Implementace Krajského akčního plánu Jihočeského kraje I

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
MONITOROVACÍ ZPRÁVA Tyto globální granty jsou spolufinancovány ESF a státním rozpočtem ČR.
Advertisements

Pravidla publicity projektu
Žádost o grant Co je v žádosti napsáno, musíte se dodržet Žádost se porovnává s údaji v monitorovací zprávě Ze žádosti vychází kontrolní orgány Příručka.
Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková, MŠMT Pardubice, 2.dubna 2004 Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková,
Závěrečná monitorovací zpráva a její zpracování v Benefitu.
Kolejní 2906/ Brno Vysoké učení technické v Brně Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií.
Kolejní 2906/ Brno Vysoké učení technické v Brně Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií INVESTICE DO ROZVOJE.
Metodický výklad výzvy
PRACOVNÍ SKUPINA VZDĚLÁVÁNÍ A ZAMĚSTNANOST 11. září 2015.
Název kapitoly Název podkapitoly Text Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání Seminář pro žadatele IROP.
Název kapitoly Název podkapitoly Text Rozvoj klíčových kompetencí v rámci oborových didaktik, průřezových témata mezipředmětových vztahů Praha, 1. února.
„JAK NA SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ“ KONFERENCE „JAK NA SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ“ Karlovy Vary 8. Února 2016.
Místní akční plán rozvoje vzdělávání ve městě Brně Aktuální informace k realizaci projektu MAP 9. březen 2016.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva ERDF pro vysoké školy Mgr. Stanislava Podolková Praha, duben 2016.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva ESF výzva pro vysoké školy Mgr. Helena Hořáková Praha, duben 2016.
STRATEGICKÉ PLÁNOVÁNÍ ROZVOJE VZDĚLÁVACÍ SOUSTAVY LIBERECKÉHO KRAJE (projekt KAP LK) ÚVODNÍ KONFERENCE.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Jihomoravského kraje Workshop s řediteli a zástupci škol 27. května
Výzvy v rámci IROP Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová,
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 1.1 – Zvyšování kvality ve vzdělávání.
AKTUÁLNÍ VÝZVY V OPERAČNÍM PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Bc. Michaela Augustová MAS Znojemské vinařství, z.s. Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování – Šablony ZŠ a MŠ I.
Monitorovací zprávy projektů realizovaných v OP LZZ z hlediska obsahu Seminář pro příjemce.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Pracovní workshop pro příjemce 1. výzva 2. GG oblast.
Projekt KAP LK. Dohoda o partnerství Základní změny pro nové programové období 2014 – 2020 od podpory všeho ke koncentraci na priority od plošné podpory.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – OP VVV CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 22. července 2015 Mgr. Zuzana Slimáková.
Cíl a identifikace výzvy
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích
„Okna technickým oborům dokořán“
Krajská inkluzivní koncepce
Místní Akční Plán rozvoje vzdělávání
Individuální projekt OP VVV
Místní akční plán vzdělávání MAP rozvoje vzdělávání na území Prahy 8
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Regionální stálá konference
Metodická podpora projektu P-KAP krajskému akčnímu plánování
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Pracovní workshop pro příjemce 2. výzva 2. GG oblast podpory 1. 1, 1
Aktivity projektu Co máme hotovo a co nás čeká
Pracovní skupina Vzdělávání
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání (KAP)
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Implementační projekt KAP
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Libereckého kraje
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Mezinárodní mobilita výzkumných pracovníků Praha, 20. července 2017.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Mezinárodní mobilita výzkumných pracovníků – MSCA -IF Praha, 25. července 2017.
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE CZ /0
Seminář pro příjemce 4. výzvy 1. GG oblasti podpory 1.3
Monitorování realizace projektu, věcná část monitorovací zprávy
IMPLEMENTACE KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNU
Analýza potřeb v území.
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
4. zasedání PS Vzdělávání pro území Plzeňského kraje
Šablony pro SŠ a VOŠ výzva I
Akční plánování v Ústeckém kraji z pohledu projektu P-KAP
Šablony II Výzva č. 02_18_063 a 02_18_064.
Nové přístupy k využití ict ve výuce přírodovědných předmětů na základních, středních školách CZ.1.07/1.1.07/ CZ.1.07/1.1.07/
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Implementace KAP v Jihočeském kraji I
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Prezentace KAP Jihomoravského kraje
Naplňování Krajského akčního plánu vzdělávání 1 Ústeckého kraje setkání pracovních skupin 21.února 2018.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Datum konání: 5. února 2018 Místo konání: Velké Meziříčí, JUPITER club
Workshop 2: Šablony pro střední a vyšší odborné školy
Vítejte na třetí místní konferenci
Implementace Krajských akčních plánů rozvoje vzdělávání
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Implementace Krajského akčního plánu Jihočeského kraje I
Naplňování Krajského akčního plánu vzdělávání 1 Ústeckého kraje setkání pracovních skupin 21.února 2018.
Transkript prezentace:

Implementace Krajského akčního plánu Jihočeského kraje I 17. 1. 2018, Alena Kundrátová

Obecné informace o projektu Implementace Krajského akčního plánu Jihočeského kraje I reg. číslo CZ.02.3.68/0.0/0.0/16_034/0008367 Skutečné datum zahájení fyzické realizace projektu: 1.1.2018 Předpokládané datum ukončení fyzické realizace projektu: 31.12.2020 Předpokládaná doba trvání: 36,00 měsíců Režim financování: Ex-ante Hlavním cílem projektu je naplnění potřeb a odstranění nedostatků ve vzdělávání, které byly popsány v Krajském akčním plánu rozvoje vzdělávání v Jihočeském kraji a příslušných analýzách a strategiích.

Obecné informace o projektu Realizační tým za příjemce Jihočeský kraj oddělení realizace systémových projektů; Odbor evropských záležitostí; Krajský úřad Jihočeského kraje Ing. Petr Lamač (koordinátor projektových aktivit) lamac@kraj-jihocesky.cz tel.: 386 720 429 Mgr. Lucie Nosková (finanční manažerka) noskova@kraj-jihocesky.cz tel.: 386 720 366 Mgr. Alena Kundrátová (projektová manažerka) kundratova@kraj-jihocesky.cz tel.: 386 720 414 Projektový e-mail: ikap@kraj-jihocesky.cz

Obecné informace o projektu Dokumentace k realizaci projektu Pravidla pro žadatele a příjemce – obecná část (vždy v aktuálním znění - v současné době č. 5). Pravidla pro žadatele a příjemce – specifická část výzvy Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání (vždy v aktuálním znění). Metodický dopis č. 1. Pravidla pro žadatele a příjemce – specifická část výzvy (vysvětlení úvazku 1). Směrnice č. SM/18/RK Jihočeského kraje (platí pouze pro PO ÚSC). Smlouva o partnerství s finančním příspěvkem a její přílohy: Záměr klíčové aktivity Harmonogram klíčových aktivit Partnerský rozpočet.

Obecné informace o projektu Klíčové aktivity projektu Podpora polytechnického vzdělávání Realizují partneři projektu – 15 středních škol Jihočeského kraje. Vzdělávací podaktivity: vzdělávání pedagogů (03/2018 – 08/2018), projektové dny/sdílení učeben (09/2018 – 06/2019;09/2019 – 06/2020), blok kroužků (09/2018 – 06/2019;09/2019 – 06/2020), pobytové workshopy (09/2018 – 8/2020). Záměr klíčové aktivity; Harmonogram klíčových aktivit.

Obecné informace o projektu Klíčové aktivity projektu Asistenční centrum „Impuls pro kariéru a praxi“ Realizuje partner projektu - Jihočeská hospodářská komora, České Budějovice Vzdělávací podaktivity: Asistenční centrum Zvyšování úrovně odborného vzdělávání Poskytování kariérového poradenství Workshopy (pro pedagogy a žáky ZŠ, SŠ a VoŠ, pro výchovné/kariérové poradce)

Obecné informace o projektu Klíčové aktivit\ projektu Pedagog 21. století Realizuje partner projektu - Zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků a Středisko služeb školám, České Budějovice Vzdělávací podaktivity: Vzdělávací akce - Metodická setkávání; Vedení škol; Uvádějící učitelé Vytvoření krajského centra podpory pedagogických pracovníků (podpora inkluzivního vzdělávání na školách) Učíme se navzájem (matematická a čtenářská gramotnost)

Monitorování Průběžná zpráva o realizaci projektu včetně průběžné žádosti o platbu (ZoR/ŽoP) Zpracovává příjemce Jihočeský kraj (administrativní tým KU). Partneři zasílají na KU podklady pro ZoR/ŽoP v elektronické podobě - sken (pravidelně měsíčně k 15. následujícího měsíce). Termín předložení 1. průběžné ZoR projektu/ŽoP - 3 měsíce od data vydání právního aktu. Délka sledovaného období - 6 měsíců kromě prvního sledovaného období. Změny v projektu – nepodstatné a podstatné Blíže v Pravidlech pro žadatele a příjemce – obecná část č. 5, str. 99.

Monitorování Harmonogram klíčových aktivit Příloha Smlouvy o partnerství s finančním příspěvkem. Záměr klíčové aktivity Uchovávání dokumentů Příjemce je povinen uchovávat dokumenty spojené s realizací projektu. Příjemce/partner není povinen uchovávat originály existující v IS KP14+. Pokud je v tomto informačním systému k dispozici pouze sken dokumentu, musí zajisti uchování originálu (či ověřené kopie). Ve vazbě na potřebu zajištění řádné funkce systému pro záznam a uchovávání účetních záznamů pro každou činnost je stanovena lhůta, po kterou musí být originální dokumenty k dispozici kontrolním orgánům do 31. 12. 2033, pokud legislativa nestanovuje pro některé typy dokumentů dobu delší.

Monitorovací indikátory Přehled monitorovacích indikátorů Podpora polytechnického vzdělávání (vykazují partneři střední školy) 5 21 06 Počet produktů polytechnického vzdělávání - blok kroužků; projektový den/sdílené učebny 5 08 10 Počet organizací, které byly ovlivněny systémovou intervencí - vykazovány budou střední školy, které jsou zapojeny do projektové aktivity Podpora polytechnického vzdělávání jako partnerské subjekty. Pedagog 21. století (vykazuje partner ZVaS) 5 40 00 Počet podpořených osob – pracovníci ve vzdělávání 5 25 10 Počet pracovníků ve vzdělávání, kteří v praxi uplatňují nově získané poznatky a dovednosti 6 00 00 Celkový počet účastníků 5 49 01 Počet regionálních systémů Asistenční centrum (vykazuje partner JHK) 5 26 02 Počet platforem pro odborná tematická setkání 5 10 17 Počet uspořádaných jednorázových akcí 5 43 10 Počet podpořených spoluprací – Memorandum (vykazuje příjemce Jihočeský kraj a všichni partneři)

Monitorovací indikátory Vykazování monitorovacích indikátorů Povinnost průběžně sledovat naplňování všech indikátorů uvedených v žádosti o podporu. Dosažené hodnoty všech indikátorů je příjemce povinen vykazovat v monitorovacích zprávách prostřednictvím IS KP14+. Vykazování indikátorů se musí opírat o průkaznou evidenci vedenou příjemcem/partnerem projektu. Nutnost zajistit řádné uchovávání dokumentů k prokazování hodnot indikátorů.

Publicita Základní povinnosti Základní logolink - zobrazení znaku EU, odkazu na EU a odkazu na fond, z nichž je projekt podporován, včetně informace o finanční podpoře od Unie ve znění: Projekt „Implementace Krajského akčního plánu Jihočeského kraje I“, registrační číslo CZ.02.3.68/0.0/0.0/16_034/0008367“ je spolufinancován Evropskou unií. Umístění plakátu s informacemi o projektu (min. velikost A3) na místě snadno viditelném pro veřejnost. Zveřejnění informace o projektu/aktivitách projektu na webové stránce (logo vždy v barevném provedení). Pořízení černobílé kopie barevného originálu se nepovažuje za nedodržení pravidel publicity.

Alena Kundrátová, kundratova@kraj-jihocesky.cz Děkuji za pozornost. Alena Kundrátová, kundratova@kraj-jihocesky.cz