Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Efektivnější schůzky Děkuji vám, <jméno>.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Efektivnější schůzky Děkuji vám, <jméno>."— Transkript prezentace:

1 Efektivnější schůzky Děkuji vám, <jméno>.
Dobré ráno/odpoledne/večer. Jmenuji se <jméno> a jsem <pozice v Microsoftu>. Na této pozici jsem už <počet let> a zodpovídám především za <stručný popis vaší aktuální pozice>. Dnes budu hovořit o jednom z našich scénářů Moderní spolupráce (v rámci služeb Office 365). Termín Moderní spolupráce je v podstatě jen zajímavější způsob, jak popsat prostředí pro práci v rámci služeb Office 365. Téma, o kterém chci hovořit, je: Efektivnější schůzky. V průběhu naší prezentace k tomuto scénáři uvidíte: (1) že se zaměřuje na Skype pro firmy a (2) že přestože začneme třeba ve Skypu pro firmy, rychle zapojíme (prostřednictvím těsné integrace) i další produkty z rodiny Office 365. Všechny tyto produkty a služby jsou navrženy tak, aby vašim lidem umožnily produktivnější práci.

2 Jádrem dokonalého týmu je dokonalá komunikace.
Jádro Jádrem dokonalého týmu je dokonalá komunikace. Týmy, které komunikují často a otevřeně, jsou lepší. Jsou efektivnější, rychleji reagují, lépe plánují a jejich členové si účinněji pomáhají. Naslouchají zákazníkům a tržním trendům. Sdílí mezi sebou poznatky. Otevřeně spolu soutěží. Skvěle spolu komunikují a to z nich činí skvělé týmy.

3 Jak může váš tým lépe komunikovat?

4 Skype pro firmy 11/23/2017 1:48 PM Microsoft již nabízí nástroje, díky kterým jsou schůzky produktivnější. Tvoří je produkty, které jsou integrované, známé a zapojené do každodenní práce. Přesto Skype pro firmy, který je součástí služeb Office 365, toho umožňuje ještě o tolik více. Skype pro firmy představuje základ služeb Office 365. Je to přesně ta aplikace, která propojuje všechny ostatní, která umožňuje lidem KOMUNIKOVAT (prostřednictvím volání), která umožňuje lidem SDÍLET (prostřednictvím prezentování a účastí na schůzkách) a která umožňuje lidem TVOŘIT (prostřednictvím sdílení dokumentů a různých scénářů spolupráce). To vše uživatelům přináší jediná, sjednocená, snadno použitelná, ZNÁMÁ aplikace: Skype pro firmy. © 2016 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. SPOLEČNOST MICROSOFT NEPOSKYTUJE NA INFORMACE UVEDENÉ V TÉTO PREZENTACI ŽÁDNÉ VÝSLOVNĚ UVEDENÉ, IMPLICITNĚ PŘEDPOKLÁDANÉ ANI ZÁKONNÉ ZÁRUKY.

5 lépe komunikovat a spolupracovat
Skype pro firmy Propojuje vás s členy vašeho týmu bez ohledu na to, kde se nacházíte, prostřednictvím rychlých zpráv, hlasových, video a webových konferencí, abyste mohli lépe spolupracovat na online schůzkách. Jako součást služeb Office 365 poskytuje Skype pro firmy nástroje, které potřebujete pro lepší spolupráci. Skype pro firmy propojuje vás a členy vašeho týmu online, v reálném čase bez ohledu na to, kde se nacházíte, prostřednictvím rychlých zpráv, hlasových, video a webových konferencí na nejrůznějších zařízeních, abyste mohli lépe spolupracovat na online schůzkách. pomáhá vašemu týmu… lépe komunikovat, abyste mohli přijímat rozhodnutí, rychle jednat a plnit úkoly. pomáhá vašemu týmu… lépe komunikovat a spolupracovat

6 Efektivnější schůzky... díky lepším nástrojům
Ucelené řešení pro schůzky Jednotná platforma pro každý typ schůzky a každý typ zařízení. Poskytuje lepší nástroje pro smysluplné, interaktivní schůzky. Komunikace tak, jak vám vyhovuje Organizujte schůzky a komunikujte se svými kontakty smysluplně a efektivně pomocí řešení, které je navržené na míru vašim potřebám a flexibilní pro každého uživatele. Podívejme se blíže na scénář Efektivnější schůzky. Zde je vhodné zdůraznit dva klíčové aspekty: Zaprvé: Skype pro firmy je UCELENÉ ŘEŠENÍ PRO SCHŮZKY: je to jednotná platforma pro každý typ schůzky a pro každý typ zařízení, jednotná funkčně bohatá platforma, která vašim týmům umožňuje odvádět tu nejlepší práci bez ohledu na to, kde se nacházejí. Zadruhé: Skype pro firmy vám umožňuje KOMUNIKOVAT TAK, JAK VÁM VYHOVUJE: od organizace schůzek po komunikaci s vašimi kontakty může být Skype pro firmy navržený na míru vašim potřebám a flexibilní pro každého uživatele.

7 Ucelené řešení pro schůzky
Pomocí mobilních aplikací Skype pro firmy se můžete spojit se svým týmem odkudkoli ze zařízení se systémem Windows, Android i iOS. Z libovolného telefonu se připojíte ke skypovým schůzkám pomocí funkcí pro telefonické připojení ke schůzce a volání ze schůzky, které nabízí služba PSTN Conferencing. Můžete pracovat, jako když jste ve stejné místnosti, i když ve skutečnosti nejste – sdílet svou plochu, zaznamenat schůzku a vše uložit do OneNotu. Ucelené řešení pro schůzky Připojte se a spolupracujte pomocí uceleného řešení pro schůzky Skype pro firmy. Spojte se se svým týmem prakticky odkudkoli pomocí mobilních aplikací Skype pro firmy pro Windows, Android a iOS. Služba PSTN Conferencing umožňuje připojit se z libovolného telefonu ke skypové schůzce nebo ze schůzky zavolat na libovolný telefon a připojit ho ke schůzce. Skype pro firmy vám umožňuje pracovat, jako když jste ve stejné místnosti, i když ve skutečnosti nejste – sdílet svou plochu, zaznamenat schůzku a vše uložit do OneNotu.

8 Spolupracujte odkudkoli
Připojte se ke schůzce odkudkoli: počítač, mobilní telefon, webová aplikace, veřejná telefonní síť atd. 1 Pozvěte do konverzace další lidi. 2 Podle potřeby přepojte svůj hovor. 3 Skype pro firmy nabízí celou řadu možností, jak se kdykoli a odkudkoli spojit s vašimi kontakty. Ke schůzce ve Skypu pro firmy se můžete připojit odkudkoli, kde máte připojení k internetu. Nejlepší možností je použít klienta Skype pro firmy, pokud jej máte nainstalovaného. Jestliže jste na cestách, použijte aplikaci Skype pro firmy pro připojení ke schůzce z telefonu nebo tabletu, například z telefonu se systémem Android nebo z Apple iPadu. Stačí jedno kliknutí a máte zvuk, video i veškerý sdílený obsah. Ke schůzce se také můžete připojit prostřednictvím vytočení čísla z telefonu. Prostřednictvím Skypu pro firmy nebo možnosti volání ze schůzky na telefonní číslo (přes veřejnou telefonní síť) můžete připojit další lidi. Můžete také určit, co mohou účastníci schůzky provádět: přidávat nebo odebírat účastníky, ztišit účastníky, blokovat chat nebo video a určovat, kdo může prezentovat. Pokud musíte odejít od svého stolu a chcete pokračovat v konverzaci, můžete hovor přenést na své mobilní zařízení. Jednoduše a transparentně.

9 Spojte se s kolegy Pozvěte další účastníky.
Zapojte kolegy prostřednictvím videokonference nebo svou konverzaci rozšiřte o další účastníky. Vylepšete své schůzky tak, že jediným kliknutím proměníte konferenční hovor na videokonferenci a se svými kolegy budete moci hovořit tváří v tvář. Videohovory pomáhají překlenout vzdálenosti mezi lidmi po celém světě a konverzace jsou díky nim osobnější. Potřebujete jenom kameru, reproduktory a mikrofon počítače nebo náhlavní soupravu. Prostřednictvím Skypu pro firmy nebo možnosti volání ze schůzky na telefonní číslo (přes veřejnou telefonní síť) můžete do své schůzky připojit další lidi. Můžete také určit, co mohou účastníci schůzky provádět: přidávat nebo odebírat účastníky, ztišit účastníky, blokovat chat nebo video a určovat, kdo může prezentovat. 5 Komunikujte hlasově i přes video. 4 Pozvěte další účastníky.

10 Pořádejte produktivnější schůzky
Skype pro firmy vám umožňuje sbírat názory, přijímat rozhodnutí a rychleji plnit úkoly díky nástrojům, které zajistí zapojení a účast vašeho týmu. Pokud jste přednášející, můžete zobrazit celou svou plochu nebo jen vybrané programy všem účastníkům schůzky přes Skype pro firmy. Můžete dokonce přepínat mezi programy, abyste vše, na čem zrovna pracujete, ukázali ostatním v reálném čase. Vy rozhodujete o tom, co ostatní uvidí: jestli celou vaši obrazovku, nebo jen jeden program. Nahrajte svoji powerpointovou prezentaci a přidávejte anotace ke snímkům během schůzky v reálném čase, nebo za sebe nechte prezentovat někoho jiného. Všechny snímky PowerPointu můžete také všem účastníkům zpřístupnit ke stažení, aby si je během schůzky nebo po jejím skončení mohli znovu projít. Po skončení schůzky můžete s účastníky sdílet poznámky či záznam schůzky nebo naplánovat následnou schůzku. Sdílejte svou plochu a aplikace. 6 Ukazujte a zároveň komentujte powerpointovou prezentaci, kterou sdílíte. 7 Začněte zapisovat poznámky do OneNotu. 8

11 Profesionální, obsahově bohaté prezentace
Skype pro firmy 11/23/2017 1:48 PM Profesionální, obsahově bohaté prezentace Připojení obsahu k pozvánce nebo nahrání/přidání sdílených poznámek pro rychlý přístup a sdílení Spolupráce na dokumentech s ostatními nebo sdílení plochy/aplikací Přiložení sdílených poznámek, udělení přístupu k poznámkám, obsahu a záznamu schůzky všem účastníkům Ukázání powerpointové prezentace – účastníci mohou procházet mezi snímky a vkládat komentáře Skype pro firmy je jednotná platforma pro každý typ schůzky a každý typ zařízení. Umožňuje skutečně komunikovat tak, jak vám vyhovuje. © 2016 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. SPOLEČNOST MICROSOFT NEPOSKYTUJE NA INFORMACE UVEDENÉ V TÉTO PREZENTACI ŽÁDNÉ VÝSLOVNĚ UVEDENÉ, IMPLICITNĚ PŘEDPOKLÁDANÉ ANI ZÁKONNÉ ZÁRUKY.

12 Komunikujte tak, jak vám vyhovuje
Když chcete získat podněty od ostatních, nemusíte opouštět svou kancelář. Můžete poslat rychlou zprávu, sdílet svou obrazovku, zavolat nebo hovořit přes video přímo při práci. Do konverzace můžete přidat další účastníky a sdílet s nimi snadno svou plochu, takže se můžete kvalitně rozhodovat v reálném čase. Komunikujte tak, jak vám vyhovuje Skype pro firmy vám umožňuje komunikovat tak, jak vám vyhovuje. Protože je Skype pro firmy nyní integrovaný do aplikací Office, můžete spolupracovat s členy svého týmu přímo v rámci svých dokumentů nebo z  u v Outlooku. Skype pro firmy navíc funguje na počítačích i mobilních zařízeních, takže všechny vaše kontakty máte vždy v dosahu bez ohledu na to, jestli jsou v kanceláři, nebo na cestách. Když chcete rychle získat podněty od ostatních, nemusíte opouštět svou kancelář. Když potřebujete požádat kolegu o pomoc, můžete mu poslat rychlou zprávu, sdílet s ním svou plochu, zavolat mu nebo s ním hovořit přes video a prodiskutovat váš projekt. Přímo při práci můžete také přidat do konverzace další účastníky a sdílet s nimi svou plochu, takže se můžete kvalitně rozhodovat v reálném čase.

13 Zapojte své kontakty Skype pro firmy vám umožňuje spojit se s kontakty přímo z počítače. Ve skutečnosti je pro firmy těsně provázaný s aplikacemi Office, takže můžete se svým týmem komunikovat třeba přímo z wordového dokumentu nebo z Outlooku. Prostřednictvím Skypu pro firmu snadno najdete potřebné lidi a oslovíte je v reálném čase v rámci osobního či skupinového hovoru. Můžete přidat kohokoli z vaší firmy a také dva typy externích kontaktů: uživatele Skypu pro firmy z jiných firem či organizací a DÁLE uživatele Skypu. Můžete si vyhledat kohokoli ve skypovém adresáři a přidat ho do svého seznamu kontaktů. S lidmi se můžete spojit také pomocí karet kontaktů, které se zobrazují v doručené poště, na webech a v aplikacích Office. V Outlooku stačí kliknout na od osoby, kterou chcete kontaktovat. Vedle jména osoby vidíte indikátor stavu dostupnosti. Pokud je zelený, pak je daná osoba k dispozici. Jedním kliknutím snadno zahájíte konverzaci pomocí rychlých zpráv. Rychlé zprávy ve Skypu pro firmy jsou méně formální než a rychlejší než telefonní hovor. Těžko je tak něco překoná v rychlosti a jednoduchosti používání. Když ukazatel myši umístíte na fotografii dané osoby, Skype pro firmy zobrazí rychlou nabídku možností komunikace – rychlá zpráva, hlasová nebo videokonverzace, . Vyhledejte někoho ve svém seznamu kontaktů nebo z  u. 1 2 Pošlete kontaktu rychlou zprávu.

14 Rozšiřte svou konverzaci
Přidejte zvuk a video do konverzací pomocí rychlých zpráv. 1 Sdílejte, spolupracujte a prezentujte. 2 Naplánujte si přes Outlook následnou schůzku. 3 Své spontánní konverzace můžete snadno rozšířit o další osoby a sdílení souborů. Konverzace pomocí rychlých zpráv posunete na vyšší úroveň jejich změnou na schůzku přidáním zvuku nebo dokonce videa. Přetažením kontaktů z hlavního okna Skypu pro firmy do spodní části okna rychlých zpráv tyto osoby přidáte do konverzace. Umístěním ukazatele myši na ikonu monitoru v okně Skypu můžete zahájit sdílení plochy nebo programu. Můžete přidat přílohy nebo účastníky požádat o hlasování, aniž byste museli opustit svůj otevřený dokument. Poté si naplánujte následnou schůzku, ve které můžete pokračovat v konverzaci.

15 Office 365 a Skype pro firmy
Dynamické sdílení a spolupráce vám pomohou s pořádáním efektivnějších schůzek a plněním úkolů. Skype pro firmy nabízí integrované a konzistentní nástroje, které můžete využít k pořádání efektivnějších schůzek prakticky odkudkoli, a zvýšit tak produktivitu svého týmu prostřednictvím spolupráce.

16 Materiály Navštivte: Microsoft FastTrack for Office 365
Navštivte Výukové centrum pro Office 365, kde naleznete školicí materiály založené na scénářích: Materiály Ucelené řešení pro schůzky Komunikace tak, jak vám vyhovuje Zajistěte co nejširší přijetí Skypu pro firmy: Kontakt na podporu pro Office 365 pro firmy: Stáhněte si Stručné úvodní příručky (několik čtyřstránkových barevných návodů ke Skypu pro firmy): Materiály pro zaškolení uživatelů Office 365: Na portálu FastTrack najdete materiály užitečné pro nasazení a přijetí služeb Office 365: Vytvořte si plán úspěšnosti: Prostudujte si Průvodce přijetím: Stáhněte si a přizpůsobte materiály, které pak můžete sdílet se svými týmy: Prozkoumejte blíže Skype pro firmy: Sledujte blogy k aplikacím Office:


Stáhnout ppt "Efektivnější schůzky Děkuji vám, <jméno>."

Podobné prezentace


Reklamy Google