Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Postup instalace produktu

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Postup instalace produktu"— Transkript prezentace:

1 Postup instalace produktu
GORDIC® spol. s r. o. Postup instalace produktu Gordic DSO - ISDSlite Nástroje pro snadnou správu Datových zpráv z Informačního systému Datových schránek (ISDS)

2 Postup instalace - Gordic DSO - ISDSlite
Po spuštění staženého souboru se spustí a celou instalací vás provede průvodce. V každém bodu lze instalaci přerušit a pokračovat třeba později. Zvolením tlačítka se posuneme na další obrazovku.

3 Postup instalace - Gordic DSO - ISDSlite
V tomto bodě instalace lze určit místo kam se má instalace provést. Pokud Vám nevyhovuje předvolený adresář, lze ho použitím tlačítka změnit. Zvolením tlačítka se posuneme na další obrazovku. Volba tlačítka Vás vrátí na předchozí obrazovku.

4 Postup instalace - Gordic DSO - ISDSlite
Průvodce Vám nabídne i změnu umístnění zástupce programu v nabídce Start. Pokud Vám nevyhovuje předvolená složka, lze ji použitím tlačítka změnit. Zvolením tlačítka se posuneme na další obrazovku. Volba tlačítka Vás vrátí na předchozí obrazovku.

5 Postup instalace - Gordic DSO - ISDSlite
Nyní nastavíme zda se má vytvořit zástupce spuštěni aplikace na ploše vašeho počítače nebo zda tuto ikonu chceme umístit i do pomocného panelu Snadného spouštění. Zvolením tlačítka se posuneme na další obrazovku. Volba tlačítka Vás vrátí na předchozí obrazovku.

6 Postup instalace - Gordic DSO - ISDSlite
Následuje rekapitulace všech zadávaných údajů. Po kontrole, vše potvrdíme tlačítkem Volba tlačítka Vás vrátí na předchozí obrazovku.

7 Postup instalace - Gordic DSO - ISDSlite
Chvilku strpení dokud se instalace nedokončí. Pro Vaši kontrolu je průběh instalace graficky znázorněn. Dá se odhadnout jak dlouho bude instalace ještě probíhat. Neměla by však trvat déle než několik minut.

8 Postup instalace - Gordic DSO - ISDSlite
Pokud jste se dostali až do tohoto bodu je vše v pořádku a nainstalovaný program spustíte pomocí zástupců ve Vámi zvolených složkách. Zvolením tlačítka ukončíte průvodce instalací tohoto programu.

9 Postup instalace - Gordic DSO - ISDSlite
Pro spuštění aplikace musí být na počítači nainstalována komponenta operačního systému Windows NET. Framework 2.0 Pokud nebude nainstalována aplikaci se nepovede spustit. Lze ji stáhnout z oficiálních stránek Microsoftu zdarma. Odkaz:

10 Kontakt Telefon: 541 244 201 v případě nouze 608 517421
Pokud se vyskytl jakýkoliv problém kontaktujte Nás Telefon: v případě nouze GORDIC® spol. s r. o. Erbenova 4 JIHLAVA tel.: fax:


Stáhnout ppt "Postup instalace produktu"

Podobné prezentace


Reklamy Google