace výuky prostřednictvím.
Nastartuj svou kariéru dřív než ostatní!
Transkript prezentace:

Vyrábíme přístroje pro vesmírný výzkum a hledáme nové kolegy! Jsme Photon Systems Instruments. Z Drásova vyvážíme přístroje do firem, univerzit a vědeckých pracovišť po celém světě. Připoj se k nám a buď u výroby přístrojů pro výzkum rostlin a řas, které používají i astronauti ve vesmíru. Právě hledáme: Konstruktéra strojních zařízení, dopravníků a linek se znalostí programu SolidWorks. Elektroprojektanta silnoproudých zařízení, automatizace a řízení PLC. Manažera – ekonoma výroby automatizace. Ozvi se nám, pokud: Máš logické myšlení a vystudovanou školu se zaměřením podle pozice, která Tě zajímá. Dovedeš si organizovat práci a pečlivě plnit úkoly. Domluvíš se anglicky na základní úrovni. Umíš pracovat v CAD 2D/3D či SolidWorks. V PSI získáš: Možnost pracovních výjezdů do celého světa. Nástupní plat 25 000 až 40 000 Kč + odměny za celoroční práci. Roční odměny, stravenky, svozy z Brna a okolí, notebook, zvýhodněný firemní tarif a další nadstandardní výhody, na které brzy přijdeš sám. V PSI rozhodně nezískáš: Stereotypní práci u počítače. Nefunkční procesy a nudnou rutinu. Dusnou atmosféru ani kolegy mrzouty. Ozvi se na e-mail pacinek@psi.cz nebo na telefon 511440023. Rovnou nám pošli i životopis s tvými zkušenostmi. Těšíme se na osobní setkání!