Druh učebního materiálu Pro koho je materiál určen

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VY_32_INOVACE_435, 22. sada, Prvouka
Advertisements

Výživa člověka.
Zdravá strava- básnička
Zdravé stravování Přírodověda 5. ROČNÍK.
Řazení událostí Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Název školy Střední odborná škola Luhačovice
VY_32_INOVACE_437, 22. sada, Prvouka
Autorem materiálu, není-li uvedeno jinak, je Bc. Jana Kloučková
Digitální učební materiály ŠIII/2 VÝCHOVA KE ZDRAVÍ
Potravinový talíř Člověk a jeho zdraví.
Pojmenuj domácí zvířata
Zdravá strava - křížovka
Integrovaná střední škola, Hlaváčkovo nám. 673, Slaný
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Autor výukového materiálu: Dagmar Mikulová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu: Číslo klíčové aktivity:III/2.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Monika Chudárková ANOTACE Materiál seznamuje žáky s nejvýznamnějšími aldehydy a ketony,
Druhy čar VY_32_INOVACE_382, 20.sada, M2 Matematika ANOTACE
Nadregionální síť středních zdravotnických škol pro vyšší kvalitu vzdělávání a praxe (reg. číslo CZ.1.07/1.1.00/ ), OPVK Klíčová aktivita č. 2 –
VY_32_INOVACE_432, 22. sada, Prvouka
Lidské tělo - osmisměrka
Poznej volně žijící zvířata
Křížovka – příbuzenské vztahy
Rodokmen Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci říkají abecedu a hledají písmena na ploše. Určují, která.
Počet nohou Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Volně žijící zvířata – pole, louka, les
Násobilka 6 VY_32_INOVACE_089, 5. sada, M ANOTACE
Násobilka 2 VY_32_INOVACE_084, 5. sada, M ANOTACE
Násobilka 5 VY_32_INOVACE_088, 5. sada, M ANOTACE
česká abeceda obsahuje 42 písmen pořadí písmen nelze měnit
Anotace: Podzim – viditelné proměny, co dělá člověk na podzim Autor: Mgr. Renata Hacaperková Jazyk: český Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Očekávaný.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Urbášek Dostupné z Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA Přáslavice.
Základní škola, Moravský Krumlov, náměstí Klášterní 134, okres Znojmo, příspěvková organizace VY_32_INOVACE_04_PR_ZÁKLADNÍ SLOŽKY POTRAVY.
Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název a adresa školy: Integrovaná střední.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Bc. Martina Jeřábková Název materiálu:
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblečení – jednotné a množné číslo 2 Anglický jazyk 2. sada VY_22_INOVACE_72 AnotacePrezentace je určena k ověření znalosti.
VY_32_INOVACE_Luk_II_08 Živiny Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost 1.4. Zlepšení.
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Trhové Sviny
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Název projektu Zlepšení podmínek vzdělávání na základních školách
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Jaroslav Bartl Číslo
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou,
Výživa 1.ročník VY_32_INOVACE_47_Vyziva1 Prvouka - 1. ročník
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Zásady správné výživy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lydie Klementová. Dostupné z Metodického portálu
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor: Mgr. Dagmar Šaflová
Čtyřsměrka – příbuzenské vztahy
Poživatiny, potraviny, pochutiny a nápoje
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Věcné učení pro nižší stupeň ZŠS
EU PENÍZE ŠKOLÁM Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách.
VÝŽIVA A ZDRAVÍ Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření září 2012 Ročník
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
VZDĚLÁVACÍ MATERIÁL kód:
Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213
DUM / VYDMUCHOV / POLIAČÍKOVÁ/ JAZYK A JAZYKOVÁ KOMUNIKACE/ 027
Název projektu: Moderní škola
Speciální technologie 3. ročník - kuchař
VZDĚLÁVACÍ MATERIÁL kód:
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
AUTOR: Blanka Petlánová
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 9_19
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 9_17
Název projektu: Moderní škola
Zdravá výživa Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Co je to zdravá výživa ?
Druh učebního materiálu Pro koho je materiál určen
Transkript prezentace:

Druh učebního materiálu Pro koho je materiál určen INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Výživa Prvouka 28. sada VY_32_INOVACE_557 Anotace Prezentace obsahuje potravinovou pyramidu a dále jednotlivé skupiny potravin a nápojů. Druh učebního materiálu DUM Očekávané výstupy Žák rozlišuje zdraví prospěšné a škodlivé potraviny, zdravě se stravuje. Pro koho je materiál určen 1. ročník Autor Mgr. Ivana Prášková Datum vzniku Leden 2014 Vzdělávací oblast Člověk a jeho svět Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr Ivana Prášková

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Potravinová pyramida

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ OBILOVINY

OVOCE INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ ZELENINA

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ MASO, MLÉKO A VEJCE

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ LUŠTĚNINY

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ POCHUTINY

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ NÁPOJE

Zdroje obrazové přílohy https://www.google.cz/search?q=potravinov%C3%A1+pyramida+ministerstva+zdravotnictv%C3%AD&espv=210&es_sm=122&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=qDLdUoH3OoOE4ATHvIDgDA&ved=0CD0QsAQ&biw=1440&bih=785#facrc=_&imgdii=_&imgrc=x9D8aD3bXMRbpM%253A%3BhY_dKwVslv_KNM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.chcizhubnout.cz%252Fobr%252Fstr%252Fpotravinova-pyramida.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Ftheses.cz%252Fid%252Fhiegq6%252F84080-875128701.pdf%3B350%3B358 http://www.publicdomainpictures.net/browse-category.php?page=240&c=&s=3 https://www.google.cz/search?q=lu%C5%A1t%C4%9Bniny+obr%C3%A1zek&espv=210&es_sm=122&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=GUHdUtmtDciC4gTX7oCoAg&ved=0CC0QsAQ&biw=1440&bih=785 https://www.google.cz/search?q=s%C3%BDry+obr%C3%A1zek&espv=210&es_sm=122&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=1kPdUqToNITl4QTS8YDoAg&ved=0CC0QsAQ&biw=1440&bih=785#facrc=_&imgdii=u911ULZUMp9LRM%3A%3BO8ouiOetxO03AM%3Bu911ULZUMp9LRM%3A&imgrc=u911ULZUMp9LRM%253A%3BBKQc6yqva09YrM%3Bhttp%253A%252F%252Fi.idnes.cz%252F13%252F042%252Fcl6%252FJB4aa242_syry.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fekonomika.idnes.cz%252Fspor-smetanita-a-apetita-087-%252Fekoakcie.aspx%253Fc%253DA130419_133707_ekoakcie_fih%3B630%3B420 https://www.google.cz/search?q=ml%C3%A9ko+obr%C3%A1zek&espv=210&es_sm=122&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=vkTdUoXCO-mv4ATNgYG4DQ&ved=0CCsQsAQ&biw=1440&bih=785#facrc=_&imgdii=_&imgrc=7eyXWBSpSckm1M%253A%3BNIf9qdrmtDOm-M%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.lactel.cz%252Fprodukty%252Ftrvanlive-mleko-lactel-v-ochranne-lahvi%252Fimg_webimg%252Fodstredene-1105145813.png%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.lactel.cz%252Fprodukty%252Ftrvanlive-mleko-lactel-v-ochranne-lahvi%252Fmleko-lactel-odstredene-1l.htm%3B265%3B300 https://www.google.cz/search?q=sladkosti+obr%C3%A1zek&espv=210&es_sm=122&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=uEXdUqLNHuOC4AS9i4D4DQ&ved=0CCsQsAQ&biw=1440&bih=785