Když slova nestačí Prezentace.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
Advertisements

Alžběta Trtková ČJ – SV  Projekt, který varuje zejména děti a dospívající před nástrahami internetu.  Projekt je pod záštitou Ministerstva školství,
Nízkoprahový klub BAN! Chválit a povzbuzovat dítě je stokrát účinnější než hrozit a trestat. Orison Swett Marden.
Vytvořila:Monika Hradilová. NA ÚVOD… NA ÚVOD… Přátelství a internet…Tohle téma je hodně otevřené. Na celém světě existují milióny sociálních stránek.
Média a jejich role I. OB21-VVP-HUM-OBN-BUJ-U
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Jindřiška Řehořková Název DUM: VY_32_Inovace_ Opakování Jana Husa a husitské revoluce (test) Název.
DĚTSKÝ DOMOV, ZŠ a SŠ Žatec. Moje škola Moje třída Naše škola je spojena z DĚTSKÝM DOMOVEM. Do naší školy převážně chodí děti z Dětského domova, ale i.
Desatero on-line bezpečnosti Vypracoval: Mgr. Rostislav Jančar ZŠ Na Planině 1393, Praha 4.
VY_32_inovace_01_infpojmynet1_01 Vypracovala: Mgr. Lucie Bernátová Datum: leden 2013 Předmět:Informační technologie Ročník:7. ročník Škola - adresa:Základní.
Facebook stránka – cestovní ruch Jak efektivně využívat Facebook stránku. Komunikace s fanoušky a návštěvníky. Obchodního využití.
Název školy: Základní škola speciální Litvínov, Šafaříkova 991 Autor: Mgr. Jaroslava Stejskalová Název materiálu: VY_32_INOVACE_46_Člověk a společnost.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ludmila Jakubcová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Věta se skládá ze slov Název školyZákladní škola a mateřská škola, Jetřichov, okres Náchod AutorMgr. Marie Hanzlíková Datum NázevVY_32_INOVACE_15_Slovní.
Užití složeného úrokování Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastMATEMATIKA - Finanční matematika a statistika.
Anotace: Materiál je určen pro žáky 6. ročníku, slouží k opakování probraného učiva Datum: Ročník: 6. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace.
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr. Petra Šandová Název: VY_32_INOVACE_5B_INF3_16_ Téma: pro 4.,5.ročník ZŠ, vytvořeno:
ANOTACE Materiál je určen k získání informací o tom, kde a jak žijí lidé na Zemi. V úvodní výkladové části se žáci seznámí s rozložením obyvatelstva na.
Aritmetický průměr Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastMATEMATIKA - Finanční matematika a statistika Datum.
PRAVĚK. DĚLENÍ PRAVĚKU nejdelší období lidských dějin pravěk dělíme podle materiálu, z jakého lidé dokázali vyrobit nástroje.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
„ Ondra pomáhá ptáčkům“
Digitální učební materiál
Facebook.
Zpracovala: Mgr. Martina Kadlčková Březen 2012
Člověk a vývoj civilizace
Maya Angela a její moudrá slova
STAVBA TĚLA VY_32_Inovace_09OT- 3 autor: Mgr. Tereza Olejníková
Hodnocení sluchu hendikepovými testy.
Otázky a úkoly VY_32_INOVACE_4_2_14_20 Internet   Vyjmenujte 3 způsoby připojení k internetu. Jak vznikl název internet? Jaké možnosti internet uživateli.
MEZILIDSKÁ KOMUNIKACE II.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Občanská výchova
AUTOR: Mgr. Marcela Lazáková NÁZEV ŠKOLY:
Daň z příjmů právnických osob
TÉMA: Počítačové systémy
Zlaté pravidlo.
Doplněk (verbální atribut)
Goethe-Institut Praha S knížkou do života (Bookstart) 23. října 2017
Jak se stát veselým panáčkem
Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu:
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace Autor: Mgr
ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín
PRAVĚK.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_21-01
AUTOR: Kateřina Křížová NÁZEV: VY_32_INOVACE_18_04 příslovečná určení
PRAVĚK.
Vznik a podstata státu Lidstvo prožilo převážnou část své existence bez státu. Počátky státní organizace jsou kladeny do doby rozvinutějšího zemědělství.
Psychologie test.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
VY_32_INOVACE_VO.9.A Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Mgr. Nikola Grbavčicová Název materiálu: VY_32_INOVACE_VO.9.A.01_PRÁVNÍ ZÁKLADY STÁTU-ZNAKY.
Přeji Ti sílu všech živlů
Něco, co mohou napsat jen děti
Slovní úlohy o společné práci
Moudra s květinou.
ZŠ a MŠ, Jilemnice, Komenského 103, příspěvková organizace
Co je tvoje....
Domy na půl cesty ve středočeském kraji
Věta se skládá ze slov Název školy
PROČ BŮH STVOŘIL DĚTI (A NÁSLEDNĚ VNOUČATA).
Naučil jsem se....
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
SLOVO ŽIVOTA Duben 2019.
ePrivacy a komunikace M2M
Autor: Mgr. Vladimíra Dvořáková
Zákoník práce 2 – Vznik a zánik pracovního poměru
Život jako leporelo, registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/
Pracovní desatero.
Přeji Ti sílu všech živlů
Věta se skládá ze slov Název školy
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_09_DEN_ZEME Název materiálu: Den Země
Co je tvoje....
Transkript prezentace:

Když slova nestačí Prezentace

FACEBOOK Je to sociální síť. Založil ji Mark Zuckerberg. Z původní studentské sítě je dnes služba pro každého. Jméno Facebooku prý bylo inspirováno papírovými letáky, které dostávají prváci na amerických univerzitách. V současnosti má FB 450 milionů uživatelů.

Výhody Zdarma Rychlé zkontaktování s lidmi. Získávání osobních informací od naších přátel. Nehrozí fyzické napadení. Můžeme sdílet fotky, informace a další z našich životů.

Nevýhody Možnost ztráty soukromí. Nebezpečné zneužití osobních údajů. Možnost stáhnutí virů do počítače. Nikdy doopravdy nevíme, kdo si s námi píše. Nepoznáme, jak se člověk tváří při určité otázce.

Změna způsobu života Facebook je požírač času. Před Facebookem se lidé neseděli tolik u počítačů,ale chodili ven sportovat, bavit se a užívat volného času, který jim pak FB sebral.

Rozhovor Udělaly jsme rozhovor s náhodným člověkem. Jak se ti změnil život, když sis založila FB? Prvních pár měsíců jsem se tam moc nezdržovala, ale pak jsem začala propadat facebookovému šílenství a chodím tam do teď denně. A nezdá se ti to jako ztráta času? Ano je to ztráta času, ale je to dobré pro komunikaci mezi lidmi. Co by jsi dělala kdyby se FB zrušil? Ze začátku bych měla abstinenční příznaky, ale později bych si na to navykla. Nakonec bych byla ráda, že se zrušil.

Vypracovaly Eva Šlosarčíková, Markéta Petrová, Marcela Vrátná.