Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

PowerPoint 2007: Formátování grafu Lekce 15. Úkol Pracujte s grafem na 3. snímku. – Změňte typ grafu na spojnicový. Z nabídky vyberte hned první variantu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "PowerPoint 2007: Formátování grafu Lekce 15. Úkol Pracujte s grafem na 3. snímku. – Změňte typ grafu na spojnicový. Z nabídky vyberte hned první variantu."— Transkript prezentace:

1 PowerPoint 2007: Formátování grafu Lekce 15

2 Úkol Pracujte s grafem na 3. snímku. – Změňte typ grafu na spojnicový. Z nabídky vyberte hned první variantu. – Změňte popisek svislé osy tak, aby se text zobrazoval vodorovně. – Změňte velikost písma legendy na 18. – Přejmenujte název grafu na „Vývoj ceny pohonných hmot v březnu 2011“. – Pozadí mřížky grafu vyplňte žlutou barvou. – Spojnicím „přidejte popisky dat“. Z webových stránek učitele si stáhněte excelový sešit „počasí_faze03.xlsx“. Do 4. snímku prezentace s názvem „Počasí v ČR“ vložte graf, který je obsažen ve staženém excelovém sešitě. Použijte příkaz „Vložení → Objekt → Vytvořit ze souboru“. Zajistěte „propojení“ vloženého objektu s původním souborem. Do poznámek 4. snímku vysvětlete, k čemu je propojení vloženého objektu s původním souborem dobré.

3 Pohonné hmoty

4 Počasí v ČR


Stáhnout ppt "PowerPoint 2007: Formátování grafu Lekce 15. Úkol Pracujte s grafem na 3. snímku. – Změňte typ grafu na spojnicový. Z nabídky vyberte hned první variantu."

Podobné prezentace


Reklamy Google