I N T E G R O V A N Á S T Ř E D N Í Š K O L A C H E B, p.o.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Moučníky z tvarohového těsta
Advertisements

VY_52_INOVACE_ZBP1_5864VAL Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
Minidezerty z italských cukráren
Vánoční cukroví od Adély Pracovní postup
Autor:Blanka Štrublová Zpracováno: Ročník (obor):1.CU H/01 Cukrář Tematická oblast:Těsta Předmět:Technologie Anotace:Výukový materiál slouží.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.21 SOU Obořiště
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Jádroviny musí se přebrat, odstranit skořápky, žluklá jádra,
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Recept na perník.
Autor:Blanka Štrublová Zpracováno: Ročník (obor):3.CU H/01 Cukrář Tematická oblast:Restaurační moučníky Předmět:Technologie Anotace:Výukový.
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.19 SOU Obořiště
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.16 SOU Obořiště
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
VY_52_INOVACE_ZBP1_5964VAL Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
VY_32_INOVACE_11_ODV_635_Klu
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Technologie Ročník: III.
Téma: Ověřování gastronomických dovedností a vědomostí
VY_52_INOVACE_ZBP1_5664VAL Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
Autor:Blanka Štrublová Zpracováno: Ročník (obor):2.CU H/01 Cukrář Tematická oblast:Šlehané hmoty Předmět:Technologie Anotace:Výukový materiál.
VY_32_INOVACE_11_ODV_636_Klu
Autor:Blanka Štrublová Zpracováno: Ročník (obor):3.CU H/01 Cukrář Tematická oblast:Restaurační moučníky Předmět:Technologie Anotace:Výukový.
VY_52_INOVACE_ZBP1_5664VAL Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Sněhové kokosy Z bílků ušleháme sníh, po částech do něj všleháme krupicový cukr, poté moučkový cukr a nádobu vložíme do horké vodní lázně a šleháme, až.
SVATEBNÍ DORT DVOUPATROVÝ
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
VY_52_INOVACE_ZBP1_5764VAL Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Technologie Ročník:III.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Technologie Ročník: III.
Jednoduché restaurační moučníky
Autor:Blanka Štrublová Zpracováno: Ročník (obor):2.CU H/01 Cukrář Tematická oblast:Šlehané hmoty Předmět:Technologie Anotace:Výukový materiál.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Autor:Blanka Štrublová Zpracováno: Ročník (obor):3.CU H/01 Cukrář Tematická oblast:Restaurační moučníky Předmět:Technologie Anotace:Výukový.
VY_52_INOVACE_ZBP1_5864VAL Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Výrobky z kynutých těst
CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Lada Marholdová. Dostupné z Metodického portálu
VY_52_INOVACE_ZBP1_5764VAL Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
Číslo : VY_32_ INOVACE_ TEC_488 Ročník : 2. Cukrářská technologie
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Technologie Ročník: III.
Číslo : VY_32_ INOVACE_ TEC_500 Ročník: 2. Cukrářská technologie
Ivana Francová, SOU Liběchov
Číslo : VY_32_ INOVACE_ TEC_485 Ročník : 2. Cukrářská technologie
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Název školy Střední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Jana Vašinová Název šablonyVY_32_INOVACE CUT Název.
S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.
Z LEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VÝUKU TECHNICKÝCH OBORŮ A ŘEMESEL Š VEHLOVY STŘEDNÍ ŠKOLY POLYTECHNICKÉ P ROSTĚJOV REGISTRAČNÍ ČÍSLO CZ.1.07/1.1.26/
S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
Z LEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VÝUKU TECHNICKÝCH OBORŮ A ŘEMESEL Š VEHLOVY STŘEDNÍ ŠKOLY POLYTECHNICKÉ P ROSTĚJOV REGISTRAČNÍ ČÍSLO CZ.1.07/1.1.26/
C UKRÁŘSKÉ TECHNOLOGIE – PEVNÁ TĚSTA A LINECKÉ TĚSTO TŘENÉ Název školyStřední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor.
Z LEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VÝUKU TECHNICKÝCH OBORŮ A ŘEMESEL Š VEHLOVY STŘEDNÍ ŠKOLY POLYTECHNICKÉ P ROSTĚJOV REGISTRAČNÍ ČÍSLO CZ.1.07/1.1.26/
Název školyStřední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Eva Drlíková Název šablonyVY_32_INOVACE CUT Název DUMuCUT C.
Název školy Střední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Jana Vašinová Název šablony VY_32_INOVACE CUT Název.
VY_32_INOVACE_Salamonová_ Méně trvanlivé náplně
DUM - Digitální Učební Materiál
Třené, jádrové a smetanové výrobky
VY_32_INOVACE_ Likérové špičky
Cukrářské technologie – pálená hmota a listové těsto
Výroba dezertních hmot 3
Cukrářské technologie – pevná těsta a linecké těsto třené
Perníky - výrobky Předmět: Technologie Pekař
VY_32_INOVACE_ Výrobky Modelované brambory
Cukrářské technologie – výrobky ze zvláštních šlehaných hmot
Jádrové hmoty.
Těžké šlehané hmoty / TŠH/.
Transkript prezentace:

I N T E G R O V A N Á S T Ř E D N Í Š K O L A C H E B, p.o. Cukrářské výrobky Výrobky připravují žáci oboru Potravinářská výroba – CUKRÁŘ/KA

Z Á K U S K Y

HARLEKÝN Kč 12,00 tmavý korpus marmeláda tmavá a světlá šlehačka čokoládová přízdoba Kč 12,00

PUNČOVÝ ŘEZ světlý korpus, namočený v cukerném rozvaru s příchutí aroma marmeláda fondánová poleva čokoládová přízdoba Kč 12,00

OVOCNÝ ŘEZ Kč 10,00 bílý plát, bílý krém, marmeláda libovolné ovoce (1 druh ovoce) agarová poleva Kč 10,00

JÁDROVÝ ROHLÍČEK Kč 10,00 korpus z jádrové hmoty tmavý krém čokoládová poleva Kč 10,00

ŠTAFETKA bezé plát kávový krém čokoládová poleva Kč 10,00

ŽLOUTKOVÝ VĚNEČEK Kč 10,00 korpus z odpalovaného těsta žloutkový krém, rumové aroma fondánová poleva Kč 10,00

KARAMELOVÝ VĚTRNÍK Kč 12,00 korpus z pálené hmoty žloutková a karamelová šlehačka potažení karamelovým fondánem Kč 12,00

ŽLOUTKOVÝ ŘEZ dva pláty z listového těsta slepené žloutkovým krémem potřený marmeládou a potažený fondánem Kč 10,00

ANANASOVÝ TERČ Kč 15,00 piškotový korpus slepený s marmeládou potřený žloutkovým krémem a šlehačkou obalený v ořechách, zdobený kolečkem ananasu alginátovým ovocem a potřený agarovou polevou Kč 15,00

BEZÉ ROLÁDA bezé plát šlehačka, čokoládová přízdoba Kč 13,00

ŠLEHAČKOVÁ ROLÁDA Kč 15,00 piškotový plát šlehačka, ovoce potažená čokoládou, přízdoba šlehačka a ovoce Kč 15,00

SNĚHOVÝ INDIÁN Kč 10,00 bufler bílkový sníh s marmeládovou příchutí, politý čokoládou Kč 10,00

LASKONKA korpus z bílků, cukru a kokosu plněný máslovým krémem Kč 8,00

KREMROLE korpus z listového těsta plněný bílkovým krémem Kč 10,00

LIKÉROVÁ ŠPIČKA Kč 8,00 bufler čokoládovo kakaový a tukový krém, likérový krém potažená čokoládou Kč 8,00

PLACIČKA Kč 10,00 linecká placička slepená čokoládovým máslovým krémem politá čokoládou a posypaná ořechy Kč 10,00

KOKOSKA Kč 10,00 linecká placička čokoládovo máslový krém, marmeláda přiklopená kokoskou a potažená čokoládou Kč 10,00

LINECKÉ KOLEČKO (srdíčko, kytička …) linecké slepené marmeládou sypané moučkovým cukrem Kč 6,00

JABLEČNÝ ZÁVIN Kč 15,00 listový korpus plněný jablky se skořicí a hrozinkami sypaný moučkovým cukrem Kč 15,00

BÁBOVIČKA Kč 15,00 (čokoládové) Kč 12,00 (cukrované) třené těsto sypané cukrem nebo polité čokoládou Kč 15,00 (čokoládové) Kč 12,00 (cukrované)

MAROKÁNKA Kč 7,00 placička s ořechy a alginátovým ovocem potažená čokoládou Kč 7,00

PUDINKOVÝ POHÁR vanilkový pudink čokoláda, šlehačka, alginát Kč 10,00

Vážení zákazníci, Tyto výrobky si můžete osobně objednat ve školním bufetu v budově U DIVADLA Cukrářské výrobky objednávejte s dostatečným předstihem, nejlépe 3 – 5 dní předem Kolektiv učitelů OV oboru gastro, spolu s našimi žáky se těší na Vaše objednávky. Kolektiv učitelů OV oboru gastro.