DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Soukromá hotelová škola Bukaschool s. r. o. Most Kmochova 1823, 434 01 Most • +420 476 706 696 • info@bukaschool.cz www.bukaschool.cz DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0227 Název projektu Bukaschool Název školy Soukromá hotelová škola Bukaschool s.r.o., Kmochova 1823, 434 01 Most Vyučovací předmět Technologie přípravy pokrmů Tematický okruh Jatečné maso Ročník 1.-2. ročník Jméno autora Ing. Roman Sejval Období tvorby DUM červen 2012 Označení DUM VY_32_INOVACE_20RS_Hovězí kýta na smetaně Číslo a název klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Anotace Prezentace seznamuje posluchače s přípravou omáčky: hovězí kýta na smetaně „svíčková“.
HOVĚZÍ KÝTA NA SMETANĚ - SVÍČKOVÁ Suroviny: cibulo-zeleninový základ, divoké koření, jíška, hovězí kýta, slanina, vývar nebo voda, sůl, olej, cukr, ocet, smetana 33% Možné další suroviny na dochucení: tymián, hořčice, citron, Ozdoba: citron, brusinky, šlehačka „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Sejval.“
HOVĚZÍ KÝTA NA SMETANĚ - SVÍČKOVÁ Příprava cibulového základu „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Sejval.“
HOVĚZÍ KÝTA NA SMETANĚ - SVÍČKOVÁ Příprava cibulo-zeleninového základu „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Sejval.“
HOVĚZÍ KÝTA NA SMETANĚ - SVÍČKOVÁ Příprava cibulo-zeleninového základu s karamelem „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Sejval.“
HOVĚZÍ KÝTA NA SMETANĚ - SVÍČKOVÁ Příprava základu a masa „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Sejval.“
HOVĚZÍ KÝTA NA SMETANĚ - SVÍČKOVÁ Dušení masa… „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Sejval.“
HOVĚZÍ KÝTA NA SMETANĚ - SVÍČKOVÁ Zahuštění a pasírování „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Sejval.“
HOVĚZÍ KÝTA NA SMETANĚ - SVÍČKOVÁ Zahuštění a pasírování „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Sejval.“
ROZDĚLENÍ GASTRONOMIE BIBLIOGRAFICKÉ CITACE: Doporučená literatura ke studiu: METZ, Reinhold a kol. Restaurace a host. Základní odborné vědomosti. 1. vyd. Praha: Europa-Sobotáles cz., 2008. ISBN 978-80-86706-18-4. ZDROJ FOTOGRAFIÍ: SOUKROMÝ ARCHIV AUTORA „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Sejval.“