Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/"— Transkript prezentace:

1 Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0905
Název DUM: Rozdělení potravin Číslo DUM: VY_52_INOVACE_108_128 Vzdělávací předmět: Příprava pokrmů Tematická oblast: Předběžná příprava potravin Autor: Ivana Bednářová Anotace: Žák si osvojuje vědomosti v oblasti rozdělení potravin Klíčová slova: Rostlinné a živočišné potraviny Metodické pokyny: Jsou součástí materiálu Druh učebního materiálu: Interaktivní prezentace - PowerPoint Druh interaktivity: Kombinovaná Cílová skupina: Žáci praktické školy jednoleté Datum vzniku DUM: 9. srpna 2013 Soubory DUM: Adresa školy: MŠ, ZŠ a SŠ Slezské diakonie, Frýdecká 34, Český Těšín

2 ROZDĚLENÍ POTRAVIN

3 POTRAVINY dělíme na: rostlinné živočišné

4 živočišné rostlinné

5 jsou důležitým zdrojem vitamínů a minerálů
Rostlinné potraviny jsou důležitým zdrojem vitamínů a minerálů zelenina ovoce luštěniny rostlinné tuky cukr Živočišné potraviny jsou důležitým zdrojem bílkovin maso vejce mléko tuky

6 ROZDĚL DO SPRÁVNÉ KATEGORIE
rostlinné živočišné


Stáhnout ppt "Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/"

Podobné prezentace


Reklamy Google