Rady pro ženy.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rady pro ženy.
Advertisements

1. rada Aby brambory neklíčily, je potřeba vložit do pytle s bramborami jablko. Ne, správně je: Kupte očištěné brambory nebo hranolky, dejte je do mrazničky.
Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi D.R.A.K., o.s.
Cíl této brožury je podat ve stručné formě a z praktického pohledu základní informace o sledování růstu dítěte, zjištění jeho odchylky, určení příčiny.
ZÁSADY PRVNÍ POMOCI Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ludmila Jakubcová. Dostupné z Metodického portálu ;
Melien Tehi Ghana Čaj v Anglii Tereza Vodičková 6. B.
Jak se dostat na univezitu do Británie Žádost na univerzity.
Ekonomika organizací Pracovní výkon a jeho odměňování.
Mluvnické kategorie jmen. Mluvnické kategorie = mluvnické významy Mluvnický význam vyjadřuje podstatné jméno svým tvarem = pádovou koncovkou, číslem,
Věta se skládá ze slov Název školyZákladní škola a mateřská škola, Jetřichov, okres Náchod AutorMgr. Marie Hanzlíková Datum NázevVY_32_INOVACE_15_Slovní.
,, O.S. ZA KRÁSNÉ A VESELÉ OTICE,, Tak šelll čas … a rok 2014.
FINANČNÍ GRAMOTNOST Spoření ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
Jednotky délky. Najděte mezi následujícími větami nesmysly. a) Naše škola je vysoká cm. b) Tondovi dorostlo háro na 0, km. c) Martinův fix.
14 Kilogram – jednotka hmotnosti VY_32_INOVACE_14 autor:Mgr. Jana Kobylková identifikace:B2- 14 třída:2. předmět:M anotace:Seznámení s jednotkou hmotnosti.
KURZ ALGORITMIZACE A PROGRAMOVÁNÍ V JAZYCE C Lekce č. 10: Tvorba vlastních funkcí Bc. Radek Libovický.
Rádce ŠJ 3 propojuje ND a SK v jeden celek
Č í n a Velmoc 22. století. Č í n a Velmoc 22. století.
Rady pro ženy.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Bc. Martina Jeřábková Název materiálu:
Jak zveřejnit článek přes Webpublisher ?
Odborná praxe v Německu
Návod na tvorbu prezentace diplomové / bakalářské práce
Název školy: Základní škola a mateřská škola Dolní Bojanovice, okres Hodonín příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Označení materiálu:
Reklamština Jak ji pochopit..
VY_32_INOVACE_08_Přírodověda_ 5.ročník_ 03_Soustava dýchací
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640
Co znamena Byt silny ?.
Věděli jste, ....
Slohový literární útvar 8.ročník Eva Andrýsková, ZŠ Polešovice
should x be supposed to should x be supposed to
AUTOR: Mgr. Andrea Kunovjánková NÁZEV: VY_32_INOVACE_14_VV_03
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL zpracovaný v rámci projektu
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Trhové Sviny
Následující hra je složena ze 4 otázek, které nám dovolí vás kvalifikovat jako "profesionála". Otázky nejsou příliš obtížné, proto se nesnažte podvádět.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
EU_32_sada1_08_SV_Advent_Cup
Rady pro ženy.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV
Něco, co mohou napsat jen děti
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
SLOVNÍ ÚLOHY ŘEŠENÉ ROVNICÍ (o směsích)
kpt. Ing. Tomáš Hoffmann HZS Karlovarského kraje
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
DUM II. / 13. smysly Bc. Zdeněk Klíma.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Kvíz VZDUCH.
Klikni myší pro další obrázky... (Tvůj vlastní život to ocení)
  Polohování při ošetření je důležité a nemá být náhodné, výběr polohy závisí na druhu poranění a stavu postiženého. Poloha po ošetření musí být taková,
Postup pro podávání žádosti do výběrového řízení o dotaci- pořízení, zachování a obnovu hodnot místního kulturního, národního a historického povědomí z rozpočtu.
Teorie chyb a vyrovnávací počet 1
ŽENY Čas utíká. Život letí. Dálky rozdělují. Děti rostou. Práce přichází a odchází.
TIBETSKÝ TEST OSOBNOSTI
Něco, co mohou napsat jen děti
Reklamština Jak ji pochopit..
Transsexualita.
Následující hra je složena ze 4 otázek, které nám dovolí vás kvalifikovat jako "profesionála". Otázky nejsou příliš obtížné, proto se nesnažte podvádět.
ZA VLÁDY PŘEMYSLOVSKÝCH KRÁLŮ
Jen se tak koukám co zrovna děláš..
Vzdělávací oblast: Člověk a příroda
VY_32_INOVACE_13 13 Litr – jednotka objemu autor: Mgr. Jana Kobylková
EU peníze školám Základní škola , Znojmo, Mládeže
První pomoc.
Umím si umýt ruce Samostatně používám ručník Nepoužívám v průběhu dne nebo odpoledního odpočinku pleny Umím používat WC (nepoužívám nočník!) Umím se vysmrkat,
Z čeho jsou složeny látky?
TIBETSKÝ TEST OSOBNOSTI
Požehnané vánoční přáníčko, co potěší každé srdíčko.
Hromadné dokumenty opakující se pro kolekci osob
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
PERLY MOUDROSTI.
Transkript prezentace:

Rady pro ženy

Aby brambory neklíčily, je potřeba vložit do pytle s bramborami jablko. Ne, správně je: Kupte očištěné brambory nebo hranolky, dejte je do mrazničky a mějte je tam i celý rok.

Než vlijete těsto do formy, vymažte ji tukem a vysypte moukou nebo strouhankou.  Ne, správně je: V obchodě za rohem prodávají hotové zákusky. Není to daleko a je to bez práce.

Když se vám podaří přesolit polévku, hoďte do ní, ještě během vaření kousek brambory.  Ne, správně je: Vaše rodina má být ráda, že jste vůbec něco uvařila a je jedno, jestli je to k jídlu.

Bolí vás hlava? Vezměte citron, rozkrojte jej na polovinu a potřete si jim čelo. Bolest ustoupí. Ne, správně je: Vezměte citron, rozkrojte jej na polovinu, hoďte jej do sklenice s tequilou a vypijte. Hlava vás bude bolet dál, ale budete příliš opilá na to, aby vám to vadilo.

Aby vám láhev vína při otevírání neklouzala, zabalte ji do utěrky. Ne,správně je: Oblečte si něco sexy a zaklepejte na dveře souseda.

Zůstalo vám víno? Zmrazte jej do kostek ledu a použijte na ochucení masa a omáček. Ne, správně je: Cože, zbytky vína? Něco takového neznám!

Hádanky Co mají společného muži a mraky? Hodně. Jakmile odtáhnou, nastane hezký den. Jaké tři největší krize prožívá muž? Ztrátu ženy, vyhazov ze zaměstnání a škrábanec na autě. Co je to muž? Jen pár centimetru masa navíc. Proč se zřítí zídka, o kterou se muž opřel? Moudřejší ustoupí.

Dokážete si představit svět bez mužů? Žádná zločinnost a spousta tlustých, šťastných žen. Proč má tolik mužů nohy do O? Nedůležité věci se obvykle dávají do závorek. Co znamená muž v sudu s kyselinou solnou? Vyřešený problém. Co dělá žena, když muž kličkuje po zahradě? Klidně střílí dál.

Proč mívají ženy poslední slovo? Protože muže už nic nenapadá. Jaký je rozdíl mezi mužem a mléčným zubem? Mléčný zub ví, kdy má vypadnout. Kolik času muži zabere výměna jedné role toaletního papíru? Nevíme, takový případ ještě nebyl zaznamenán.