Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Papírové tašky na zakázku

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Papírové tašky na zakázku"— Transkript prezentace:

1 Papírové tašky na zakázku
SVĚT TAŠEK spol. s r.o.

2 Zakázková výroba papírových tašek
Přes 19 let úspěšného působení značky SVĚT TAŠEK na trhu představuje neustálé  zdokonalování zakázkové výroby reklamních papírových tašek. Tato zkušenost  nám umožňuje vytvořit individuální model tašky přesně Vám na míru!

3 Základní typy papírových tašek podle držadel
Kroucené papírové držadlo - tašky s kroucenými papírovými držadly vyrábíme od minimálního nákladu kusů a s dodáním od 5 týdnů.

4 Základní typy papírových tašek podle držadel
Ploché papírové držadlo - Tašky s plochými papírovými držadly vyrábíme od minimálního nákladu kusů a s dodáním od 5 týdnů.

5 Základní typy papírových tašek podle držadel
Textilní držadlo - Tašky s textilními držadly vyrábíme od minimálního nákladu 100 kusů a s dodáním od 2 týdnů.

6 Vlastní sítotiskový provoz
Disponuje vlastním sítotiskovým provozem, díky čemuž jsme schopni přizpůsobit termíny Vašim požadavkům a bedlivě kontrolovat kvalitu potisku papírových tašek!

7 Realizované papírové tašky
Ukázky realizovaných luxusních reklamních papírových tašek s potiskem vyrobených na zakázku. Zajistíme pro Vás kompletní výrobu, potisk a distribuci.

8 Daniel Řečínský, obchodní manažer gsm: 737 797 121 e-mail: daniel
Daniel Řečínský, obchodní manažer gsm: SVĚT TAŠEK spol. s r.o. Nuselská 318/116, Praha 4 – Michle Jan Zahradník, obchodní manažer gsm: tel fax Pavel Šesták, obchodní manažer gsm: Kontaktujte nás Ve velmi krátkém termínu Vám připravíme cenovou nabídku na reklamní papírové tašky a následně zajistíme jejich výrobu a potisk. Disponujeme vlastním výrobním zázemím včetně výsekového stroje.


Stáhnout ppt "Papírové tašky na zakázku"

Podobné prezentace


Reklamy Google