Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Nastartuj svou kariéru dřív než ostatní!

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Nastartuj svou kariéru dřív než ostatní!"— Transkript prezentace:

1

2 Nastartuj svou kariéru dřív než ostatní!
Povedeme tě, pomůžeme ti a připravíme Tě na pozici specialisty nebo manažera ... start přizpůsobíme individuálně Tvým představám a schopnostem. Jsi student vysoké školy? Jsi ambiciózní a máš chuť poznávat nové věci? Jsi týmový hráč a jsi komunikativní? Umíš anglicky? Pokud jsi odpověděl 4x ano, tak zašli svůj životopis na adresu a přidej se k nám! Změnit barvu nadpisu – více interaktivní

3 Stáž – projektový specialista
Stáž – projektový specialista IntMeDA - Mezinárodní asociace distributorů zdravotnických prostředků Co se naučíš? Zasvětíme tě do světa zdravotnictví a zdravotnických prostředků. Přiblížíme ti prostředí byznys developmentu. Budeš mít možnost poznat prostředí obchodu. Co chceme, abys uměl/a? Co by se nám na tobě líbilo? Ideálně studuješ VŠ, 1–4 ročník, nejlépe ekonomického směru. Velmi dobře anglicky, nejen mluvit, ale i číst a psát. MS Office je pro tebe hračka. Umíš udělat analýzy. Máš zdravý selský rozum – dokážeš rozeznat, co je a co může být důležité. Když něco nevíš, nezaváháš a vše potřebné si vyhledáš. Máš vlastní počítač Přímo napsat že se jedná o intmedu?

4 Co tě u nás čeká? Co ti za to nabídneme?
Pracovat budeš 10–15 hodin týdně, organizace většiny času je na tobě. Budeš za námi chodit do kanceláře, tak jak bude potřeba. Musíme se s tebou taky někdy vidět. 1x týdně pro nás uděláš stručný report o svých aktivitách Budeš vyhledávat články a informace o distributorech. Co ti za to nabídneme? U nás najdeš atraktivní prostředí, vynikající pracovní atmosféru, skvělé kolegy a zároveň nové přátele. Práci v dynamické a rozvíjející se společnosti. Spolupráce se seniorním managementem společnosti. Možnost osobního rozvoje a růstu.


Stáhnout ppt "Nastartuj svou kariéru dřív než ostatní!"

Podobné prezentace


Reklamy Google