Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 9_19

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 9_19"— Transkript prezentace:

1 Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 9_19
NAUKA O PŘÍRODĚ – ČLOVĚK Zdravá výživa, způsob života – roč. Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 9_19

2 NÁZEV DIGITÁLNÍHO UČEBNÍHO MATERIÁLU: Nauka o přírodě – člověk a zdravá výživa
AUTOR: Mgr. Soňa Lánská STRUČNÁ ANOTACE (OBSAH, DATUM PILOTÁŽE): Prezentace – pracovní list k procvičování učiva o zdravém způsobu života. Žáci pojmenovávají a označují zdravé potraviny a správné chování. VZDĚLÁVACÍ PŘEDMĚT (VE KTERÉM BYL MATERIÁL ODUČEN):prvouka KLÍČOVÉ KOMPETENCE : - Používá základní pojmy z různých vzdělávacích oblastí - Rozumí obsahu sdělení a přiměřeně na něj reaguje - Dodržuje zásady bezpečnosti, ochrany zdraví, hygieny práce MEZIPŘEDMĚTOVÉ VZTAHY: český jazyk, pracovní činnosti OČEKÁVANÝ VÝSTUP: - Uplatňovat hygienické návyky a zvládat sebeobsluhu TYPICKÁ VĚKOVÁ SKUPINA: 1. – 2. ročník, základní škola praktická Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

3 OZNAČ A POJMENUJ ZDRAVÉ POTRAVINY
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

4 VYBARVI, CO JE SPRÁVNÉ Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

5 Odkazy a citace Prvouka pro 1. ročník. Olomouc : Prodos spol. s r.o., s. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.


Stáhnout ppt "Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 9_19"

Podobné prezentace


Reklamy Google