PROJEKČNÍ, INŽENÝRSKÁ A DODAVATELSKÁ SPOLEČNOST

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt na odstranění ekologických škod vzniklých v souvislosti s těžební činností státních hnědouhelných společností v období před jejich privatizací.
Advertisements

Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S1_05.
Kutná Hora 26. května 2015 NOVELA STAVEBNÍHO ZÁKONA.
PODNIKÁNÍ VY_32_INOVACE_POD_20. Obsah Základní pojmy Právní úprava Podnikání podle živnostenského zákona Obchodní společnosti Družstva Státní podnik Neziskové.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 1. prosince 2015.
Založení firmy postup. Postup založení firmy 1) Výběr oboru podnikání a vymezení předmětu živnosti 2) Volba právní formy podnikání 3) Určení názvu a umístění.
LOGISTIKA NOVÉ MATURITNÍ ZKOUŠKY TELČ CERMAT - Centrum pro zjišťování výsledků vzdělávání
„Rekonstrukce chodníku podél silnice III/01152(II/474) km 0,000 – 0,222“ Tento projekt byl spolufinancován z rozpočtu Státního fondu dopravní infrastruktury.
Voda jak ji neznáme Povolení k nakládání s vodami k Ing. Jana Zmeškalová.
TRINS Transportní informační a nehodový systém UNIPETROL RPA, s.r.o. Litvínov SCHP ČR Praha 23. března 2016.
BEZPEČNOST JEŘÁBOVÉ DOPRAVY Při konstrukci a provozu jeřábů musí být přísně dbáno na zásady bezpečnosti, aby nebyl ohrožen život a zdraví osob a zabránilo.
© IHAS 2011 Tento projekt je financovaný z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu ČR.
Procesy ve veřejné správě Ivo Vašíček Proces veřejné správy Získávání zdrojů dané, poplatky, pokuty Vnitřní a vnější bezpečnost Správa zdrojů Údržba.
Úvod k přednáškám o Jištění kvality technologických procesů VŠCHT pd v
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S1_07.
Obnova zauhlování Elektrárna Chvaletice a.s. Chvaletice
Jak přistupovat k inovačním možnostem s dotacemi Richard Lev Ředitel odboru Projektového poradenství Mob:
Krizové štáby. Zákon č. 240/2000 Sb., § 14 (1) Hejtman zajišťuje připravenost kraje na řešení krizových situací; ostatní orgány kraje se na této připravenosti.
Strana 1 INTEGROVANÉ POVOLOVÁNÍ V ČESKÉ REPUBLICE Adéla Švachulová Ministerstvo životního prostředí Oddělení IPPC Integrated and Planned Enforcement of.
Projekt Spolupráce Zlínska a Stredného Ponitria Přeshraniční spolupráce Otrokovice
1. WORKSHOP.
Střední rybářská škola a Vyšší odborná škola vodního hospodářství
PROJEKT ISTI INFORMAČNÍ SYSTÉM TECHNICKÉ INFRASTRUKTURY VEŘEJNÉ SPRÁVY
Závěrečný účet kapitoly 335 Ministerstvo zdravotnictví ČR za rok 2016
Místní rozpočtové jednotky
KONCEPT NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Science centrum Lázně Chomutov???
Role Úřadu Regionální rady
Programový rámec: Integrovaný regionální operační program
Organizace výroby Organizace a řízení výroby
Mgr. Michal Matouš Katedra správní vědy a správního práva, PrF MU
Domovní elektrická instalace
Stavební uzávěra základní informace
Střední vzdělávání Maturitní zkoušky Změny právních předpisů
Podpora rozvoje dopravy s využitím ROP Střední Morava
Novela zákona ZPF č. 41/2015 Sb. – účinnost od 1. dubna 2015
Zákon o lesích (lesní zákon) č. 289/1995 Sb.
Porada OÚPSŘ KrÚ JMK s vedoucími ÚÚP Územně analytické podklady ÚAP kraje s využitím ÚAP obcí ÚAP a změny v právních předpisech Ing. arch. Jana.
Roční seminář pro vodoprávní úřady
INFRASTRUKTURA PRO VZDĚLÁVÁNÍ
Management Přednáška 7, 8: Plánování.
KRIZOVÝ ŠTÁB MĚSTA HRANIC
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Aktuální právní úprava činnosti školy a nové úkoly zástupce ředitele
Zákon o vodovodech a kanalizacích č. 274/2001 Sb
Závaznost ÚPD pro orgány státní správy lesa
Živnostenské podnikání (správně-právní režim) III. část
Změny právní úpravy ochrany přírody a krajiny
Zákon č. 183/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů
STAVEBNÍ ZÁKON.
© 2012 STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV
Energetický management
Srovnání plánovaného a skutečného stavu SZ
Účastníci výstavby
Teritoriální setkání Island Praha, ing
Technická Evidence Zdravotnických Prostředků 1
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Finanční plán stavební zakázky
Pojištění českého exportu do ZEMÍ SNS
Logistický systém ve společnosti Těžké strojírenství Plzeň a.s.
Implementace BAT závěrů do integrovaných povolení v Moravskoslezském kraji Krakow.
Hodnotící zpráva k výsledkům kontrol výkonu přenesené a samostatné působnosti svěřené orgánům obcí, krajů a hlavního města Prahy za léta 2014–2016.
Financování dopravní infrastruktury v letech 2018 – 2021
Moravské dopravní fórum
Obecné nařízení o ochraně osobních údajů
Územní plán s prvky regulačního plánu
KRIZOVÝ ŠTÁB MĚSTA HRANIC
Sociální a dostupné byty
Významné stavby SŽDC v regionu Střední a východní Moravy
Nabízené služby společnosti
Transkript prezentace:

PROJEKČNÍ, INŽENÝRSKÁ A DODAVATELSKÁ SPOLEČNOST Ing. Vladimír Zemánek – jednatel HSRM – Most 8.10.2018

PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI CHEMINVEST s.r.o. je projekční, inženýrská a dodavatelská společnost s více než 20-ti letou historií. Předmět činnosti: Inženýrská činnost v investiční výstavbě Projektová činnost v investiční výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování (EPC) Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci

PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI

DODAVATELSKÁ ČINNOST Realizace EPC projektů, tzv. projektů „na klíč“, jak technologického, tak i ryze stavebního charakteru: Průmyslové stavby Dopravní stavby Vodohospodářské stavby Výstavba technologie v chemii Výstavba technologie v energetice

PROJEKČNÍ ČINNOST Základní oblasti projekčních služeb: Zpracování koncepčních studií Zpracování studií proveditelnosti Zpracování technicko-technologických studií Zpracování oznámení záměru stavby dle zákona č. 100/2001 Sb. O posuzování vlivů na životní prostředí Zpracování projektové dokumentace pro územní řízení Zpracování projektové dokumentace pro ohlášení stavby a k žádosti o stavební povolení Zpracování projektové dokumentace pro provádění stavby Zpracování projektové dokumentace dopravních staveb (v rozsahu staveb místních a účelových komunikací) Zpracování projektové dokumentace skutečného provedení stavby Zpracování projektové dokumentace pro vydání demoličních výměrů (dokumentace prací) Zpracování protokolů o stanovení prostředí

INŽENÝRSKÁ ČINNOST Správní rozhodnutí: Projednání dokumentace EIA s veřejnoprávními orgány a dotčenými organizacemi - zajištění vydání příslušného rozhodnutí Projednání dokumentace pro územní řízení s veřejnoprávními orgány a dotčenými organizacemi – zajištění vydání rozhodnutí o umístění stavby Projednání dokumentace pro stavební řízení s veřejnoprávními orgány a dotčenými organizacemi – zajištění vydání ohlášení stavby, stavebního povolení Zajištění vydání rozhodnutí o změně stavby před jejím dokončením Zajištění vydání povolení ke zkušebnímu provozu Zajištění vydání rozhodnutí o předčasném užívání stavby Zajištění vydání kolaudačního souhlasu stavby Zajištění vydání dalších potřebných správních rozhodnutí dle zvláštních předpisů a dle potřeb realizace projektu (např. integrované povolení apod.)

INŽENÝRSKÁ ČINNOST Management realizace: Výkon autorského dozoru Převzetí staveniště Provádění technického dozoru investora ve všech profesích Řízení a koordinace stavby Sledování a vyhodnocování časového průběhu realizace Sledování objemového a finančního plnění stavby Organizace individuálního a komplexního vyzkoušení, garanční a výkonnostní zkoušky Organizace zkušebního provozu Organizace přejímacího řízení Zpětné předání staveniště Management jakosti: Zpracování plánu zajištění a sledování jakosti včetně dílčích procedur pro jeho uplatnění Zpracování PKZ QA/QC

KLÍČOVÉ REFERENCE - Inženýrské služby – řízení projektu na straně investora Chemický průmysl: Intenzifikace petrochemických výrob; Chemopetrol revamp Etylénové jednotky z 450 na 485 ktun/rok výstavba výrobny PE II (200 ktun/rok) výstavba výrobny PP (250 ktun/rok) výstavba Off sitů Výstavba dělícího zařízení vzduch ASU II; Chemopetrol / Air Products Rekonstrukce výrobny močoviny / odstranění ekologických zátěží; Chemopetrol / Stamicarbon Výstavba nové výrobny etylbenzenu EB II – OSBL; Chemopetrol Dodávka vodíkové směsi z výrobny POX na PSA; Chemopetrol Plnění vodíku do bateriových vozů; Chemopetrol / Air Products

KLÍČOVÉ REFERENCE – Inženýrské služby – řízení projektu na straně investora Dopravní stavby: Dálnice D8, úsek 807 Ústí n/L – státní hranice; ŘSD, Ministerstvo dopravy ČR Liniové stavby: Ropovod Ingolstadt – Kralupy - Litvínov; MERO ČR Rekonstrukce ropovodu Družba; MERO ČR Přeložka dálkovodu etylbenzenu; KAUČUK Kralupy Modernizace dálkovodu etylbenzenu; Chemopetrol Energetika: Odsíření teplárny T700; Chemopetrol Příprava a spalování biopaliva na teplárně T700; Chemopetrol

KLÍČOVÉ REFERENCE – Inženýrské služby – řízení projektu na straně investora Vodohospodářské stavby: Segregace splaškových vod z dešťové kanalizace – kanalizační přípojky vnitřních objektů areálu Chempark Záluží; Unipetrol RPA Segregace splaškových vod z dešťové kanalizace – zkapacitnění páteřní stoky a gravitační stoky ke koncovému čištění; Unipetrol RPA Rekonstrukce mechanického předčištění odpadních vod; Unipetrol RPA Optimalizace předčištění odpadních vod na bloku 22; Unipetrol RPA Zpracování odpadních vod z výrobny POX; Unipetrol RPA Likvidace kalových vod z vodárny PCH na MČOV; Unipetrol RPA

KLÍČOVÉ REFERENCE – Inženýrské služby – řízení projektu na straně investora Odstranění následků havárie etylenové jednotky – inženýrské služby: Zákazník:  Unipetrol RPA, s.r.o. Termíny realizace:  12/2015 – 03/2017 CIN: 1,9 mld CZK Rozsah díla:   Zpracování PD pro územní řízení Zpracování dokumentace pro stavební povolení / ohlášení stavby Zajištění projednání stavby s orgány státní správy pro čely demoličního výměru a stavebního povolení Zajištění souhlasu s uvedením stavby do zkušebního provozu Projektový management a administrace projektu TDI v oblastech - stavební, technologie, elektro a MaR Inženýrské služby pro přípravu zařazení stavby do dlouhodobého majetku zákazníka

KLÍČOVÉ PROJEKTY V REALIZACI Inženýrské služby – řízení projektu na straně investora Zastupování investora: Zákazník: INNO COMP Bohemia, a.s. Termíny realizace: 04/2017 – 05/2018 CIN: cca 100 mil CZK Rozsah díla: řízení projektu ISHK – přeložka inženýrských sítí Hořanský koridor: Zákazník: Vršanská uhelná, a.s. Termíny realizace: 01/2018 – CIN: více než 1 mld. CZK inženýrské služby CTR v Nelahozevsi - nový zásobník ropy - 125 tis. m3: Zákazník: Mero, a.s. Termíny realizace: 11/2017 – CIN: cca 450 mil CZK -

KLÍČOVÉ PROJEKTY V REALIZACI Inženýrské služby – řízení projektu na straně investora Inženýrské služby – PE3 ISBL: Zákazník: Technip Italy Termíny realizace: 08/2016 – CIN: cca 7,5 mld CZK Rozsah díla: posouzení a autorizace prováděcí dokumentace stavby (statika, požární zařízení) technické konzultace (legislativa, technické normy, …) Inženýrské služby – PE3 OSBL: Zákazník: ORLEN Projekt S.A. Termíny realizace: 09/2016 – CIN: cca 1 mld CZK koordinace jednotlivých částí OSBL plánování, kontrola postupu výstavby technická kontrola dokumentace kontrola kvality

KLÍČOVÉ PROJEKTY V REALIZACI Inženýrské služby – řízení projektu na straně investora Inženýrské služby – PE3: Zákazník: Unipetrol RPA, s.r.o. Termíny realizace: 11/2016 - CIN: cca 8.5 mld CZK Rozsah díla: schvalovací proces/technická dokumentace Poradenství při výstavbě jednotky na výrobu Metanolu Zákazník: US Methanol LLC Termíny realizace: 08/2018 - organizační/technická/obchodní podpora projektu

KLÍČOVÉ EPC PROJEKTY V REALIZACI Výstavba PE3 - OSBL: Zákazník: Unipetrol RPA, s.r.o. Obrat: 250 mil CZK Termíny realizace: 09/2016 – Rozsah díla: detail design stavební práce (rozvodna čerpací stanice, výkopy, základy…) potrubní rozvody (až do DN 1200) provedení napojovacích bodů (hot tap) elektromontážní práce vzduchotechnika výroba a montáž 300 t ocelové konstrukce montáž čerpací stanice a uvedení do provozu Flérový systém PE3 – stavební část: Zákazník: Kovoprojekta, a.s. Obrat: 42 mil CZK Termíny realizace: 04/2017 – stavební práce, stavba komunikací, pilotáže výstavba potrubních mostů

KLÍČOVÉ EPC PROJEKTY V REALIZACI Potrubí ST páry: Zákazník: G-TEAM, a.s. Obrat: 20 mil CZK Termíny realizace: 04/2017 – Rozsah díla: prováděcí dokumentace instalace OK, POK potrubní rozvody provedení napojovacích bodů stavební práce

CHEMINVEST a nové pokrokové technologie – VODÍK a palivové články projekt využití vodíku jako bezemisního paliva v ústeckém regionu řešeno jako jeden z potenciálních projektů programu RESTART, podpora HSRM založen pracovní tým se zástupci Cheminvestu, měst Mostu a Litvínova a Dopravního podniku prověřují se technické parametry projektu, zdroje vodíku, logistika, předpisy a možnosti financování ambice napomoci ŽP v regionu a být společně s městy Most a Litvínov mezi prvními ve východní Evropě při zavádění této technologie

Referenční projekty v EU CHEMINVEST a nové pokrokové technologie – VODÍK a palivové články Referenční projekty v EU

CHEMINVEST – podpora regionu

www.cheminvest.cz KONTAKTNÍ ÚDAJE Sídlo společnosti: CHEMINVEST s.r.o. Gorkého 1613, Horní Litvínov 436 01 Litvínov Kontaktní telefon: +420 417 639 739 E-mail: management@cheminvest.cz www.cheminvest.cz