Tlačítko start Eva Kimlová.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tabulkový procesor Práce se souborem – otevření, tvorba a použití šablony, tisk, propojení tabulky Excel s Wordem, nastavení Excelu, uložení Autorem materiálu.
Advertisements

Školení MS Word 2007 pro začátečníky RNDr. Milan Zmátlo MěÚ Třebíč, říjen 2011 Vzdělávání v eGON centru Třebíč Tento.
Tabulkový procesor Formuláře – interaktivní prvky v Excelu Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Růžena Hynková. Dostupné z Metodického.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Pokročilá animace Co se všechno naučíme??? „Rozřezání“ obrázku v programu.
HARDWARE VSTUPNÍ ZAŘÍZENÍ. ROZDĚLĚNÍ HARDWARU VSTUPNÍ ZAŘÍZENÍ KLÁVESNICE MYŠ SCANNER WEBKAMERA VÝSTUPNÍ ZAŘÍZENÍ MONITOR TISKÁRNA REPRODUKTORY PLOTTER.
Nastavení systému Windows (13). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, MATEŘSKÁ ŠKOLA, ŠKOLNÍ JÍDELNA A ŠKOLNÍ DRUŽINA BOUZOV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost, č.OP.
Prezentace Powerpoint 1 Prezentace vznikla v rámci projektu Škola 21. století, reg. číslo: CZ.1.07/1.3.06/ , který realizuje ZŠ a MŠ Lomnice nad.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, MATEŘSKÁ ŠKOLA, ŠKOLNÍ JÍDELNA A ŠKOLNÍ DRUŽINA BOUZOV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost, č.OP.
Úvod do Delphi - 1.hodina OB21-OP-EL-KON-DOL-M-4-006A Orbis pictus 21. století.
Snímek 1 PowerPoint2OP381 Manažerská informatika 1 2OP381 Manažerská informatika 1 Microsoft PowerPoint 2016 – 2. část.
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_18_16_plocha. Plocha Plocha slouží ve svém smyslu ke zrychlení a snadnějšímu spouštění různých programů, které chceme.
Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Poříčany, okr. Kolín VY_32_INOVACE_ICT_07 Zpracovala: Mgr. Květoslava Štikovcová Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Název:VY_32_INOVACE_ICT_7B_9B Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:7. Tematický okruh,
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_12_16_Excel. Excel Tabulkový procesor pro vytváření tabulek a grafů Pochází z kancelářského balíku Microsoft Office Nejčastěji.
Název školy Střední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Ing. Zdenek Laski Název šablonyVY_32_INOVACE INF Název.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR:Mgr. Vladimír.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_30-03 Název školy Střední průmyslová škola stavební, České Budějovice, Resslova 2 AutorRNDr.
Název školy Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, p. o. Autor Mgr. Lubomír Stepek AnotacePrezence slouží k procvičení probrané ho učiva.
Projekt: Škola pro život Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_02-informatika 8. třída_021 Základní škola: Základní škola.
= Sada diapozitivů (snímků), které se promítají na promítacím přístroji (zpětném projektoru). Jednotlivé snímky se zobrazují v určitém pořadí a umožňují.
ZŠ Brno, Řehořova 3 S počítačem snadno a rychle Informatika 9. ročník III
Informatika – Úvod do MS Excel Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Microsoft Excel verze 2010 Mgr. Přemysl Kejzlar.
Spuštění programu (10).
Tutoriál ~ eKnihy Stahování
MICROSOFT WINDOWS.
Postup instalace produktu
Základní pojmy pro práci s OS Windows
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
OPERAČNÍ SYSTÉMY.
Práce s PC P1.B Vránek Michal.
9. Přenos programu z PC do stroje
Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Poříčany, okr. Kolín
Inf Operační systémy a jejich funkce
1. Tlačítko START 2. Podrobnější hledání 3. Zařízení a tiskárny 4
SPRÁVCE ÚLOH Adéla Veselá 1. A.
Název projektu: Učíme obrazem Šablona: III/2
Počítače jsou naši kamarádi!
Informatika – Test č.4 VY_32_INOVACE_18
Pracovní skupiny Pracovní skupiny slouží ke sdílení soukromé složky (vzorů, adresářů, příprav, archivu, sestavených dokumentů, seznamů a nastavení) s jinými.
Dostupné z Metodického portálu ; ISSN
TÉMA: Počítačové systémy
Inf Ovládání operačního systému
Nastavení Outlooku při prvním spuštění
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola Teplice,
Název: Práce s tabulátory Autor: Hokr Jan
PROGRAM MALOVÁNÍ VY_32_INOVACE_10
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Mgr
VY_32_INOVACE_09_16_malování
Ukládáme svoji práci VY_32_INOVACE_16
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
Plocha Windows 7 Jakub vyčítal.
Typy Oken, Zobrazení a Konfigurace
PowerPoint.
Corel PHOTO-PAINT Úloha 3 Zpracovala: Mgr. Jitka Hotařová
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115
název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
PowerPointu Ing. Hana Vláčilová
Pojištění motorových vozidel
Název: VY_32_INOVACE_ICT_7B_12B Škola:
Název projektu: Učíme obrazem Šablona: III/2
Základy práce s tabletem na platformě Windows 8.1 Tomáš Šimko
Základní ovládání „Windows“
Transkript prezentace:

Tlačítko start Eva Kimlová

je jedním ze základních ovládacích prvků známý zejména z operačního systému Microsoft Windows. slouží zejména k jednoduchému spouštění programů .

Co obsahuje obsahuje tlačítka pro vyhledávání na disku počítače, nápovědu, vypnutí počítače a odhlášení z uživatelského účtu.

Spouštění Po klepnutí na tlačítko Start se otevře nabídka Start. V její levé části se objeví naposledy spuštěné nebo nainstalované programy, odkud je možné je klepnutím přímo spustit.

Dokumenty Položka Dokumenty v nabídce Start umožňuje přímo přejít do složky Dokumenty. Jsou výchozí složkou pro ukládání souborů ze všech důležitých programů. Mohou se sem ukládat dokumenty, tabulky, obrázky, apod.

Ovládací panely Tvoří hlavní centrum pro nastavení všech důležitých parametrů systému Windows 7. Okno s ovládacími panely obsahuje spoustu objektů-ikon. Pomocí každého objektu je možné nastavit jinou část systému. Lze zde nastavit např. parametry myši, klávesnice, sítě, chování zvuků v systému, uživatelské účty a hesla, tiskárny apod.

Hledání programů Do dolní části nabídky Start v poli prohledat programy a soubory napíše hledaný řetězec. Už po napsaní prvních znaků začne Windows prohledávat disky počítače a výsledky hledání vypisovat do levé části nabídky Start. Pokud nenaleznete to, co jste hledali, můžete pokračovat v podrobnějším hledání, a to tak že klepnete na odkaz zobrazit další výsledky.

Zdroje Wikipedie učebnice