v PowerPointu 7 možností spolupráce Upravujte prezentaci s kolegy

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
představujeme vám SLIDEPLAYER.CZ
Advertisements

Prezentační manažer Kapitola 8.0 (Rozšířené efekty)
Nástroj pro prezentace
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Ukládání prezentace do jiných formátů Vypracoval : Ing. Jiří Durďák Projekt Anglicky v odborných předmětech,
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy,
Přechody a animace Tomáš Prejzek
Kancelářské balíky Historie a současnost.
IES – jak na to *** Základní ovládání U stránek s nadpisy různé úrovně se automaticky vytváří obsah Toto je klíčové tlačítko. Klepněte a můžete ihned.
Funkce programu Microsoft Word 2010 vhodné pro úpravu studentských prací Petr Křivánek.
Přechod na Lync 2013 Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy, Pokud se videa kurzu nepřehrají, možná bude potřeba stáhnout QuickTime nebo prostě přejít.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
VY_I/2_INOVACE_66_Word Word Miroslav Kaňok.
Výpočetní technika Akademický rok 2011/2012 Letní semestr Novák Petr
Veronika Lexová. - Obrázek slouží k pestřejšímu vzhledu dokumentu. Dále aby zobrazoval nějaký děj nějaké věci (např: na internetových stránkách fotky.
PowerPoint. Rozložení stránky 1.Na kartě Domů klikněte na tlačítko Rozložení a vyberte profil „Dva obsahy“ 2.Totéž můžete udělat tak, že kliknete pravým.
PowerPoint 2007: Formátování grafu Lekce 15. Úkol Pracujte s grafem na 3. snímku. – Změňte typ grafu na spojnicový. Z nabídky vyberte hned první variantu.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Školení k delegování. Cíle V tomto kurzu se dozvíte, jak provádět následující akce: Nastavení přístupu delegáta v aplikaci Outlook.
Mgr. Jana Palanská.
PowerPoint II. Miroslav Lorenc.
Úvod do obsahů j pak stisknutím F5 nebo kliknutím na Prezentace > Od začátku spusťte kurz. Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy, Pokud se videa kurzu.
Představujeme službu Samepage
Skladba HTML dokumentu
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Google Apps Kateřina Macháčková EU peníze školám Základní škola Stříbrná Skalice, Na Městečku 69,
Microsoft Powerpoint Microsoft Word.
Výměnný pobyt Proces přípravy Výpočetní technika.
Prezentace vznikla za podpory projektu Vzájemným učením - cool pedagog 21. století (CZ.1.07/1.3.00/ ), který je spolufinancován Evropským sociálním.
Práce se šablonami v MS Word 2007
Power Point– popis prostředí
INFORMATIKA 7 Úpravy obrázků v MS WORD III2 - I7- 18.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
2OP381 Manažerská informatika 1
INFORMATIKA 8 WordArt - aplikace III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Windows 7 – hlavní panel, základní nastavení Windows 7 – koš VY_32_INOVACE_20.
INFORMATIKA 9 MS Excel I. III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Vítej! Tato prezentace ti ukáže, jak do svého telefonu s Windows Phone 8 nainstalovat aplikaci Třídní novinky. Další.
Ivana Topolová VŠE v Praze
Úvodní webinář pro ICT metodiky Mentoři: Ing. František Hůlka, Mgr. Miroslav Šucha.
Stručný přehled © 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Lync Web Appu Připojení ke schůzce v Lyncu pomocí zvuku počítače Pokud nemáte Lync.
© 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Přidání kontaktu Seznam kontaktů vám zjednodušuje komunikaci a umožňuje zjistit stav a kontaktní.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Powerpoint 2010 Powerpoint - pracovní prostředí VY_32_INOVACE_01 Sada 25.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Tvorba dynamických prezentací Vytváření účinných, dynamických diagramů a schémat SmartArt Použití grafických témat Nové nástroje a efekty pro tvary, text.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Smartphone – chytrý telefon Co se všechno naučíme??? Typy a.
Jak na PowerPoint prakticky PowerPoint 2010 Ing. Jiří Suchomel tel.: PowerPoint 20101Snímek.
internet věcí Vzájemné propojení věcí přes Internet nebo Bluetooth Internet of Things (IoT)
VY_32_INOVACE_ MOVIE MAKER Příručka pro tvorbu prezentací z obrázků a fotografií.
-umožňuje sílení fotografií a videí. -volně dostupná aplikace pro platformu: iOS (Apple), Android a Windows Phone 8 - Vytvořili ho Kevin Systrom a Mike.
Snímek 1 PowerPoint2OP381 Manažerská informatika 1 2OP381 Manažerská informatika 1 Microsoft PowerPoint 2016 – 1. část
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR:Mgr. Vladimír.
Školení k aplikaci Microsoft® Office Access 2007
DRUHY POČÍTAČŮ Simona Korbová / 1.L.
Efektivnější schůzky Děkuji vám, <jméno>.
Klasické fotoalbum.
FYKOSí Fyziklání & Fyzikální Náboj & Fyziklání Online
Asistivní technologie pro mobilní zařízení PV072 Seminář z asistivních technologií Vít Vaněk
Operační systém Windows
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost, č.OP CZ.1.07
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_11_16_PowerPoint.
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
Název školy Základní škola Šumvald, okres Olomouc Číslo projektu
Microsoft® Office Excel® 2007 – školení
5 tipů pro zjednodušení práce
Microsoft® Office SharePoint® Server 2007 Školení
Operační systém Windows
Přečtěte si o tom vše Příspěvky Microsoft SharePointu
Název školy Základní škola Šumvald, okres Olomouc Číslo projektu
Office 365.
Název: VY_32_INOVACE_ICT_7B_11B Škola:
Transkript prezentace:

v PowerPointu 7 možností spolupráce Upravujte prezentaci s kolegy Sdílejte prezentaci s ostatními a pracujte na ní společně. Postup a video: aka.ms/powerpointsharehelp Mějte přehled, kdo právě pracuje Indikátory stavu ukazují, kdo soubor právě upravuje. Postup a video: aka.ms/powerpointpresencehelp

Pohotově chatujte s ostatními Zjistěte, co se změnilo Podle barev v podokně miniatur a na snímcích jednoduše poznáte, co se v prezentaci změnilo. Zvýrazněná položka Postup a video: aka.ms/powerpointrevisionshelp Stínování v podokně miniatur Vyměňujte si nápady Pohotově chatujte s ostatními Přidávejte poznámky pro ostatní nebo si přečtěte, co píší oni. Chcete to probrat hned teď? Začněte chatovat. Zprávu uvidí všichni, kdo soubor právě upravují. Postup a video: aka.ms/officechathelp Postup a video: aka.ms/powerpointcommentshelp

Dejte svým připomínkám šťávu Postup a video: aka.ms/officeinkhelp Využijte efekt rukopisu. Některé věci se prostě snáz sdělí náčrtkem nebo klikyhákem. ÚPRAVY KLIKYHÁKY KRESLENÍ Podívejte se na předchozí verze Když spolupracujete s ostatními, někdy se chcete podívat, jak soubor vypadal před tím, než ho někdo změnil. Postup a video: aka.ms/powerpointhistoryhelp VČERA PŘED 2 HODINAMI TEĎ Můžete obnovit předchozí verzi a uložit ji zvlášť nebo z ní kopírovat obsah

Navštivte stránky aka.ms/PowerPointHelp Pracujte odkudkoli a na jakémkoli zařízení Nejste u svého stolu? Rychlé změny můžete provést i na telefonu nebo na tabletu. PowerPoint pro Windows Phone PowerPoint pro Android PowerPoint pro iOS PowerPoint Online Postup a video: aka.ms/officeappsmobilehelp Podívejte se na další tipy, videa, nápovědu a školení Navštivte stránky aka.ms/PowerPointHelp Tyto funkce jsou dostupné v PowerPointu pro Office 365.