Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL"— Transkript prezentace:

1 DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Soukromá hotelová škola Bukaschool s. r. o. Most Kmochova 1823, Most •  706 696 • DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu Bukaschool Název školy Soukromá hotelová škola Bukaschool s.r.o., Kmochova 1823, Most Vyučovací předmět Technologie přípravy pokrmů Tematický okruh Úvod do gastronomie Ročník 1.-2. ročník Jméno autora Ing. Roman Sejval  Období tvorby DUM červen 2012 Označení DUM Rozdělení nožů 1  Číslo a název klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Anotace Prezentace seznamuje posluchače s rozdělením nožů a s jejich použitím v praxi.

2 ROZDĚLENÍ NOŽŮ A JEJICH POUŽITÍ
„Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Sejval.“ 2

3 NOŽE NIKDY NEVKLÁDÁME DO DŘEZU! NOŽE SI KAŽDÝ KUCHAŘ MYJE SÁM!
ROZDĚLENÍ NOŽŮ: NOŽE NIKDY NEVKLÁDÁME DO DŘEZU! NOŽE SI KAŽDÝ KUCHAŘ MYJE SÁM! NOŽE MÁ KAŽDÝ PROFESIONÁLNÍ KUCHAŘ VLASTNÍ! NOŽE MÁME VŽDY OSTRÉ A DOBŘE ULOŽENÉ! NOŽE NIKDY NEPŮJČUJEME! „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Sejval.“ 3

4 NÁZEV: DRANŽÍROVACÍ NŮŽ POUŽITÍ: krájení všeho druhu
„Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Sejval.“ 4

5 POUŽITÍ: krájení syrového masa
NÁZEV: MASOVÝ NŮŽ POUŽITÍ: krájení syrového masa „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Sejval.“ 5

6 POUŽITÍ: krájení pečeného masa
NÁZEV: FILÍROVACÍ NŮŽ POUŽITÍ: krájení pečeného masa „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Sejval.“ 6

7 NÁZEV: VYKOŠTOVÁCÍ NŮŽ POUŽITÍ: vykosťování a porcování masa
„Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Sejval.“ 7

8 NÁZEV: VROUBKOVANÝ NŮŽ POUŽITÍ: krájení pečiva, ovoce, zelenina
„Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Sejval.“ 8

9 POUŽITÍ: hrubé porcování masa
NÁZEV: SEKÁČEK NA MASO POUŽITÍ: hrubé porcování masa „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Sejval.“ 9

10 POUŽITÍ: čištění zeleniny
NÁZEV: ZELENINOVÝ NŮŽ POUŽITÍ: čištění zeleniny „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Sejval.“ 10

11 BIBLIOGRAFICKÉ CITACE: Doporučená literatura ke studiu:
METZ, Reinhold a kol. Restaurace a host. Základní odborné vědomosti. 1. vyd. Praha: Europa-Sobotáles cz., ISBN ZDROJ FOTOGRAFIÍ: SOUKROMÝ ARCHIV AUTORA „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Sejval.“


Stáhnout ppt "DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL"

Podobné prezentace


Reklamy Google