Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

VAŠÍM ÚKOLEM BUDE: nepřetržitý pracovní režim, 8-hodinová pracovní doba obsluha výrobních linek pomocí manipulační techniky - odebírání hotové výroby z.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "VAŠÍM ÚKOLEM BUDE: nepřetržitý pracovní režim, 8-hodinová pracovní doba obsluha výrobních linek pomocí manipulační techniky - odebírání hotové výroby z."— Transkript prezentace:

1 VAŠÍM ÚKOLEM BUDE: nepřetržitý pracovní režim, 8-hodinová pracovní doba obsluha výrobních linek pomocí manipulační techniky - odebírání hotové výroby z výrobních linek, fixace strečovou fólií (strojově), odvoz na předávací místo skladu - zásobování výrobních linek materiálem - palety, štítky, chemie - odvoz zmetků z výroby k likvidaci obsluha manipulační techniky (VZV s kabinou) na vnitřních a venkovních komunikacích výrobního podniku 2 členný tým manipulantů na 1 směnu CO OD VÁS OČEKÁVÁME? předchozí praxe ve skladu výhodou platné oprávnění na VZV výhodou manuální zručnost trestní bezúhonnost spolehlivost a zodpovědnost ochota pracovat na směny NABÍZÍME: zázemí silné mezinárodní společnosti s vedoucím postavením na trhu stravenky plně hrazené zaměstnavatelem slevové programy u našich dodavatelů/partnerů z různých oblastí, např. T-mobile, O2 týden dovolené navíc plus 3 dny samoléčby hrazené zaměstnavatelem za rok příspěvky na penzijní a životní připojištění od zaměstnavatele podpora zdraví zaměstnanců ze strany zaměstnavatele (příspěvek, dny zdraví) Možnost nástupu ihned, případně dle dohody. Zaujala Vás naše nabídka? Pak neváhejte a zašlete nám Váš strukturovaný životopis na adresu Pro bližší informace nás můžete též kontaktovat na telefonním čísle Pro naše pracoviště v Přibyslavicích u Třebíče hledáme kvalifikované uchazeče o pozici MANIPULANT VE VÝROBĚ Máte zájem působit v nejglobálnější společnosti na světě? Ve společnosti nabízející nepřeberné množství logistických řešení? DHL je součástí přední světové poštovní a logistické skupiny Deutsche Post DHL Group, která zaměstnává více než zaměstnanců, ve více než 220 zemích. Pro naši divizi Freight, zabývající se mimo jiné zajištěním skladových procesů u našich klientů, hledáme větší počet zaměstnanců pro práci ve skladu.


Stáhnout ppt "VAŠÍM ÚKOLEM BUDE: nepřetržitý pracovní režim, 8-hodinová pracovní doba obsluha výrobních linek pomocí manipulační techniky - odebírání hotové výroby z."

Podobné prezentace


Reklamy Google