Perníková chaloupka Fotoalbum

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Návod k přípravě štřůdlu
Advertisements

Vánoční perníková vesnička
Čokoládové muffiny Ingredience: Pokračujete kliknutím.
Z LEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VÝUKU TECHNICKÝCH OBORŮ A ŘEMESEL Š VEHLOVY STŘEDNÍ ŠKOLY POLYTECHNICKÉ P ROSTĚJOV REGISTRAČNÍ ČÍSLO CZ.1.07/1.1.26/
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu:VY_32_INOVACE_541 Spotřeba potravin a výroba mouky 1 Název školy: Masarykova střední škola zemědělská.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice, Msgre B. Staška 232, příspěvková organizace Autor: Mgr. Radmila Uzlíková Název : VY_42_INOVACE_13_NAROZENINY.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Identifik á tor materi á lu: ICT Předmět - Téma sady Technologická praxe Běžné pečivo Téma materiálu Výroba chleba škvarkového Autor Hana Nykodymová.
Název školyStřední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Eva Drlíková, Mgr. Jana Vašinová Název šablonyIVY_32_INOVACE.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL. 1. BĚŽNÉ 2. JEMNÉ SUROVINY PŠENIČNÁ MOUKA VEJCE VODA DROŽDÍ /KVASNICE/ TUK SŮL CUKR NÁPLNĚ TVAROH MÁK POVIDLA MARMELÁDA,
TĚSTO PIŠKOTOVÉ Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník Klíčová slova: těsto, piškotové, příprava, omelety, noky Autor:
ŠkolaSOU a ZŠ Planá Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá PředmětTechnologie Tematický okruh Polévky a přílohy.
BRAMBOROVÉ TĚSTO Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník Klíčová slova: těsto, bramborové, příprava, šišky, knedlíky.
Trvanlivé pečivo  Sušenky  Oplatky  Perníky  Trvanlivé pečivo ze šlehaných hmot  Suchary, preclíky, tyčinky.
Název školyStřední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Eva Drlíková, Mgr. Jana Vašinová Název šablonyVY_32_INOVACE.
Název školy Střední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Eva Drlíková, Mgr. Jana Vašinová Název šablony VY_32_INOVACE.
Název školy Střední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Jana Vašinová Název šablonyVY_32_INOVACE CUT Název.
Střední odborné učiliště zemědělské a služeb, Dačice, nám. Republiky 86 Název projektu:Zvýšení kvality profesní přípravy žáků SOU Dačice Registrační číslo.
Alternativní výživové směry
Energetická hodnota potravin (EH)
Sada číslo 13 STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Vánoční cukroví Perníčky Homolková, Hyská.
DUM - Digitální Učební Materiál
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Cukrářské technologie – pálená hmota a listové těsto
Vlastnosti kořenů kvadratické rovnice ( Viètovy vzorce)
Přísudek VY_12_INOVACE_Rů_I_34 Název projektu: OP VK
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Cukrářské technologie – pevná těsta a linecké těsto třené
Elektronické učební materiály – II. stupeň Fyzika 6 1. Co je nejmenší?
DUM - Digitální Učební Materiál
ČEKÁME NA JEŽÍŠKA VÁNOČNÍ PROJEKT
DUM - Digitální Učební Materiál
Kvadratické nerovnice
TEPLÉ SLADKÉ OMÁČKY Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník Klíčová slova: teplé, sladké, omáčky Autor:
Vzdělávací Jméno autora Mgr. Blanka Pišvejcová Datum vytvoření
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_07-13
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Loutka z korkové zátky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Luňáčková. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor: Milena Brádlová; datum:
Třené, jádrové a smetanové výrobky
Kypřící prostředky P. Pechová, 2012.
Název školy : Základní škola Nový Kostel , okres Cheb
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
1.1 Úvod do chemie Chemie je přírodní věda, která zkoumá vlastnosti a přeměny látek. Přeměny výchozích látek v jiné látky nazýváme chemický děj (chemická.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Cukrářské technologie – pálená hmota a listové těsto
Soustavy dvou lineárních rovnic o dvou neznámých Metoda sčítací
MATEMATIKA Aritmetická posloupnost Příklady 2.
EU peníze školám Základní škola Čachovice a Mateřská škola Struhy, Komenského 96, příspěvková organizace Označení: VY_32_INOVACE_113_PR4 Předmět: Přírodověda.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Soustavy dvou lineárních nerovnic o jedné neznámé
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Cukrářské technologie – pevná těsta a linecké těsto třené
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Rovnice základní pojmy.
Registrační číslo projektu
Třené, jádrové a smetanové výrobky
Cave ktke (Alan) 26/01/15 | Recept | Sýrie
Příprava perníkového těsta
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Lenka Marková Název materiálu:
Základní škola a Mateřská škola Řepníky
Třetí návštěva „Domečku“
VÁNOCE Jak pomáháme mamince?.
Účinky gravitační síly Země na kapalinu
Výroba velikonočního košíčku
Transkript prezentace:

Perníková chaloupka Fotoalbum STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA a STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ Česká Lípa, 28. října 2707, p.o.

Navážené suroviny

Hera s medem

Nahřívání

Prosátá mouka

Prosátý moučkový cukr

Přidáme perníkové koření, sodu.

Přidaná vejce

Vlití hery s medem

Těsto smísíme.

Těsto zpracujeme.

Řádně propracujeme.

Hotové těsto

Vykrajování tvarů

Upečené a vychladlé tvary

Nazdobení štítu

Nazdobení bočního dílu

Nazdobení střechy

Spojení dvou dílů

Slepení dalších dílů

Posazení střechy

Začištění okrajů a nastříkání rampouchů

Úprava spodního dílu

Hotová chaloupka

Technika patchwork

Patchwork po upečení

Kraslice a ozdoby na tvořítkách

Slepování kraslic a ozdob