Třída 2.E Laboratorní práce č. 1.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Asistenti pedagoga pro žáky se sociálním znevýhodněním a jejich role ve škole.
Advertisements

Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada22 AnotaceZpětné.
Anotace Materiál je určen pro výuku předmětu Motorová vozidla u studijního oboru Autotronik a příbuzných učebních a studijních autooborů. Inovuje výuku.
Dynamická viskozita Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Radim Frič. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: RNDr.Ivana Řehková NÁZEV:VY_32_INOVACE_ R12_ Měřítko TEMA: Matematika 7. ročník.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Matematika Autor: Mgr. Miluše Džuberová Využití poměru v kartografii Jak bude velké hřiště? Výlet podle mapy.
DIGITÁLNÍ FOTOGRAFIE I vol. 1 Libor Krsek. AGENDA kontakty jak bude kurz probíhat co se naučíte požadavky ke zkoušce známkování jak se chovat co je fotka.
Elektronické učební materiály – II. stupeň Fyzika 6 Autor: Mgr. Zuzana Vimrová 1. Co je větší? 15 cm30 cm 100 m6000 mm 15 cm3 m.
Č.projektu : CZ.1.07/1.1.06/ Portál eVIM Měření chloridových iontů ve vzorku vody s použitím ion selektivní elektrody (ISE)
Mechanické vlastnosti dřeva - úvod VY_32_INOVACE_28_565 Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo.
Anotace: Materiál je určen pro 1. ročník učebního oboru zedník – vyučovací předmět “technologie“. Je použitelný i pro výuku dané problematiky u jiných.
Tento projekt je spolufinancován z Tento projekt je spolufinancován z EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU OP vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Volný pád a svislý vrh Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Radim Frič. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ J. E. Purkyně Libochovice AUTOR: RNDr. Adéla Lipšová NÁZEV: VY_52_INOVACE_23_BEZPEČNOST PRÁCE TÉMA: BEZPEČNOST PRÁCE ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/
HRUBÁ MZDA VČETNĚ NÁHRAD VY_32_INOVACE_15_1_5 HRUBÁ MZDA VČETNĚ NÁHRAD Autor: Ing. Jana Rauscherová CZ.1.07/1.5.00/ Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím.
Č.projektu : CZ.1.07/1.1.06/ Portál eVIM Rychlá fyzika.
Funkce Lineární funkce a její vlastnosti 2. Funkce − definice Funkce je předpis, který každému číslu z definičního oboru, který je podmnožinou množiny.
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník 2016/17. Základní informace – záložka „studentům“ 1.Studijní řády a.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Název školy Základní škola Jičín, Husova 170 Číslo projektu
Jazyk C# a platforma .NET ZS 2016/2017
EVIDENCE DOCHÁZKY Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Název : VY_32_INOVACE_01_10_Zemětřesení
PREZENTACE K VĚDECKÉMU KOLOKVIU I, II, III
Technologie – Měření a orýsování
Biologie - pokyny ke zkoušce
Průběh výuky předmětu Fyzika
Lineární funkce - příklady
NÁZEV ŠKOLY: S0Š Net Office, spol. s r.o, Orlová Lutyně
Název vzdělávacího materiálu
Pravidla počítačové učebny
Lineární rovnice a nerovnice III.
Střední vzdělávání Maturitní zkoušky Změny právních předpisů
Sada 1 Člověk a příroda MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
Obvody a obsahy rovinných obrazců 3.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Mgr. Aleš Čech Fyzika 6. ročník
EU peníze školám Základní škola , Znojmo, Mládeže
Podzim 2013 Jaroslav Biolek
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
MINIMATURITY
Teplota – souhrnná cvičení II.
Odměňování zaměstnanců
Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Délka
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338
Finanční matematika 4. (finanční gramotnost) Složené úrokování
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Maturity 2017/2018 listopad 2017 L. Jíša.
Informační a komunikační technologie
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace
Genetika Organizační pokyny Bezpečnostní pokyny
Základy měření délek, hmotnosti, určování objemu a vlhkosti
Technická Evidence Zdravotnických Prostředků 1
Investice do rozvoje dalšího vzdělávání
Jakékoliv další používání podléhá autorskému zákonu.
Co si vezmu na….
ZKOUŠKY CEMENTU teorie
Kontrolní práce – složené lomené výrazy
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
Třída 3.B Laboratorní práce č. 1.
ZLEPŠENÍ PODMÍNEK PRO VZDĚLÁVÁNÍ NA EOA
Advanced .NET Programming I 1st Lecture
Opakování na 4.písemnou práci
Transkript prezentace:

Třída 2.E Laboratorní práce č. 1

Bezpečnost výuky Nevstupovat bez svolení vyučujícího do třídy Nebrat si, nedotýkat se žádných pomůcek bez dovolení Nahlásit každou závadu, které si všimnete (nezatajovat případné poškození přístrojů), platí i pro lavice, rozvody elektřiny atd. Nahlásit jakékoli zranění ( i malé ) Postupovat podle pokynů vyučujícího

Výuka v laboratoři Obvykle na začátku hodiny vyslechnete zadání a instrukce ke splnění úkolu měření Podle instrukcí vyučujícího splníte daný úkol Doma žák vypracuje protokol o měření i ve chvíli, kdy na měření nebyl ve škole. Protokol si žák zařazuje do desek a je povinen desky s vypracovanými protokoly přinést do školy v termínu zkoušení.

Protokol Protokol o měření obvykle obsahuje : Zadání Použité přístroje Postup měření (praxe + teorie ) Naměřené hodnoty ( tabulka, graf, obrázek) Závěr

Známkování z laboratoří Po vypracování cca 3 protokolů následuje zkoušení Žák přinese desky s vypracovanými protokoly a je zkoušen z tématiky, která je v měření obsažena V případě nedonesení desek, nebo nevypracováním některého protokolu je hodnocen nedostatečnou Známka je součástí klasifikace z fyziky s váhou 4.

Laboratorní práce č. 1 Měření posuvným měřidlem a mikrometrem Zadání : Načrtněte špendlík a zapište jeho rozměry při měření : a) posuvnám měřidlem b) mikrometrem

Posuvné měřidlo

Mikrometr