Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1 Small Business Windows XP Professional Platforma pro zpracování zpráv (Messaging Platform) 6 září, 2001.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1 Small Business Windows XP Professional Platforma pro zpracování zpráv (Messaging Platform) 6 září, 2001."— Transkript prezentace:

1 1 Small Business Windows XP Professional Platforma pro zpracování zpráv (Messaging Platform) 6 září, 2001

2 2 Nehledě na velikost Vaší společnosti je pro Vás operační systém Windows XP Professional ideálním řešením. Operační systém Windows XP Home není řešením navrženým pro obchodní využití, protože neposkytuje: 1. Síťové řešení, které uspokojí Vaše nynější potřeby a nastaví adekvátní očekávání do budoucna. 2. Flexibilitu pracovat z libovolného umístění a mít přístup ke svým souborům, aplikacím a síťovým službám z prakticky každého osobního počítače. 3. Bezpečnost třídy Business-class pro důvěrné informace v obchodování. Platforma pro zpracování zpráv ve Windows XP Pro versus Windows XP Home

3 3 Podpora platformy pro zpracování zpráv (Messaging Platform Support) Nevýhoda Podpůrné body Disponujete-li serverem či si ho chystáte pořídit, umožní Vám řešení počítačových sítí operačního systému Windows XP založené na serveru (není součástí operačního systému Windows XP Home Edition) 1. připojit k serveru tolik osobních počítačů či periferních zařízení, kolik jen budete potřebovat; 2. připojit se k serveru a centrálně spravovat Vaše data, zdroje či periferní zařízení, což Vám dává lepší přístup a kontrolu na daty a celou počítačovou sítí. Nedisponujete-li serverem a ani se nechystáte si ho pořídit, umožní Vám řešení počítačových sítí peer-to-peer operačního systému Windows XP Professional: 1. Poskytnout přístup až deseti počítačům ke sdíleným zdrojům ve Vaší síti (operační systém Windows XP Home Edition podporuje přístup pouze pěti osobních počítačů). Disponujete-li serverem či si ho chystáte pořídit, umožní Vám řešení počítačových sítí operačního systému Windows XP založené na serveru (není součástí operačního systému Windows XP Home Edition) 1. připojit k serveru tolik osobních počítačů či periferních zařízení, kolik jen budete potřebovat; 2. připojit se k serveru a centrálně spravovat Vaše data, zdroje či periferní zařízení, což Vám dává lepší přístup a kontrolu na daty a celou počítačovou sítí. Nedisponujete-li serverem a ani se nechystáte si ho pořídit, umožní Vám řešení počítačových sítí peer-to-peer operačního systému Windows XP Professional: 1. Poskytnout přístup až deseti počítačům ke sdíleným zdrojům ve Vaší síti (operační systém Windows XP Home Edition podporuje přístup pouze pěti osobních počítačů). Operační systém Windows XP Home neposkytuje: Síťové řešení, které uspokojí Vaše nynější potřeby a položí základy pro budoucnost. Nehledě na velikost Vaší společnosti je pro Vás operační systém Windows XP Professional ideálním řešením.

4 4 Podpora platformy pro zpracování zpráv (Messaging Platform Support) NevýhodaPodpůrné body Technologie Remote Desktop operačního systému Windows XP Professional poskytuje bezpečný přístup do osobního počítače ve Vaší kanceláři prostřednictvím Internetu, když nejste v kanceláři, z prakticky každého osobního počítače. Přístup do Vaší sítě z notebooku je nyní jednodušší než kdykoliv předtím, soubory v notebooku jsou nyní bezpečnější, takže si můžete svůj notebook vzít nyní sebou kamkoliv. Technologie Remote Desktop operačního systému Windows XP Professional poskytuje bezpečný přístup do osobního počítače ve Vaší kanceláři prostřednictvím Internetu, když nejste v kanceláři, z prakticky každého osobního počítače. Přístup do Vaší sítě z notebooku je nyní jednodušší než kdykoliv předtím, soubory v notebooku jsou nyní bezpečnější, takže si můžete svůj notebook vzít nyní sebou kamkoliv. Operační systém Windows XP Home neposkytuje: Flexibilitu pracovat z libovolného umístění a mít přístup ke svým souborům, aplikacím a síťovým službám z prakticky každého osobního počítače. Nehledě na velikost Vaší společnosti je pro Vás operační systém Windows XP Professional ideálním řešením.

5 5 Podpora platformy pro zpracování zpráv (Messaging Platform Support) NevýhodaPodpůrné body Bezpečnost třídy Business-class operačního systému Windows XP Professional Vám umožňuje zamknout svá důvěrná data a jiné citlivé soubory, takže k ním máte přístup pouze Vy. Operační systém Windows XP Professional Vám umožňuje rozhodovat, kteří z Vašich zaměstnanců budou mít přístup ke sdíleným zdrojům včetně souborů, složek, tiskáren a faxů. Bezpečnost třídy Business-class operačního systému Windows XP Professional Vám umožňuje zamknout svá důvěrná data a jiné citlivé soubory, takže k ním máte přístup pouze Vy. Operační systém Windows XP Professional Vám umožňuje rozhodovat, kteří z Vašich zaměstnanců budou mít přístup ke sdíleným zdrojům včetně souborů, složek, tiskáren a faxů. Operační systém Windows XP Home neposkytuje: Bezpečnost třídy Business-class pro důvěrné informace v obchodování Nehledě na velikost Vaší společnosti je pro Vás operační systém Windows XP Professional ideálním řešením.

6 6 5 nejdůležitějších důvodů proč si pořídit operační systém Windows XP Professional namísto operačního systému Windows XP Home Edition 1.Pořiďte si základ pro počítačové sítě, kterou potřebujete – Nyní obdržíte základ pro řešení počítačových sítí, které potřebujete. S vývojem Vaší společnosti budete disponovat flexibilním základem pro řešení počítačových sítí. 2.Pracujte z libovolného umístění – Vy i Vaši zaměstnanci budete moci pracovat na cestě či v teple Vaší domácnosti, neboť, i když nejste v kanceláři, budete mít přístup k souborům a aplikacím Vašeho kancelářského počítače. 3.Sdílejte zdroje jako, dokumenty, tiskárny faxy a připojení k Internetu až pro deset osobních počítačů. 4.Vy rozhodujte o tom, kdo bude mít přístup k nejdůležitějším zdrojům a datům. 5.Vaše důvěrné informace budou v bezpečí díky pokročilým prvkům pro bezpečnost a soukromí. ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pro uživatele vícejazyčné verze 6.Flexibilní jazyková podpora – Můžete měnit uživatelské rozhraní a získat dialogová okna, nabídky soubory nápovědy, soubory či slovníky v mnoha různých jazycích.

7 7 5 nejdůležitějších důvodů proč si nepořídit operační systém Windows XP Home Edition namísto operačního systému Windows XP Pro 1.Poskytuje pouze síťové řešení typu peer-to-peer – neposkytuje síťové řešení založené na serveru 2.Bez možnosti vzdáleného přístupu – Nejste-li ve Vaší kanceláři, nemáte přístup ke svým souborům a aplikacím ve svém kancelářském osobním počítači. 3.Omezené sdílení zdrojů – Nelze sdílet důležité zdroje jako dokumenty, tiskárny, faxy, a připojení k Internetu pro více než 5 osobních počítačů. 4.Snížená kontrola uživatelského přístupu – Je obtížnější kontrolovat, kdo bude mít přístup ke sdíleným zdrojům a informací ve Vaší síti. 5.Snížená ochrana dokumentů a souborů – Neobsahuje pokročilé prvky pro bezpečnost, které obsahuje operační systém Windows XP Pro.. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pro uživatele vícejazyčné verze 6.Omezená jazyková podpora – Nelze měnit jazyk uživatelského rozhraní.


Stáhnout ppt "1 Small Business Windows XP Professional Platforma pro zpracování zpráv (Messaging Platform) 6 září, 2001."

Podobné prezentace


Reklamy Google