1.1.2019 Zrealizované projekty z Fondu pro vnější hranice v rámci ročních programů FVH 2007, ročního programu FVH 2008 realizovaných v roce 2009.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1 Vstup do Schengenu – změny v ČR ISSS Hradec Králové
Advertisements

ECVET v Programu celoživotního učení
Ing. Karel Havlíček – ředitel odboru příspěvkových programů
Přehled realizovaných plateb a opatření k urychlení proplácení projektů financovaných z ROP Střední Morava 2. září 2009 Olomouc 8. září 2009 Zlín Výroční.
Možnosti strukturálních fondů EU – Služby v oblasti bezpečnosti, prevence a řešení rizik Hradec Králové, Ing. Miloš Ciniburk zástupce ředitele.
Kontaktní a koordinační centra
Zajištění bezpečnostní situace České republiky v souvislosti s propouštěním zahraničních pracovníků v důsledku hospodářské krize Ivan Langer ministr vnitra.
Státní informační politika ve vzdělávání SIPVZ w w w. e - g r a m. c z Financování rozvoje, obměny a provozu ICT ve školách a školských zařízeních SIPVZ.
Organizace sociální správy
Národní tematická síť F NTS F – národní tematická sít F Ing. Václav Götz 19.listopadu 2007.
Příprava předsednictví ČR v Radě EU a role Sekce pro evropské záležitosti Aleš Opatrný Odbor koordinace evropských politik Sekce pro evropské záležitosti.
Evropské projekty & management VÝCHODISKA:  Realita vstupu do EU, rozvoj regionů, potřeba posílení dovedností zaměstnanců a organizací, možnost změny.
Zkušenosti ze spolupráce státního a neziskového sektoru při realizaci projektů financovaných z ESF Ing. Vladimír Kváča, Ph.D. Ministerstvo práce a sociálních.
1 Fondy Evropské unie. 2 Stav čerpání z fondů EU ČR má k dispozici na programové období z fondů Evropské unie 26,7 miliardy eur. V přepočtu.
Informace o Programu švýcarsko-české spolupráce Ing. Petra Murycová, oddělení Evropské unie, MPSV.
Seminář pro žadatele o finanční podporu z OP VK 2007 – 2013 FINANČNÍ ČÁST.
Komunitární program PROGRESS Jitka Zukalová, MPSV, oddělení Evropské unie.
TISKOVÁ KONFERENCE TISKOVÁ KONFERENCE Čerpání z programů Evropského sociálního fondu v roce 2007 Praha, RNDr. Petr Nečas.
Integrovaný operační program Konference „Bezpečná Evropa“ Hradec Králové.
Transformuje Kraj nebo kraj ?
Vladimír Šiška Náměstek ministra – ředitel sekce
Silnice nebo železnice
Grantové schéma Phare 2003 Rozvoj lidských zdrojů Seminář pro auditory Část finanční Praha, 15. března 2006 Ing. Kateřina Auerveková
RPS/CSF Technická pomoc RPS Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
1 Operační program Výzkum a vývoj pro inovace Programovací období
ZPŮSOBY FINANCOVÁNÍ A ZPOPLATNĚNÍ DOPRAVNÍ INFRASTRUKTURY Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business.
Zajišťování majetku v trestním řízení v roce 2012 POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ ÚSTECKÉHO KRAJE.
Krajské ředitelství policie Olomouckého kraje Odbor cizinecké policie
Dotační program Podpora veřejně účelných aktivit seniorských a proseniorských organizací s celostátní působností Workshop Realizace politiky přípravy na.
Zpráva o činnosti odboru cizinecké policie 2015.
Hraniční kontrola předmětů na vnějších hranicích spolufinancovaný z Ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
MěÚ Tišnov nám. Míru 346, Tišnov Sál Městského kulturního střediska, Tišnov Technologické centrum ORP Tišnov Jiří Dospíšil, vedoucí OSVV Ing. Dušan.
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
Biometrické snímací zařízení k VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu 2009 Fond pro vnější hranice (FVH)
Národní centrála S I R E N E Úřad služby kriminální policie a vyšetřování PP ČR.
Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/
Sekce fondů Evropské unie (Sekce 8) Hlavní náplň Zajištění činností Řídicího orgánu operačních programů spolufinancovaných z ESF (OP LZZ a OPZ), Zprostředkujících.
Letecká technika pro záchranné práce v IZS CZ.1.06/3.4.00/ Projekt je spolufinancován z Evropské unie, Evropského fondu pro regionální rozvoj v.
Informační schůzka k 1.výzvě pro předkládání projektů pro roční program 2012 Evropského uprchlického fondu Praha 11. října 2012 Evropský uprchlický fond.
Obnova HW a koncových stanic v rámci systému NS-VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
Modernizace mobilního monitorovacího prostředku projekt spolufinancovaný z ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Kontaktn í a koordinačn í centra Krajsk é ředitelstv í policie Jihočesk é ho kraje.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
Úprava systému cizinecké policie a vytvoření relevantního datového fondu pro ROB Projekt spolufinancovaný Evropskými fondy prostřednictvím Integrovaného.
Obnova infrastruktury SIS II - 2. etapa (záložní centrum) projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
Rozšíření informačního systému OBZOR projekt spolufinancovaný z ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Připojení NS-VIS k CS-VIS EU projekt spolufinancovaný z ročního programu 2010 Fond pro vnější hranice (FVH)
Účinnosti nabyl ke dni 1. srpna 2016
Veřejné rozpočty Mgr. Oldřich Hájek.
Příprava předsednictví ČR v Radě EU a role
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Zvýšení kapacity, dostupnosti a efektivnosti systému SIS II spolufinancovaný z Ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Rozšíření funkcionalit systému ZC-CIS projekt spolufinancovaný z ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Workshop Realizace politiky přípravy na stárnutí, Brno, 15. října 2015
Evropský návratový fond (ENF)
Diskové pole SIS II - záložní centrum projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
odbor politiky bydlení
Policejní prezidium ČR Ředitelství služby dopravní policie
Předávání údajů o cestujících leteckými dopravci Policii České republiky projekt spolufinancovaný z ročního programu 2010 Fond pro vnější hranice.
Obnova infrastruktury SIS II před spuštěním do rutinního provozu - 1. etapa projekt spolufinancovaný z ročního programu 2011 Fond pro vnější.
Obnova HW (serverová část) v rámci systému NS-VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu Fond pro vnější hranice (FVH)
Informace o Programu švýcarsko-české spolupráce
Zajištění bezpečnostní situace České republiky
PODPORA SOCIÁLNĚ-PRÁVNÍ OCHRANY DĚTÍ NA KRAJSKÉM ÚŘADĚ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE II Metodické setkání na téma „Standardy kvality sociálně-právní ochrany na.
Krajské ředitelství policie Olomouckého kraje Odbor cizinecké policie
Moderní technika a technologie Policie ČR CZ.1.06/3.4.00/
Program spolupráce SN – CZ
Zvýšení akceschopnosti Policie ČR při řešení mimořádných událostí CZ.1.06/3.4.00/ projekt je realizován z Evropské unie, Evropského.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
Transkript prezentace:

1.1.2019 Zrealizované projekty z Fondu pro vnější hranice v rámci ročních programů FVH 2007, ročního programu FVH 2008 realizovaných v roce 2009

Fond pro vnější hranice ( FVH ) Byl zřízen jako součást programu „Solidarita a řízení migračních toků“ Smyslem FVH je zajistit integrované řízení vnějších hranic členských států Evropské unie. Představuje důležitý krok směrem pro účinné provádění společných standardů pro ochranu a ostrahu vnějších hranic Evropské unie. Možnými příjemci prostředků z FVH jsou: Policie ČR Ministerstvo zahraničních věcí ČR Střední policejní škola a Vyšší policejní škola MV Holešov Realizované projekty Fondu pro vnější hranice z ročních programů 2007, 2008 realizované v roce 2009 pplk.Mgr..Mezuliáníková 1.1.2019

Obecný princip Fondu pro vnější hranice Na základě víceletého programu FVH na období 2007/2013 byly následně odpovědným orgánem – Odbor azylové a´migrační politiky MV ČR (dále jen OAMP MV) vypracovány a Evropskou komisí schváleny následující roční programy: roční program 2007 roční program 2008 roční program 2009 roční program 2010 Z Fondu pro vnější hranice lze získat příspěvek do výše 75% z celkových nákladů projektu. Realizované projekty Fondu pro vnější hranice z ročních programů 2007, 2008 realizované v roce 2009 pplk.Mgr..Mezuliáníková 1.1.2019

Vybudování zálohového centra CIS – (FVH 2007-05) Projekt financován z Fondu pro vnější hranice - roční program 2007 v předpoklánané výši 14 712 000,-Kč. Realizátorem projektu bylo Ředitelství služby cizinecké policie (ŘSCP).   Předmětem projektu bylo vybudování záložního centra CIS k zajištění plynulého překračování vnějších hranic v souladu s schengenským acquis i při výpadku provozního centra CIS a tím zabezpečení řízení toků osob na vnějších hranicích, Výše příspěvku z FVH v objemu 75 % tvořila částku 11 340 000,- Kč. Realizované projekty Fondu pro vnější hranice z ročních programů 2007, 2008 realizované v roce 2009 pplk.Mgr..Mezuliáníková 1.1.2019

Vybudování zálohového centra CIS – (FVH 2007-05) Realizované projekty Fondu pro vnější hranice z ročních programů 2007, 2008 realizované v roce 2009 pplk.Mgr..Mezuliáníková 1.1.2019

Pořízení kamerových systémů – (FVH 2007- 04) Projekt financován z Fondu pro vnější hranice - roční program 2007 v předpokládané výši 1 478 000,- Kč. Realizátorem projektu bylo Ředitelství služby cizinecké policie (ŘSCP).   Cílem projektu bylo zajistit optickou kontrolu na Letišti Brno Tuřany a na Letišti Pardubice k zabránění nelegálního vstupu nebo výstupu z prostoru mezinárodního letiště mimo vyznačená místa. Projekt zrealizován za 1 543 914,- Kč. Výše příspěvku z FVH tvořila částku 1 108 500,- Kč. Realizované projekty Fondu pro vnější hranice z ročních programů 2007, 2008 realizované v roce 2009 pplk.Mgr..Mezuliáníková 1.1.2019

Pořízení kamerových systémů – (FVH 2007- 04) Letiště Pardubice Realizované projekty Fondu pro vnější hranice z ročních programů 2007, 2008 realizované v roce 2009 pplk.Mgr..Mezuliáníková 1.1.2019

Pořízení kamerových systémů – (FVH 2007- 04) Letiště Brno Realizované projekty Fondu pro vnější hranice z ročních programů 2007, 2008 realizované v roce 2009 pplk.Mgr..Mezuliáníková 1.1.2019

Vybavení pro kontrolu dokladů – (FVH 2008-05) Projekt financován z Fondu pro vnější hranice - Roční program 2008 v předpokládané výši 17 145 000,- Kč. Realizátorem projektu bylo Ředitelství služby cizinecké policie (ŘSCP).   Předmětem projektu bylo pořízení a modernizace technického vybavení pro odhalování padělaných a pozměněných dokladů k zamezení nelegální migrace. Celkové náklady na projekt byly schváleny ve výši 17 145 000,- Kč, objem prostředků FVH tvoří 75 %, což představuje částku ve výši 12 858 750,- Kč. Realizované projekty Fondu pro vnější hranice z ročních programů 2007, 2008 realizované v roce 2009 pplk.Mgr..Mezuliáníková 1.1.2019

Vybavení pro kontrolu dokladů – (FVH 2008-05) Realizované projekty Fondu pro vnější hranice z ročních programů 2007, 2008 realizované v roce 2009 pplk.Mgr..Mezuliáníková 1.1.2019

Vybavení pro kontrolu dokladů – (FVH 2008-05) Realizované projekty Fondu pro vnější hranice z ročních programů 2007, 2008 realizované v roce 2009 pplk.Mgr..Mezuliáníková 1.1.2019

Modernizace speciálního vozidla s mobilní termovizí (FVH 2008-06) Projekt financován z Fondu pro vnější hranice - roční program 2008 v předpokládané výši 3 148 000,- Kč.   Realizátorem projektu bylo Ředitelství služby cizinecké policie (ŘSCP). Předmětem projektu bylo zmodernizování technického prostředku k nočnímu vidění na letišti Praha Ruzyně k hlídkové činnosti pro zajištění ostrahy vzdušné hranice. Celkové náklady na projekt byly schváleny ve výši 3 148 000,- Kč, objem prostředků FVH tvoří 75 %, což představuje částku ve výši 2 361 000,- Kč. Realizované projekty Fondu pro vnější hranice z ročních programů 2007, 2008 realizované v roce 2009 pplk.Mgr..Mezuliáníková 1.1.2019

Modernizace speciálního vozidla s mobilní termovizí (FVH 2008-06) Realizované projekty Fondu pro vnější hranice z ročních programů 2007, 2008 realizované v roce 2009 pplk.Mgr..Mezuliáníková 1.1.2019

Školení operátorů SIRENE a setkání vedoucích SIRENE (FVH 2008-04) Projekt financován z Fondu pro vnější hranice - roční program 2008 v předpokládané výši 943 480,- Kč. Realizátorem projektu bylo pracoviště NC SIRENE Policejního prezidia ČR. Pořádáním školení operátorů a setkání vedoucích SIRENE Policie ČR splnila závazek vyplývající z předsednictví v Radě EU, akce byla zaměřena na prezentace nejlepší praxe, zefektivnění sjednocení postupů v rámci policejní spolupráce k zajištění bezpečnosti schengenského prostoru .  Celkové náklady na projekt byly schváleny ve výši 943 000,- Kč, objem prostředků FVH tvoří 75 %, což představuje částku ve výši 707 250,- Kč. Realizované projekty Fondu pro vnější hranice z ročních programů 2007, 2008 realizované v roce 2009 pplk.Mgr..Mezuliáníková 1.1.2019

Realizované projekty Fondu pro vnější hranice z ročních programů 2007, 2008 realizované v roce 2009 pplk.Mgr..Mezuliáníková 1.1.2019

Kancelář projektů a evropských fondů PP ČR pplk. Mgr. Mezuliáníková tel. 974 834 555, mobil 603 191 890 e-mail: kpef2@mvcr.cz Realizované projekty Fondu pro vnější hranice z ročních programů 2007, 2008 realizované v roce 2009 pplk.Mgr..Mezuliáníková 1.1.2019