... ZKUŠENOST, KVALITA A MAXIMÁLNÍ FLEXIBILITA ...

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Střední průmyslová škola a Střední odborné učiliště Uničov Modelářsko-robotický a CAD/CAM kroužek PROJEKT OPVK - PODPORA TECHNICKÉHO A PŘÍRODOVĚDNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ.
Advertisements

Představení firmy STS Hostivice s.r.o. Sportovců Hostivice.
Společnost byla založena dne za účelem poskytování úklidových služeb. Provádíme komplexní řešení v otázkách pravidelných úklidů, především.
Činnost Investiční kapitálové společnosti Komerční banky v Pelhřimově.
Orenburská oblast Oblasti možné spolupráce průmyslových subjektů z Libereckého kraje s Orenburskou oblastí.
Vypracováno kolektivem autorů České společnosti pro technickou normalizaci Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
Šablona Identifikátor školy: Jméno autora: Ivana KašpárkováDatum vytvoření: Vzdělávací obor, téma: Zeměpis, průmysl Ročník: 9.
ZEVETA Bojkovice, a.s.. │2 Prag Brno A SK Bojkovice PlzenOlomouc Liberec.
Mobilní regály Sestava policových regálů, která je umístěna na pohyblivých podvozcích. Použití pojízdných regálových systémů značně zvyšuje skladovou.
Práce, výroba ZÁKLADY EKONOMIKY. NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a mateřská škola Bohdalov ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ ŠABLONA: III/2 VZDĚLÁVACÍ.
REGÁLOVÉ ZAKLADAČE - jsou skladovacím zařízením, které zajišťuje obsluhu regálů v úzkých manipulačních uličkách - navazují na stohovací jeřáby - jejich.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada22 AnotaceDruhy.
Výroba oceli Většina surového železa se dále zpracovává na OCEL. Ocel se vyrábí ve specializovaném hutním provozu, který se nazývá ocelárna. Výroba oceli.
Pardubice.  PARAMO Akciová společnost : paliva, maziva, asfalty a asfaltové výrobky. Oleje všeho druhu, vřetenové, vazelínové, válcové i těžké  Synthesia.
Ejpovické tunely - prorážka Cesta : cca 250 km, cca 3 hodiny.
Název školy: Základní škola Mnichovo Hradiště Autor DUM: Mgr. Veronika Sluková Název: VY_32_INOVACE_55_Spotřební průmysl_Sluková Téma: Spotřební průmysl.
SVĚTOVÉ HOSPODÁŘSTVÍ. Dělíme na: Primární sektor (těžba nerostných surovin, zemědělství, lesní a vodní hospodářství, rybolov) Sekundární sektor (průmysl,
Anotace: Anotace: Materiál je určen pro 2. ročník učebního oboru zedník – vyučovací předmět “materiály“. Je použitelný i pro výuku dané problematiky u.
Údaje o firmě: Rok založení 2001 Počet zaměstnanců 15 Výrobní plocha 500 m2 Skladovací a manipulační plocha m2 Kovo PEŠEK.
RUČNÍ ZPRACOVÁNÍ KOVŮ A PLASTŮ STŘÍHÁNÍ Luděk Protivínský.
VY_32_INOVACE_10_4_11.
APOS - AUTO Prezentace Pražská 7, č.p. 1602, Blansko.
Výroba ocelí Ocel se vyrábí zkujňováním.
Profil společnosti SAROND WELDING s.r.o.
Stroje a zařízení - spoje
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
KONCEPT NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Science centrum Lázně Chomutov???
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Sepekov Autor:
Papírové tašky na zakázku
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Technika svařování VY_32_INOVACE_16_323
8. Zpracování technologických postupů tepelného zpracování
STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ Ústí nad Labem, Čelakovského 5, příspěvková organizace Páteřní škola Ústeckého kraje Ocel VY_32_INOVACE_25_502 Projekt.
VY_32_INOVACE_AUT1_17 Rámy.
Edgecam.
Optimalizace materiálových toků ve vybrané společnosti
Perové spoje 2 VY_32_INOVACE_22_439
Rovnání a ohýbání.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Obráběcí CNC centra VY_32_INOVACE_39_794
Analýza závěsu podvozku letadla
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Vytvořeno v rámci v projektu „EU peníze školám“
Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola, Teplice
Environmentální Profil
Název projektu: Moderní škola
Závity.
Broušení Schéma broušení Je dokončovací způsob obrábění.
Soustružení Definice soustružení Schéma soustružení
Klempířské práce Klempířské práce jsou nedílnou součástí každé kvalitní střechy. Aby střecha správně plnila svoji ochrannou funkci je potřeba klempířů.
Sebehodnocení školy z pohledu zřizovatele (obce)
zpracování lepicích pásek řezání, převíjení, výroba tvarových
VY_52_INOVACE_I–03–03 Název a adresa školy:
CUBA KUBA Business on the Largest Island in the Caribbean
Teorie obrábění Obrábění je způsob výroby, při kterém konečný tvar výrobku získáme oddělením přebytečného materiálu v podobě třísky. Obrábění spočívá v.
Název školy Střední škola obchodně technická s. r. o. Číslo projektu
Logistický systém ve společnosti Těžké strojírenství Plzeň a.s.
VY_32_INOVACE_114_Fyzika_magnet
Centrum výzkumu Řež s.r.o. Výzkum a vývoj v jaderné energetice
23. srpna 2018 Firemní prezentace HAAS+SOHN Rukov
Výroba oceli Většina surového železa se dále zpracovává na OCEL. Ocel se vyrábí ve specializovaném hutním provozu, který se nazývá ocelárna. Výroba oceli.
SOŠ a SOU Centrum odborného vzdělávání Libereckého kraje pro oblast služeb Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální.
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Člověk a životní prostředí
Název školy Střední škola obchodně technická s. r. o. Číslo projektu
Stavebně truhlářská výroba
TIM 2500 EU 011 – NAPAŘOVACÍ ŽEHLIČKA IRONJET
DODAVATEL TECHNOLOGICKÝCH ZAŘÍZENÍ
Transkript prezentace:

... ZKUŠENOST, KVALITA A MAXIMÁLNÍ FLEXIBILITA ... Společnost KLEMAT CZ s.r.o. nachází své kořeny ve firmě Jiří Matušík - Klempířství. Tato firma byla úspěšně provozována jako fyzická osoba od roku 1991. Od založení působí firma ve vlastních výrobních prostorách a zaměřuje se především na zakázkovou výrobu drobného i většího charakteru v oblasti zpracování plechu a kovů. V současné době firma zaměstnává ve výrobě 37 pracovníků.

Komplexní zpracování plechu a jiných materiálů řezání laserem – 2D, profily řezání vodním paprskem – s výklopnou hlavou sekání, stříhání plechů, ohýbání CNC ohraňování vč. trůbek a profilů lisování a nastřelování šroubů a zálisných matic svařování hliníku, nerezu a oceli předúpravu před lakováním pískování keramikou balotinou a ostrohranem pískování hliníku, nerezu, železa, profilů pasivace – moření nerezu, hliníku Fosfátování, leštění lakování práškovými barvami kompletace – montáž, 3D měření

Moření - pasivace

Proces rozšiřování technologického parku: 2010: Laser pro plošné 2D řezání plechů a řezání profilů 3D.  Otočný a průtažný turbínový pískovací automat 2011: Nový 3D vodní paprsek Flow, generace Mach 4 s řeznou plochou 4x2m a úhlem úkosu až 60 stupňů . Servo-hydraulické tabulové nůžky značky Safan B-shear. Střižná délka 3100mm. 2012: Pátý ohraňovací lis Safan 2013: Kombinovaný laser Mořírna – nerez, hliník Bruska 2014 podzim CNC fréza CNC soustruh Chemické leštění nerezu 2015 jaro lakovací linka do délky 7m CNC ohýbací centrum pro ohýbání trubek a jeklů v přesném automatickém režimu

Zakázková výroba všeho druhu: Výroba skříní, rozvaděčů Dynamických, regálových systémů Dopravníkových systémů Působení podle prům. odvětví: Elektro, chemický, strojařský, automotive, gastro, farmaceutika, zábavní a stavební průmysl, atd.

Kontakty Jiří Matušík ml. - provozovna Val. Mez. +420 608 770 335 Jiri.matusik@klematcz.cz Hranická 773 757 01 Valašské Meziříčí Lukáš Matušík – provozovna Pr. Bečva +420 608 770 336 Lukas.matusik@klematcz.cz Prostřední Bečva 372 756 56