Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Pracovní skupiny Pracovní skupiny slouží ke sdílení soukromé složky (vzorů, adresářů, příprav, archivu, sestavených dokumentů, seznamů a nastavení) s jinými.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Pracovní skupiny Pracovní skupiny slouží ke sdílení soukromé složky (vzorů, adresářů, příprav, archivu, sestavených dokumentů, seznamů a nastavení) s jinými."— Transkript prezentace:

1 Pracovní skupiny Pracovní skupiny slouží ke sdílení soukromé složky (vzorů, adresářů, příprav, archivu, sestavených dokumentů, seznamů a nastavení) s jinými uživateli (např. soudce s rejstříkovou vedoucí apod.). Vytvořit skupinu se vyplatí také uživateli, který pracuje na více počítačích (např. zapisovatelka, která chodí do jednačky).

2 Pracovní skupiny Přihlásit se do skupiny, nebo založit novou pracovní skupinu, je možné z Hlavního menu. Stačí jednou kliknout do řádky, která informuje uživatele o tom, zda pracuje v nějaké pracovní skupině. Do skupiny je také možné se přihlásit z formuláře Ap§tr kliknutím do řádky s informací, zda uživatel pracuje v nějaké pracovní skupině. I touto cestou lze novou skupinu založit.

3 Pracovní skupiny Novou skupinu vytvoříte kliknutím na zelené tlačítko Vytvořit novou skupinu.

4 Pracovní skupiny V případě, že jste si v soukromé složce např. upravili vzor, který již máte i ve skupině, pak při kopírování zaškrtněte pole „nahradit stávající“. V případě, že soubory kopírujete poprvé, není třeba zaškrtávat pole „nahradit stávající“. V této části můžete kopírovat data ze soukromé složky do skupiny, případně obráceně. Po zadání názvu skupiny a hesla je skupina vytvořena. Do skupiny se přihlásíte označením skupiny a zadáním hesla. O tom, zda pracujete v nějaké pracovní skupině Vás informuje řádka v Hlavním menu. Stejně tak ve formuláři Ap§tr.

5 Pracovní skupiny Stejně tak můžete skupinu smazat. Skupinu označte, napište k ní heslo a klikněte na tlačítko Smazat skupinu. Pokud přestanete chtít pracovat ve skupině, z této se jedním klikem odhlásíte (předtím je třeba napsat heslo).

6 Pracovní skupiny Nyní víte všechno, co o skupinách vědět potřebujete. Stačí se pouze přihlásit do skupiny, případně zkopírovat data a můžete začít pracovat obvyklým způsobem. Děkujeme za pozornost  Váš Ap§trTým


Stáhnout ppt "Pracovní skupiny Pracovní skupiny slouží ke sdílení soukromé složky (vzorů, adresářů, příprav, archivu, sestavených dokumentů, seznamů a nastavení) s jinými."

Podobné prezentace


Reklamy Google